Jump to content
Naimisiin.info

NiinaJaTimo

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän NiinaJaTimo kaikki viestit

  1. Hei, Haluaisin tietää onko teidän allianssisormusta T-2W mahdollista saada puoliallianssina siten, että sormuksen leveys olisi maksimissaan 2,8 mm (mielummin vaikka hieman kapeampi!). Minkälaisestaa timanttien yhteispainostaa tällöin on kysymys, mikä on yksittäisen timantin paino ja mikä tulisi sormuksen hinnaksi? Voiko kyseistä sormusmallia "laittaa useamman päällekäin" niin, että ulkopuoliselle katsojalle kokonaisuus muodostaa yhden leveämmän sormuksen, usealla timanttirivillä? Kiitos, N&T
  2. Iikku: Mä sain aikoinani ajan PS Hiusstudiosta sunnuntaille, tekijänä oli Annukka. Kampaukseen olin enemmän kuin tyytyväinen, joten voin suositella kaikille muillekin. Kampaus kesti hyvin koko päivän ja Annukka osasi selvästi katsoa kokonaisuutta mm. kasvojen muotoa, kaulan pituutta tms. joka puolestaan näkyi lopputuloksessa. Mulla oli samasta paikasta myös meikki (myös siis sunnuntaina) ja olin oikein tyytyväinen siihenkin. Hinta ei ollut paha.
  3. Kiitos, Kazan. Laitanpa vielä muutaman kuvan meidän kattauksesta, jossa ei siis ollut mitään muuta kuin palatsilta saatavat kruunukynttilät, paikkakortit ja menu-pylväät. Päädyin tähän ratkaisuun, koska en halunnut pöydistä liian "täyden" näköisiä ja mielestäni kattaus oli näinkin kaunis. Näiden lisäksi meillä tosin oli juhlan aikana morsiuspöydän edessä erilliset kukka-asetelmat tuomassa juhlavuutta, niitä ei näy oikeanpuoleisessa kuvassa. Tässä kuva siis vielä morsiusparin pöydästä (tuolit oli haettu naapurihuoneesta ). Samoja kukka-asetelmia käytettiin myös vihkimisen aikana. Peppi Pitkätossulle vinkiksi (ellet jo tiedäkin), Palatsilta saa siis erilaisia laseja koristelukäyttöön juhlan ajaksi, joten omia laseja ei paikanpäälle tarvitse tuoda! Tässä yksi esimerkkilasi, joita heiltä löytyy:
  4. Moikka kaikille! Meidän häitä juhlittiin Finlaysonin palatsilla helmikuisena sunnuntaina ja en voi muuta kuin suositella lämpimästi paikkaa kaikille muille! Meillä vieraita oli vain noin 50, olimme sijoittuneet Talvipuutarhaan niin, että keskimmäinen pitkä pöytä oli siirrettynä kokonaan pois. Tämä mahdollisti kaikkien ohjelmanumerojen pitämisen itse ruokatilassa, mikä puolestaan helpotti järjestelyitä ja kaikki vieraat kuulivat varmasti kaikki ohjelmanumerot. Lisäksi ylimääräinen tila helpotti puvun kanssa liikkumista ja loppuillasta pystyimme ottamaan yhteispotretteja Talvipuutarhassa, jossa valoa riitti. Morsiammelle ja kaasolle, sekä morsiustytöille ja äideille oli varattuna yläkerrasta suuri huone pukeutumista ja valmistautumista varten. Huoneen läheisyydessä oli lisäksi vielä tilava ja siisti vessa, jossa morsiuspuvun kanssa liikkuminen oli helppoa. Huone oli koko päivän meidän käytössä. Lisäksi miehille oli varattuna alakerrasta pienempi tila, jossa he pystyivät hoitamaan valmistautumisensa. Tämä helpotti koko päivän suunnittelua, sillä vihkiminen tapahtui Finlaysonin kirkolla. Lisäksi se loi mukavaa juhlan tuntua heti aamuun, kun pääsi pukeutumaan kauniisti sisustettuun valtavaan juhlasaliin Olimme valinneet buffet-pöydän pienillä muutoksilla. Ruoka oli valtavan hyvää, kaikki kehuivat sitä! Lisäksi palvelu toimi loistavasti. Kenenkään ei tarvinnut huolehtia, että ruoka on oikeaan aikaan pöydässä; me vietimme omaa juhlaa Talvipuutarhassa ja kaikki muu tapahtui vaivihkaa keittiön puolella. Tarjoilijat seurasivat sivusilmällä tilannetta ja tarjoilivat ruuan sekä kahvin sen mukaan pöytään. Samoin oli alkumaljojenkin kanssa; tarjoilivat toimivat tilanteen mukaan. Myös lapsien kannalta paikka oli ideaali. Heillä oli erikseen käytössä oma leikkihuone, jossa pyöri lastenvideo juhlan ajan. Lisäksi Palatsin tilat mahdollistivat paikkojen tutkimisen ja teki juhlasta jännittävääkin Henkilökunta oli kaikinpuolin todella joustava. Kaikki toiveet huomioitiin ja toteutettiin! Hoidimme heidän kanssa lähes kaikki asiat sähköpostilla ja käväisin vain nopeasti paikan päällä varmistamassa suunnitelmat. Yhteydenpito toimi hyvin. Itse olimme enemmän kuin tyytyväiset paikan valintaan. Suosittelen lämpimästi kaikille muillekin!
  5. Heissan! Me pistettiin ihan vain tekstiviestinä, koska menivät vain muutamille harvoille tiedoksi (jotka eivät vielä tienneet)... elikkäs näin: "##.##.## Sydän löysi sydämen. ##.##.## Vaihdoimme sormuksia merkiksi sen. ##.##.## Vannomme ikuisen rakkauden." Toivomme teidänkin olevan mukana meille tärkeässä päivässä! Virallinen kutsu tulee myöhemmin. Tuossa vähän ideaa, lopullisella sanamuodollahan ei niin väliä ole. Tärkeintä, että viesti menee perille!
  6. No höh :-? ... Meitäkin kiinnostaisi tietää mikä meni pieleen?! Itse käytiin paikanpäällä viikko sitten ja olimme oikein tyytyväisiä: ruoka oli maukasta, palvelu tehokasta ja ravintolapäällikkökin vaikutti oikein mukavalta. Samaan aikaan tosin sattui Talvipuutarhassa olemaan joku "isojen kihojen kokous", joka tosin häiritsi muuten rauhallista tunnelmaa ja me osittain varmaan häiritsimme illan ainoina asiakkaina heidän pirskeitään. Ihmettelenkin, että voiko häiden aikaan olla vastaava tilanne (varatessa kyllä ymmärsin, että koko alakerta kuuluu mukaan) ?? Tietääkö kukaan?!
  7. Meillä on paikka varattuna ensi vuoden helmikuulle. Mitään suurempia suunnitelmia palatsiin liittyen ei kuitenkaan ole vielä tehty. Tänään on tarkoitus mennä käymään paikanpäällä ja testata ruuan laatu Pöytäkartan jos saisi samalta reissulta kotiin, niin voisi aloittaa tarkemmat suunnittelut.
×
×
  • Create New...