erika

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About erika

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Villa Salmenrannassa ei ole minkäänlaista keittiötä, ainoastaan pieni nurkkaus jossa "kannettava " sähköliesi. Muistaakseni sähkörasioita. Pitopalvelu joutuu käytännössä tuomaan kaiken valmiiksi paikanpäälle. Tilaa keittonurkkauksessa vähän. Oulunsuun pirtillä on 2 erillistä tilaa, kahvio ja iso sali plus eteinen. Ehkä näihin tiloihin vois virittää erillisen vihkimisen. Tai sitten vihkiminen tapahtuisi näyttämöllä. Varsinaista pihaa pirtillä ei ole tai ainakaan näin yht äkkiä ei tule mieleen sellaista nättiä soppea. Kannattaa kysyä tuota remonttia. http://www.oulunsuunnuorisoseura.fi
 2. Moiks! Aleksinkulma oli jostain syystä pois varauskäytöstä koko viime kesän. Mutta hyvä, että on tullut takaisin "markkinoille" Paikka on siisti sisältä. Seinät vaalean vihreät, isossa salissa on muutama pilari mutta porukkaa mahtuu kyllä varmasti hyvin tuon sellaiset 100-150. Muistaakseni Aleksinkulmassa on päivisin jotain eläkeläistoimintaa, joten tiloja pääsee kyllä katsomaan ihan vaivatta.
 3. Olen joskus vuosia sitten ollut kruunumakasiinissa häissä ja tilaan mahtuu n. 200-250 henkeä. Tilat on kahdessa kerroksessa niin, että yläkerran parvelta näkyy seuraan alas. Paikkana ihan kiva, hirsiseinät yms. Kellarissa on ainakin aikoinaan toiminut pubi kruunu ja hiiri.
 4. Kyllä vuokraavat. Seurakuntakeskuksia ( vai miksi niitä sanotaan ) on ainakin Kastellissa ja Tuirassa. Keskustassa on Vanha Pappila joka on kuulemma kaunis. Ruoka sun muu tulee seurakunnan emänniltä. Alkoholia ei saa missään muodossa nauttia, ei edes terevetulomaljana. Hinnoista en osaa sanoa mitään. Kannattaa soittaa suoraan kirkkoherran virastoon, muistaakseni puhelin luettelossa on erikseen nimetty henkilö joka näitä asioita hoitaa.
 5. Meillä oli myös hiukan sähläilyä. Kysyin kirkkoharjoituksissa että onko puheitten ja virsien järjestys sama kuin esitteessä jonka saimme kuulutuksia hakiessamme, vastaus kyllä käytännössä ei ;D Eli hieman eri järjestyksessä tuli raamatun luvut ja muut, mutta onneksi antoi selvän merkin kaasolle, että ei hätiä mitiä. ( vähän tietysti harmitti kun tuli se ohjelmalehtinen väsättyä ja siinä eri järjestys ) Sitten toinen: Meillä on sulhasella ja mulla lähes samanlainen toinen nimi, toinen vain kirjoitetaan kahdella etukirjaimella ja toinen yhdellä ja mun mielestä ainakin mun toinen nimi lausutaan niinkuin kirjoitetaan yhdellä kirjaimella no sattuipa sitten niin että pastori lausui vuorotellen mun toisen nimen väärin ja sitten taas välissä oikein... no tuskinpa sitäkään kukaan muu huomasi saati ajatteli kuin mä ja sulho muuten meillä oli kaunis tilaisuus pappi puhui kauniisti ja kanttori soitti ihan miten sattui
 6. Mä en löytänyt mistään mieleistä ( enkä halunnut pulittaa kymmeniä euroja) Lopulta päätin, että antaa olla kun hääpäiväkin on jo melkein käsillä. No tuli sitten puheeksi pitopalvelu emännän kanssa kakun koristelusta ja hänelläpä olikin aivan ihan sokerista tehty pikku pariskunta joten se sitten killuin päällimmäisessä.
 7. Aleksinkulmaa vuokrasi muistaakseni Amica, mutta ainakin viime keväänä eivät enää yksityisille tiloja lainanneet.
 8. hmm Mitenhän on tuon Oulun eläkeläisten talin kanssa Hietasaaressa. Juttua oli pari viikkoa sitten Kalevassa. kuvien perusteella näyttää kivalta paikalta vaan empäs ollut aikaisemmin moisesta paikasta kuullutkaan.
 9. Myös meillä oli Heleena ja voin todella lämpimästi suositella häntä. Tekee myös erikoisempia ruokia jos tarvis vaatii. Meillä tosin linja oli, että vaikka itse tykätäänkin TOSI mausteisesta ruuasta niin tarjotaan kuitenkin sellaista mitä kaikki voi syödä. Kerroin mitä suunnilleen olimme ajatelleet ( eli liharuokaa ei keittoa ) ja Heleena sitten heitteleli eri vaihtoehtoja. Saimme myös kirjallisen tarjouksen. Heleenalle saa myös viedä itse tekemiä leivonnaisia yms. Me teimme kalaa joka pitopalvelun tekemänä oisi ollut työläänä kallista. Hintaan sisältyy lautasliinat, tarjoilupöytien kattaus kynttilöineen, astiat ja tarjoilijat. Muuten meillä oli hääkakkuna sekä vadelmakakkua että valkosuklaakakkua jotka molemmat olivat taivaallisen hyviä!
 10. Suosittelen Edenin uudispuolenhuoneita joissa iso parveke ai että oli ihanaa syödä mansikoita parvekkeella yöllä ja katsella merta ( tosin joissakin kohdin näkee myös niitä tehtaita : Mikä nyt ensimmäisenä ei hotellina tulee mieleen, niin Maikkulan Kartanolla on oma hääsviitti. Hinnaltaan 168 E sis aamiainen. Kuviakin varmaan löytyy osoitteessa www.maikkulankartano.com Sitten löysin tällaisen kuin Villa Vanamo. Lisää tietoja ja kuvia osoitteesta www.villavanamo.com Jos tykkäät ettei Hailuoto ole liian kaukana kannattaa käydä täällä: http://www.ouka.fi/ouluseutu/yrityspalvelu...rantasumppu.htm http://personal. inet.fi/yritys/maatilamajoitus/Mokit.htm Tyrnävältä löytyy tällainen: http://personal.inet.fi/luonto/hannuksenpi...i/yopyminen.htm Muhoksellahan taisi olla tuo Rosbergin maatilamatkatkailu....... Jospa noista olisi jotain alku apua
 11. Mikä on sulhasen sotilas arvo? Minkä kohdan lukee sanomalehdestä ensin? Onko morsian koskaan tulistunut niin että tavarat lentää? kummasta päästä puristaa hammastahnatuubia ja tuleeko puristustavasta riitaa? Mitä sulhanen esitti koulun joúlunäytelmässä? mitä morsian laulaa suihkussa? mikä on paras joululahja?
 12. Kaikkien näitten Välimerellisten ja italialaistyyppisten menuitten jälkeen meidän menu vaikuttaa ehkäs vähän köykäiseltä, mutta tässäpä meidän: Meloni-vihersalaatti Pasta-välimerensalaatti Aurinkosalaatti Porsaan file tomaattitäytteellä Kasvisgratiinia perunoita ( Mahdollisesti lohirullia) Sydän rieskoja ruisleipää Hääkakku ( vadelma ja valkosuklaa ) Onnenkenkiä Hunajaisia pikkuleipiä Leipäjuustoa Kahvi, Tee, mehu Hintaa tälle 18.30 E sis tarjoilijat, lautasliinat ja noutopöytään kynttilä ja koristeliinat
 13. Olen käynyt Peuhussa yksissä häissä. Kesällä pihapiiri kiva. Ehkä enemmän tuoleja ulkona olisi saanut olla. Tiloihin mahtuu n 150 vierasta hyvin. Miinusta siitä, että yhtenäinen juhlatila on yläkerrassa joten jos vähänkään enemmän on porukkaa on pakko kantaa lautasia portaissa. Ilmeisesti saa viedä oman pitopalvelun. Astiat kuuluu paikan vuokraan. Oulunsuun pirtistä tiedän sen verran, että on todella suosittu paikka. Sisälle mahtuu 150-200 ihmistä. Varsinaista pihaa ei ole vaan soraparkkipaikka, ympärillä on kuitenkin puita. Sijainti niin, että autoja ei aja itse talon ohi. Pyörätie menee ihan vierestä. Seutu suht rauhalista, uudehdoja omakotitaloja naapurustossa, näköetäisyydellä. Sisältä ihan avara yhtenäinen sali.
 14. Tässäpä ois lista mitä oon nähnyt muilla lahjapöydissä ja pitänyt hirveinä. - metrin mittainen perunasurvin ( erittäin käytännöllinen) - kastemalja ( entäs jos lapsia ei tulekkaan..) - Tiimari maljakko metrin korkuisena - hopeisia lautasliina renkaita - kahden istuttava kiikkutuoli Vaikka esim siskoni sai 3 seinäkelloa häälahjaksi, niin emme taida siltikään tehdä lahjalistaa. Suurin osa kutsuttavista on kuitenkin kavereita joten eiköhän nuo tiedä mitä meille ei kannata hankkia.