Jinsku

Rouva
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Jinsku

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tohon leveä sormus+pulleat sormet yhdistelmään ottaisin kantaa.Mulla itsellä pulleat,lyhyet sormet ja kaksi sormusta yhteisleveydeltään 12mm.Omasta mielestäni näyttää hyvältä,eikä pullista sormiani entisestään.Salaisuus taitaakin olla riittävän suuri koko.Mullakin molemmat sormukset puoli numeroa(vai olikohan peräti 0,75)isommat kuin mitä muuten olen käyttänyt ko.sormessa.
 2. Kihlassa miehen nimi+pvm.Vihkissä teksti rouva+pvm.Miehellä vain yksi sormus,jossa mun nimi ja molemmat päivämäärät.
 3. Pappi kehoitti jossain välissä(en muista missä..),että nyt saa pussata :-*Itse en olisi muistanut,mies kysyi ennen vihkimistä ja tuolloin pappi lupasi sanoa "oikean" kohdan.
 4. Mun työpaikalta saatiin taulu.Miehen työpaikalta ei oo tullut mitään,tosin siellä ei monikaan edes tiedä naimisiinmenosta.
 5. En ole,olisi tarkoitus pesettää ja käyttää juhlapukuna myöhemmin(ei "perinteinen" hääpuku)
 6. Ei pyydetty rahaa ja erikseen toivottiin,että lahjatkin oisi vaatimattomia.Tästä huolimatta rahaa tuli 550 eur.Vieraita oli vain alle 20 hlöä.
 7. Mulle tulee matala,hieman pantamainen tiara ja nuttura(tai oikeestaan half updo).
 8. Mulle ei tuu polttareita lainkaan(ainakin luulen niin).Oon yhet aiemmin viettänyt,en siis siirry ekaa kertaa neidistä rouvaksi.Saa muut toki juhlia polttareita toiseenkin avioliittoon,mua ei vaan nappaa.Eikä siis ekoista jäänyt mitään traumoja,ihan kivat olivat.Mun kaverit asuu lähistöllä,joten näen heitä useinkin,eli polttarit ei olisi mikään ainutlatuinen tilanne senkään puolesta.Ennemmin ehkä juhlisin ystävien kanssa häiden jälkeen rouviintumista.Ennen häitä kun on rahan- ja ajanmenoa muutenkin
 9. En teititellyt puhelimessa kun puhuttiin(ei olla vielä nähty).Kirkkoherranvirastosta kuulin,että kyseessä on n.meidän ikäinen,enkä muutenkaan teitittele ikäisiäni,miksi siis pappi olisi poikkeus?Hän kuulostikin tosi rennolta tyypiltä ja olisi kuulostanut suorastaan hupaisalta,kun hänkin jutteli minulle tuttavallisesti.
 10. Kyllä se Suvivirsi(oliko 571?öö,ei muista..)taitaa olla,kun on nuo häät juhannuksena..Tykkään myös tuosta Herra kädelläsi ja Jumalan kämmenellä,mutta vieraat on keski-iän ylittäneitä pitkälti,joten eivät niin hyvin tunne noita uudempia,ehkä toiseksi virreksi voisi sopia??
 11. Kävisköhän yksi kukka morsiuskimpun sävyyn?Tai sitten kaunis "wanhan ajan" nenäliina?Tai sitten kaksi sukkanauhaa,joista toinen jää jalkaan ja toinen vaikka sulhasella valmiina?Tai vaikka jotain satiininauhaa ommeltuna esim.rusetiksi tmv.??
 12. En ostaisi,jollei kyseessä olisi suvussa kulkeva sormus,mutta siitähän tässä ei ollut kyse?
 13. Näkee siinä vaiheessa,kun haetaan molempien puvut liikkeestä,eli pari päivää ennen häitä.Eikä tässä asunnossa ole juurikaan tilaa piilotella
 14. Ostin omaksi,ei ollut mikään hirmu kallis(300 eur.kaikkineen).Lisäksi puvussa on se hyvä puoli,että voi käyttää myöhemin muissakin juhlissa,kun ottaa vähän tylliä alta pois.Muussa tapauksessa varmaan myisin eteenpäin,kun on pieni asunto,säilytys hankalaa..
 15. Ensinnäkin,tää on otsikoitu mielestäni väärin.Se,ettei joku hyväksi strippamista osana omaa suhdettaan ei ole sairaalloista mustasukkaisuutta.Sairaalloinen on enemminkin sitä,että rajoittaa toisen elämää esim.vahtimalla kellontarkasti kotiintuloaikoja(kotiintuloajat siis on tälläisessa suhteessa aika usein)Jos bussi on 5min.myöhässä,puoliso on ollut vieraan kanssa,jos puolison palatessa pöydälle on unohtunut kaksi lasia,on ollut ei-toivottuja vieraita,jos vilkaisee kadulla sivuilleen,vilkuilee vieraita jne...Itse olen kyllä mustasukkainen,mutta en esim.pornosta ja strippaamisesta.Ainakaan,jos tuohon strippaukseen ei sisälly muita palveluja.Tässä tapauksessa sitä on taas vaikea hyväksyä naisena(ihmiskauppa ja pakottaminen)Jos mieheni kävisi säännöllisesti(mitä ei tee) katsomassa strippareita ja kiihottuisi vain heistä,silloin tietysti loukkaantuisin.Mutta,jos satunnnaisesti jossain näkee stripparin(ja vaikka kiihottuisikin),ei ole multa pois.Edellyttäen,että mä oon hänelle edelleen ykkönen ja katselu pelkkää huvia,jota ei harrasteta jatkuvasti ja olla riippuvaisia siitä. Alkuperäisessä tapauksessa "kilahtaneen" naisen olisi kannattanut jutella oman miehensä kanssa asiasta.Jos suoraan kieltää toiselta menon,ei ole oikein,eikä varmasti edes tuota toivottua lopputulosta naisenkaan kannalta.Itse ehkä vetoaisin mieheen,pyytämällä häntä jäämään pois ko.esityksestä ja kertomalla,kuinka paljon se loukkaa minua(jos siis näin olisi).Tuskin mies,joka rakastaa puolisoaan,haluaa "vaihtaa" viiden vuoden suhdettaan viiden minuutin strippaamiseen.Tai jos yksi strippiesitys on pitkää suhdetta tärkeämpi,on kyllä jotain todella pielessä.