Jinsku

Rouva
  • Viestit

    57
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jinsku kaikki viestit

  1. Tohon leveä sormus+pulleat sormet yhdistelmään ottaisin kantaa.Mulla itsellä pulleat,lyhyet sormet ja kaksi sormusta yhteisleveydeltään 12mm.Omasta mielestäni näyttää hyvältä,eikä pullista sormiani entisestään.Salaisuus taitaakin olla riittävän suuri koko.Mullakin molemmat sormukset puoli numeroa(vai olikohan peräti 0,75)isommat kuin mitä muuten olen käyttänyt ko.sormessa.
  2. Kihlassa miehen nimi+pvm.Vihkissä teksti rouva+pvm.Miehellä vain yksi sormus,jossa mun nimi ja molemmat päivämäärät.
  3. Pappi kehoitti jossain välissä(en muista missä..),että nyt saa pussata :-*Itse en olisi muistanut,mies kysyi ennen vihkimistä ja tuolloin pappi lupasi sanoa "oikean" kohdan.
  4. En ole,olisi tarkoitus pesettää ja käyttää juhlapukuna myöhemmin(ei "perinteinen" hääpuku)
  5. Ei pyydetty rahaa ja erikseen toivottiin,että lahjatkin oisi vaatimattomia.Tästä huolimatta rahaa tuli 550 eur.Vieraita oli vain alle 20 hlöä.
  6. Mulle tulee matala,hieman pantamainen tiara ja nuttura(tai oikeestaan half updo).
  7. Mulle ei tuu polttareita lainkaan(ainakin luulen niin).Oon yhet aiemmin viettänyt,en siis siirry ekaa kertaa neidistä rouvaksi.Saa muut toki juhlia polttareita toiseenkin avioliittoon,mua ei vaan nappaa.Eikä siis ekoista jäänyt mitään traumoja,ihan kivat olivat.Mun kaverit asuu lähistöllä,joten näen heitä useinkin,eli polttarit ei olisi mikään ainutlatuinen tilanne senkään puolesta.Ennemmin ehkä juhlisin ystävien kanssa häiden jälkeen rouviintumista.Ennen häitä kun on rahan- ja ajanmenoa muutenkin
  8. En teititellyt puhelimessa kun puhuttiin(ei olla vielä nähty).Kirkkoherranvirastosta kuulin,että kyseessä on n.meidän ikäinen,enkä muutenkaan teitittele ikäisiäni,miksi siis pappi olisi poikkeus?Hän kuulostikin tosi rennolta tyypiltä ja olisi kuulostanut suorastaan hupaisalta,kun hänkin jutteli minulle tuttavallisesti.
  9. Kyllä se Suvivirsi(oliko 571?öö,ei muista..)taitaa olla,kun on nuo häät juhannuksena..Tykkään myös tuosta Herra kädelläsi ja Jumalan kämmenellä,mutta vieraat on keski-iän ylittäneitä pitkälti,joten eivät niin hyvin tunne noita uudempia,ehkä toiseksi virreksi voisi sopia??
  10. Kävisköhän yksi kukka morsiuskimpun sävyyn?Tai sitten kaunis "wanhan ajan" nenäliina?Tai sitten kaksi sukkanauhaa,joista toinen jää jalkaan ja toinen vaikka sulhasella valmiina?Tai vaikka jotain satiininauhaa ommeltuna esim.rusetiksi tmv.??
  11. En ostaisi,jollei kyseessä olisi suvussa kulkeva sormus,mutta siitähän tässä ei ollut kyse?
  12. Näkee siinä vaiheessa,kun haetaan molempien puvut liikkeestä,eli pari päivää ennen häitä.Eikä tässä asunnossa ole juurikaan tilaa piilotella
  13. Ostin omaksi,ei ollut mikään hirmu kallis(300 eur.kaikkineen).Lisäksi puvussa on se hyvä puoli,että voi käyttää myöhemin muissakin juhlissa,kun ottaa vähän tylliä alta pois.Muussa tapauksessa varmaan myisin eteenpäin,kun on pieni asunto,säilytys hankalaa..
  14. Ensinnäkin,tää on otsikoitu mielestäni väärin.Se,ettei joku hyväksi strippamista osana omaa suhdettaan ei ole sairaalloista mustasukkaisuutta.Sairaalloinen on enemminkin sitä,että rajoittaa toisen elämää esim.vahtimalla kellontarkasti kotiintuloaikoja(kotiintuloajat siis on tälläisessa suhteessa aika usein)Jos bussi on 5min.myöhässä,puoliso on ollut vieraan kanssa,jos puolison palatessa pöydälle on unohtunut kaksi lasia,on ollut ei-toivottuja vieraita,jos vilkaisee kadulla sivuilleen,vilkuilee vieraita jne...Itse olen kyllä mustasukkainen,mutta en esim.pornosta ja strippaamisesta.Ainakaan,jos tuohon strippaukseen ei sisälly muita palveluja.Tässä tapauksessa sitä on taas vaikea hyväksyä naisena(ihmiskauppa ja pakottaminen)Jos mieheni kävisi säännöllisesti(mitä ei tee) katsomassa strippareita ja kiihottuisi vain heistä,silloin tietysti loukkaantuisin.Mutta,jos satunnnaisesti jossain näkee stripparin(ja vaikka kiihottuisikin),ei ole multa pois.Edellyttäen,että mä oon hänelle edelleen ykkönen ja katselu pelkkää huvia,jota ei harrasteta jatkuvasti ja olla riippuvaisia siitä. Alkuperäisessä tapauksessa "kilahtaneen" naisen olisi kannattanut jutella oman miehensä kanssa asiasta.Jos suoraan kieltää toiselta menon,ei ole oikein,eikä varmasti edes tuota toivottua lopputulosta naisenkaan kannalta.Itse ehkä vetoaisin mieheen,pyytämällä häntä jäämään pois ko.esityksestä ja kertomalla,kuinka paljon se loukkaa minua(jos siis näin olisi).Tuskin mies,joka rakastaa puolisoaan,haluaa "vaihtaa" viiden vuoden suhdettaan viiden minuutin strippaamiseen.Tai jos yksi strippiesitys on pitkää suhdetta tärkeämpi,on kyllä jotain todella pielessä.
  15. Ei tietenkään ole yhtään sallitumpaa polttari-iltana kuin muulloinkaan.Suhtautuisin siihen siis samallalailla kuin muulloinkin pettämiseen tai oikeastaan vielä jyrkemmin.Silloinhan juuri pitäisi olla onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä valitsemansa naisen/miehen kanssa,jolloin muut suhteet ei edes tuu mieleen.Jos noin kävisi meidän jommankumman kohdalla,peruisin häät.En välttämättä lopettaisi suhdetta,koska uskon,että tuon voi antaa toiselle anteeksi.Edellyttäen siis,ettei mitään varsinaista suhdetta ole syntynyt,vaan joku yhden yön juttu.Paitsi jos toinen harrastaisi noita juttuja muutenkin,se olis jo eri homma.Mutta ihminen on erehtyväinen ja mä antaisin yhden kerran anteeksi.Kieltämättä olisi kyllä vaikea unohtaa,että se sattui juuri polttareissa,pahentaa tilannetta.Häät menisi siis katkolle,onhan tuo pettäminen aina kriisin paikka ja silloin tuntuisi väärältä mennä naimisiin ja luvata toiselle rakastaa ja osoittaa uskollisuutta..
  16. Kyllä täälläkin on nähty noita painajaisia,viimeks viime yönä.Siinä olin kyllä päässyt naimisiin,mutta huomasin jälkikäteen,että olin unohtanut kokonaan sormuksen ja kukat.Ja se oli ihan täys katastrofi tuossa unessa ja olin todella helpottunut kun heräsin.Mäkin oon omasta mielestäni ollut todella rauhallinen näiden häiden kanssa,mutta ilmeisesti tuo alitajunta kuitenkin stressaa tietämättäni.
  17. Meille tulee miespappi sulhon pyynnöstä.Mulle tolla papin sukupuolella ei olisi ollut väliä,molemmat sopivat,ammattitaito ratkaisee.Mutta taivuin toisen mielipiteen edessä..
  18. 0,20 yhteensä,vihkissä siis,kihla kivetön.
  19. Ennen häitä:polttarit,yletön valmistelu(pienet häät lähisuvulle) Häissä:Leikit,teennäiset(järjestetyt,vaaditut)puheet,morsiamen saattaminen alttarille,kalliit häälahjat
  20. Vastasin valssi,kun molemmat haluaisi pitää tuosta perinteestä kiinni.Eri asia on sitten,opitaanko tuo valssi siihen mennessä ;D
  21. Molemmat tulee oleen 17.5. Toi 17 ois mahtunut,mutta en tykkää jos ne puristaa liikaa,alkaa ahistaa..
  22. Akryylien puolella täälläkin,kestonsa takia.Oon aivan addiktoitunut niihin,en taatusti luovu enää ikinä.Mä oon entinen kynsienpureksija(ja myös kynsinauhojen repijä :-[)ja nuo kynnet on pelastaneet mut lukuisilta kynsivallin tulehduksilta,näitähän ei saa hampailla rikki(on koitettu ;D).Kyllä mullakin talvipakkasilla napsahti pari kynttä poikki,onneksi ei tuo yhden-kahden kynnen korjaus paljoa kustanna..
  23. En hyväksy kirkkoon liittymistä pelkästään häiden vuoksi.Mielestäni siinä loukkaa uskovia ja omia periaatteitaan,jos on ateisti.Toisaalta häät voi antaa viimeisen sysäyksen kirkon suuntaan,jos on aiemmin eronnut kirkosta tai on lapsesta saakka ollut irti kirkosta.Näin siis jos liittyy kirkkoon häiden takia,mutta huomaakin,että täähän oli ihan hyvä juttu.Itse olen aina kyllä kuulunut kirkkoon,mutta rippikoulu jäi väliin sillon 15-16 vuotiaana,kiinnosti vissiin muut jutut enemmän :)Sitten parikymppisenä tuli pesti kummiksi,jonka innoittamana sain suoritettua tuon riparinkin vihdoin ja viimein.
  24. Mun puolelta nyt toinen yritys,sulkille eka.Näistä häistä tulee erittäin pienet ja erilaiset kuin ensimmäisistä.Mutta ei missään nimessä sen takia,että jotenkin häpeäisin toista kertaaani!Kun eka kerran menin vihille olin niin nuori, lähes ilman omaa tahtoa,että tein kaiken niinkuin itse oletin "kuuluvan" tehdä.Kutsuttuinakin oli semmoisia,joita vanhempieni mielestä oli pakko kutsua.Ja vielä kun molempien vanhemmat kustansi osan,tuntui ettei kehdannut ihan kaikesta valittaakaan.Puku tulee olemaan nyt viininpunainen,sen takia että valkoinen ei todellakaan ole lempivärini.Silti tuosta puvusta huomaa kyllä että olen morsian.Ja muutenkin on kaikki "hörhellykset" päällä,ei tosin huntua.(mielestäni senkin voi laittaa,jos haluaa)Kirkko tulee olemaan eri,joskin samassa kaupungissa,eli lähes kaikki on erilailla.Jos pitäis jotenkin koota tää mun sekava sepustus,niin menis näin:Jos oisin halunnut samanlaiset häät kuin ekalla kerralla,oisin pitänyt ne puheista välittämäti.
  25. Pidän aina muutamaa poikkeusta lukuunottamatta eli käsien rasvaus ja kynsilakan poisto/laitto.En tiedä tekeekö toi rasva muuta pahaa sormukselle,kuin hetkellisesti himmentää,mutta mua inhottaa se käsirasva mikä jää muhiin sinne sormuksen alle,jos sormus ollut kädessä :-/