maikku2007

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä maikku2007

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Lahti
  1. Minua palveltiin niin surkeasti tuossa P:llä alkavassa kaupassa - tai siis ei palveltu. Kokemuksia on tästä paikasta ennästäänkin juuri samaan suuntaan. Kultaista Seppelettä suosittelen.
  2. Mielestäni arvostelua ei tarvitsisi kysyjälle langettaa, sillä kyllä montaa ihmistä huolettaa hääperinteet ja niiden kirjaamattomuus senkin vuoksi että useasti paikalla on runsaasti vanhempaa väkeä joille perinteet voivat olle tärkeitä. Voisi esimerkiksi kuvitella, että sukkanauha on viimeinen toimi ennen kuin hääpari jatkaa matkaa ja jatkaa riisumista toisaalla jolloin sukkanauhan heitto on merkkinä siitä että ollaan valmiita jo synnittömiin harrasteisiin.
  3. Mulle tulee pellavapuku. Juuri ollaan pukua itse tekemässä ja ensinnäkin kankaasta yksi juttu. Pellava ei rypisty sen enempää kuin satiinit ja silkitkään juhlakäytössä, sanoo kangaskauppiaat mitä tahansa! Ja sanoo muut mitä tahansa! Usean mielestä itse tehty ei voi olla arvokas (MITÄ IHMETTÄ) ja moni väittää, että mitä pidemmälle teollinen materiaali, sitä arvokkaamman tuntuinen. Itse olen niin eri mieltä - en ikinä heittäisi hääpäivänäni niskaan kangasta, jossa on tietyn millimetrivälein joka lasihelmi. Kankaiden hinta on korkeimmillaan ollut 26 euroa metri, mutta onneksi löysimme Helsingistä pellavatukun, jonka hinta on 7,5 euroa metri ja minimitilaus 10 m. Lisäksi mahdollinen rahtimaksu. Myös ompelijoilta voi kysyä neuvoa, mistä kannattaisi tilata kangasta. Toisen värin sain ompelijan kautta, ja hintaa 10 euroa metri. Olen itse tehnyt tyllialushameen joka näyttää toimivan ihan hyvin. En halunnut vannehametta joka sai mun näyttämään lähinnä nalle puhin hinajapurkilta.
  4. Porvoossa on paljon kesähäitä myös kirkkoa kaipaamattomille ja ajattelinkin olisiko täällä kokemuksia siviilivihkijän saamisesta Porvoossa juhlapaikalle viikonloppuna? Saimme yhden suosituksen eräästä naisesta maistraatissa, mutta Porvoon maistraatista sanottiin, että vasta huhtikuussa tietävät lomat, eivätkä hekään vihi heinäkuussa (!!!!). Emme haluaisi summamutikassa hankkia paikalle henkilö, kun emme ole hyvää sanaa kuulleet. Olisihan nimittäin mukavaa kun vihkijä olisi mukava tyyppi.