Tupuli

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Tupuli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä me maksoimme morsiusneidolle ompelijalla teetetyn puvun, jonka hän sai sitten juhlan jälkeen itselleen ikäänkuin kiitoslahjana.
 2. Muistelisin et Kruunumakasiinissa on a-oikeudet, eli jos aikoo tarjoilla juomia, saattaa hinta nousta yllättävän korkeaksi..
 3. JULES ! Meillä oli nyt kesällä häät Hietalinnassa (YTYÄ), paikka on tosiaan kiva, mutta epäilen että mahtaa olla auttamatta pieni 80 hengelle... meillä aikuisia oli 58 ja 6 lasta.. ja ahdasta meinasi olla. Meillä tosin oli myös noutopöytä salin puolella, ei haluttu tarjoilua siitä "linjastosta". YTYÄllä kyllä mainostavat et 70-80 henkee ollut yhtä aikaa juhlissa, mutta oma kokemus oli et onneksi vieraita ei ollut tuon enempää kutsuttuna, ahdasta ois tullu.
 4. Meillä kaaso sai taulun johon hopealaatta jossa kaiverrus "maailman paras kaaso 14.6.2003". Bm sai Kalevanlan Korun Hirvenpää-riipuksen (jollaista oli kuulemma toivonut). Morsiusneidon lahja oli mittatilaustyönä teetetty juhlamekko jonka hän sai sitten itselleen. Kaikille näille kolmelle teetettiin lisäksi suurennos kuvaamosssa otetusta kuvasta jossa kaikki me viisi olemme.
 5. Onkos se nyt sitten niin että joku valkoviini ? Ja liharuoalle punaviini ?
 6. Meidät vihittiin reilu kaks kuukautta sitten Kastellin kirkossa. Minusta se yksi ihanimmista.. kannattaa käydä katsomassa. Varsinkin kesällä valoisana päivänä alttarin "lasiseinä" hieno, samoin pihalla oleva suihkulähde.
 7. Angiina: Mulla kimpussa oli 5 erilaista ruusua tiiviisti ympyränmuodossa ja ympärillä sit murattia jota laskeutui muutama "oksa" myös alaspäin kimpusta (vaikeasti selitetty). Hinta oli 80 euroa. Ja heittokimppu oli miniversio hääkimpusta ja maksoi 10 euroa. Eli jos pyytävät lähellekään tuon 40 euroa niin sano ihmeessä jotain floristille.
 8. Meillä molempien koko polttariporukat sai kokea "hääparin koston" ;D ;D ;D. Bongasin sen täs keväällä joltai nettisivulta.. eli kaikki polttareihin osallistuneet kutsuttiin lavalle ja sanottiin et laitetaan musiikki soimaan ja tarkoitus olis tanssia, kukin tyylinsä mukaan, ja toimia ohjeiden mukaan jotka nauhalta tulee... ;D ;D - ja kyseessähän oli tietty Frööbelin palikoiden sutsi-satsi ;D Hauskaa oli sekä tanssijoilla että muulla yleisöllä.. ja tämähän oli juuri sopiva esiettäväksi ennen meidän häävalssia ;D
 9. Itselläni oli hunnussa kampa ja kampaajani kyllä kiinnitti hunnun loistavasti, joten ei ollut ainakaan mulla yhtään epävarma. Päinvastoin, huntu oli kiinnitetty niin hyvin pinneillä kiinni kammastaan että päänahka tuntui tuulisen päivän jälkeen hiukan hellältä yöllä huntua poistettaessa. ???
 10. Meille tulee ehkä leikki tai kaks (ei vielä tarkkaan oo suunniteltu), mut muuten haluaisin et ois muutama puhe, häävalssi sekä kimpun ja sukkanauhan heitto.
 11. Jellyen kanssa samoilla linjoilla ollaan. Ja myös täällä käynyt mielessä että Ruusunen jotenkin iloisempi ja sopii siksi juuri poistumiseen. Tullessa kuitenkin hiukan rauhallisempi.
 12. Me itse toimimme kutsujina, mutta molempien äidit sekä kaaso ottavat ilmoittautumisia vastaan.