Vipe

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Vipe

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Itä-Suomi
 1. Yleensä peri voi ottaa "häämarssikseen" minkä tahansa kappaleen, kunhan se sopii kirkkoon soitettavaksi! Lisäksi häämarssin tms. voi soittaa joku muukin kuin kanttori esim. pianolla, kitaralla, sellolla tai miten vaan itse tykkää. Asiasta pitää kuitenkin neuvotella vihkijän ja kanttorin kanssa etukäteen!
 2. Ei kirkko maksa mitään!!! Se on niitä kirkollisveron ilmaisia etuja... Outoa, josa jossain maksaa...kirkkoherranvirastosta saa aina varmaa tietoa!
 3. Minun mielestäni (huom. minun mielestäni) avioliittoa ei pidä solmia missään nimessä, jos yhtään epäilyttää!! On eri asia jännittää häitä kuin miettiä onko avioliittoa syytä solmia lainkaan! Ei se tarkoita, etteikö suhde voisi jatkua vaikka häät peruttaisiin tai siirrettäisiin!
 4. Kihlasormuksessamme lukee "Iteppähän valihit" eli turha jälkikäteen valittaa..., vihkisormuksessamme lukee vain meidän nimet ja päivämäärä. Siihenkin olisi voinut keksiä jotain mukavaa!
 5. Itse käytin Kalevala-korun Vanamo-Sarjan pantakaulakorua, rannekorua ja nilkkaketjua sekä korviksia. Sormuksen ajattelin ostaa samaan sarjaan vähän myöhemmin.
 6. Valitettavasti meillä itsellämme ei ole yhtään sellaista kuvaa, jossa kampaus ja kimalle kunnolla näkyisivät, koska suurin osa valokuvistamme on mustavalkoisia. Olin kimalteeseen kuitenkin tosi tyytyväinen, koska sitä näkee harvemmin ja mielestäni se sopii todella hyvin lyhyisiin hiuksiin, joihin ei voi kovinkaan ihmeellisiä kampauksia väkertää! Kaikki ainakin kehuivat sitä ideaa hyväksi! Voithan testata kimalletta koekampauksen yhteydessä. Minulla se oli sellaista hopean väristä. En tiedä onko värejä muita esim. kullan väristä.
 7. Kampaaja suihkutti lyhyisiin hiuksiini kimalletta kun kampaus oli tehty ja kaikki kehuivat sitä ideaa, sillä kimalle loisti kauniisti tummassa tukassani auringonvalossa. Kimalle ei varmaankaan oikein erotu vaaleista hiuksista, mutta sopii hyvin tummaan tukkaan riippuen tietysti vielä puvusta ja kampauksesta. Suosittelen! Tällä kimalteella tarkoitan ihan kampaamojen hyvin hienojakoista kimalletta, en mitään bailukimalteita...
 8. Ikimuistoisia hetkiä oli todella paljon, mutta yksi aivan selkeä oli mieheni minulla pitämä puhe häätilaisuudessa, jota monet kuuntelivat tippa linssissä. Mieheni puhui niin kauniisti minusta/meistä, että taidan kehystää puheen pahojen päivien varalle. Itse en edes etukäteen tiennyt puheesta yhtään mitään! :-X
 9. Minua jännitti niin kamalasti, että hymyilin typerä virne naamallani koko matkan alttarille. Valokuvat ovat kamalia supervirneen takia, joten hymyileminen on kyllä kaunista, jos se pysyy kohtuudessa, toisin kuin minun tapauksessani. Etukäteen ajattelin, että en ainakaan halua näyttää vakavaa naamaa ja nyt kävi todellakin päinvastoin.
 10. Minä sain toivomani Espritin rannekellon, joka muistuttaa rannekorua enemmän kuin perinteistä kelloa...
 11. Eipä kukaan mitään asiasta sanonut tai paheksuvasti katsellut, kun olkapäät paljaina alttarille astelin eli enpä usko, että asiasta kannattaa stressiä ottaa!
 12. No onhan tuo kieltämättä vähän mautonta. Osallistuivatko he jo hääkustannuksiin? Jos osallistuivat kustannuksiin niin sitten ymmärrän lahjasumman pienuuden.
 13. Minun mielestäni (huom.! minun mielestäni) tilinumeron ilmoittaminen kutsussa tai lahjalistan yhteydessä on mautonta :-/ ja on tavallaan osoitus siitä, että vieraiden täytyy varautua häihin ja juhlaan tietyllä rahasummalla, joka sitten laitetaan tilille. Ensin tietysti vieraat kotona miettivät päänsä puhki, että mikä olisisopiva rahasumma minkä kehtaisi laittaa.Ei tietenkään liian vähää tai liian paljoa. Inhoan itse tuota rahasumman miettimistä! Liian vähää, kun ei ilkeä laittaa! Jos joku haluaa tuoda rahaa tai suoria lahjatoiveita ei ole laitettu/ilmoitettu niin monet varmastikin älyävät tuoda rahaa tai lahjakortteja niin halutessaan, mutta rahan pyytäminen eli tilinumeron ilmoittaminen on minusta mautonta! Itse emme laittaneet kutsun mukana mitään lahjatoiveita tai laittaneet lahjalistaa. Kutsussa luki, että mikäli lahjan haluaa tuoda niin vinkkejä voi kysyä bestmanilta ja kaasolta, joille olimme antaneet "lahjalistan". Toivoimme muutamaa astiasarjaa tai pyyhkeitä ja pussilakanoita. Meistä jokainen saa tuoda lahjan niin halutessaan ja lahja saa olla juuri sen arvoinen kuin on eli mihin vieraalla on varaa. Kun ilmoitetaan tilinumero niin harva kehtaa laittaa sinne 30 euroa pienempää summaa.
 14. Ehdottomasti stay-upit, olipa kesä tai talvi. Ovat seksikkäämmät... Tämä on mun mielipide.
 15. Uutta: puku, kengät, korut Vanhaa: puuttuu... Lainattua: vannehame sinistä: alushousut Mietin mitä keksisin tuohon vanhaa osioon, mutta ei tule mitään mieleen...