Jump to content
Naimisiin.info

Vipe

Rouva
  • Viestit

    38
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Vipe kaikki viestit

  1. Yleensä peri voi ottaa "häämarssikseen" minkä tahansa kappaleen, kunhan se sopii kirkkoon soitettavaksi! Lisäksi häämarssin tms. voi soittaa joku muukin kuin kanttori esim. pianolla, kitaralla, sellolla tai miten vaan itse tykkää. Asiasta pitää kuitenkin neuvotella vihkijän ja kanttorin kanssa etukäteen!
  2. Ei kirkko maksa mitään!!! Se on niitä kirkollisveron ilmaisia etuja... Outoa, josa jossain maksaa...kirkkoherranvirastosta saa aina varmaa tietoa!
  3. Minun mielestäni (huom. minun mielestäni) avioliittoa ei pidä solmia missään nimessä, jos yhtään epäilyttää!! On eri asia jännittää häitä kuin miettiä onko avioliittoa syytä solmia lainkaan! Ei se tarkoita, etteikö suhde voisi jatkua vaikka häät peruttaisiin tai siirrettäisiin!
  4. Kihlasormuksessamme lukee "Iteppähän valihit" eli turha jälkikäteen valittaa..., vihkisormuksessamme lukee vain meidän nimet ja päivämäärä. Siihenkin olisi voinut keksiä jotain mukavaa!
  5. Itse käytin Kalevala-korun Vanamo-Sarjan pantakaulakorua, rannekorua ja nilkkaketjua sekä korviksia. Sormuksen ajattelin ostaa samaan sarjaan vähän myöhemmin.
  6. Valitettavasti meillä itsellämme ei ole yhtään sellaista kuvaa, jossa kampaus ja kimalle kunnolla näkyisivät, koska suurin osa valokuvistamme on mustavalkoisia. Olin kimalteeseen kuitenkin tosi tyytyväinen, koska sitä näkee harvemmin ja mielestäni se sopii todella hyvin lyhyisiin hiuksiin, joihin ei voi kovinkaan ihmeellisiä kampauksia väkertää! Kaikki ainakin kehuivat sitä ideaa hyväksi! Voithan testata kimalletta koekampauksen yhteydessä. Minulla se oli sellaista hopean väristä. En tiedä onko värejä muita esim. kullan väristä.
  7. Kampaaja suihkutti lyhyisiin hiuksiini kimalletta kun kampaus oli tehty ja kaikki kehuivat sitä ideaa, sillä kimalle loisti kauniisti tummassa tukassani auringonvalossa. Kimalle ei varmaankaan oikein erotu vaaleista hiuksista, mutta sopii hyvin tummaan tukkaan riippuen tietysti vielä puvusta ja kampauksesta. Suosittelen! Tällä kimalteella tarkoitan ihan kampaamojen hyvin hienojakoista kimalletta, en mitään bailukimalteita...
  8. Ikimuistoisia hetkiä oli todella paljon, mutta yksi aivan selkeä oli mieheni minulla pitämä puhe häätilaisuudessa, jota monet kuuntelivat tippa linssissä. Mieheni puhui niin kauniisti minusta/meistä, että taidan kehystää puheen pahojen päivien varalle. Itse en edes etukäteen tiennyt puheesta yhtään mitään! :-X
  9. Vipe

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Minua jännitti niin kamalasti, että hymyilin typerä virne naamallani koko matkan alttarille. Valokuvat ovat kamalia supervirneen takia, joten hymyileminen on kyllä kaunista, jos se pysyy kohtuudessa, toisin kuin minun tapauksessani. Etukäteen ajattelin, että en ainakaan halua näyttää vakavaa naamaa ja nyt kävi todellakin päinvastoin.
  10. Vipe

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Minä sain toivomani Espritin rannekellon, joka muistuttaa rannekorua enemmän kuin perinteistä kelloa...
  11. Eipä kukaan mitään asiasta sanonut tai paheksuvasti katsellut, kun olkapäät paljaina alttarille astelin eli enpä usko, että asiasta kannattaa stressiä ottaa!
  12. No onhan tuo kieltämättä vähän mautonta. Osallistuivatko he jo hääkustannuksiin? Jos osallistuivat kustannuksiin niin sitten ymmärrän lahjasumman pienuuden.
  13. Minun mielestäni (huom.! minun mielestäni) tilinumeron ilmoittaminen kutsussa tai lahjalistan yhteydessä on mautonta :-/ ja on tavallaan osoitus siitä, että vieraiden täytyy varautua häihin ja juhlaan tietyllä rahasummalla, joka sitten laitetaan tilille. Ensin tietysti vieraat kotona miettivät päänsä puhki, että mikä olisisopiva rahasumma minkä kehtaisi laittaa.Ei tietenkään liian vähää tai liian paljoa. Inhoan itse tuota rahasumman miettimistä! Liian vähää, kun ei ilkeä laittaa! Jos joku haluaa tuoda rahaa tai suoria lahjatoiveita ei ole laitettu/ilmoitettu niin monet varmastikin älyävät tuoda rahaa tai lahjakortteja niin halutessaan, mutta rahan pyytäminen eli tilinumeron ilmoittaminen on minusta mautonta! Itse emme laittaneet kutsun mukana mitään lahjatoiveita tai laittaneet lahjalistaa. Kutsussa luki, että mikäli lahjan haluaa tuoda niin vinkkejä voi kysyä bestmanilta ja kaasolta, joille olimme antaneet "lahjalistan". Toivoimme muutamaa astiasarjaa tai pyyhkeitä ja pussilakanoita. Meistä jokainen saa tuoda lahjan niin halutessaan ja lahja saa olla juuri sen arvoinen kuin on eli mihin vieraalla on varaa. Kun ilmoitetaan tilinumero niin harva kehtaa laittaa sinne 30 euroa pienempää summaa.
  14. Ehdottomasti stay-upit, olipa kesä tai talvi. Ovat seksikkäämmät... Tämä on mun mielipide.
  15. Uutta: puku, kengät, korut Vanhaa: puuttuu... Lainattua: vannehame sinistä: alushousut Mietin mitä keksisin tuohon vanhaa osioon, mutta ei tule mitään mieleen...
  16. Meillä sulhaselle tulee saketti kullan värisellä liivillä ja viehe minun kimpustani. Harkittiin myös Bonjouria miehen asuksi.
  17. Nämä mahtuvat vielä ehdottomiin inhokkeihini!!! Minusta tämän puvun laahus on liian "riikinkukkomainen"
  18. Sellaisia pukuja on paljon! Esim. useat Sincerityn mallit saattavat näytää kauniilta kuvissa, mutta ainakin minun päälle ne olivat kaameita kermakakkuja, enkä pukisi niitä päälleni. Isot rusetit tai todella pitkät laahukset ovat myös kaameita! Esim. Myös monet merenneitomalliset puvut ovat hirveitä ja sopivat harvoille! Esim. Näitä malleja oli tosi paljon eri värisiä! Liika koristeellisuus on kamalaa! Tännehän voisi liittää tuhansia kuvia, mutta en nyt viitsi täyttää koko palstaa. Lisäksi nämä ovat (suurin osa) kuvia vielä aivan normaaleista puvuista. Jokaisella on kuitenkin makunsa. Minä en koskaan pukisi näitä päälleni!!!
  19. Meille tulee Kulkurin valssi. Se on aivan kamala tanssia ja tosi nopea, mutta valittu mikä valittu! Ihana valssi tosin ja elokuva muistuu mieleen valssia kuunnellessa...
  20. Itse olen sitä vastaan, että ihminen liittyy kirkkoon vain häiden takia! Yleensä ihmiset eroat kirkollisveron takia, joka on tosi suuri (1%) tai jostain muusta syystä, joten miksi liittyä häiden takia kirkkoon saadakseen vain hienot ilmaiset häät kirkossa. Varsinkin, kun sitten häiden jälkeen voi taas huoletta erota uudelleen!
×
×
  • Create New...