Jump to content
Naimisiin.info

IS

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

IS's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on kuvaaja mukana vihkimisestä häävalssiin asti, aikaa siihen on varattu noin klo 16-21. Sen lisäksi otetaan potrettikuvat miljöössä+juhlapaikalla. Hintaa tulee yhteensä 560,- Kuvaaja sanoi tuntitaksakseen 100 euroa, en osaa sanoa onko hinta keskiarvoa vai kallis ??? En vertaillut eri paikkoja, koska nähtyäni Luukkosen (www.anttiluukkonen.com) kuvat minun oli saatava hänet kuvaamaan meidän häämme. Alunperin emme olleet budjetoineet kuvaukseen kuin 100-200 euroa, joten budjetti kyllä ylittyi reippaasti tältä osin :-/
  2. Kiitos Daisie tästä tiedosta Sain Juhlaserviisiltä hinnan meidän menulle ja heidän hinta oli 170 euroa sadonkorjuukokkeja kalliimpi. Meillä on tosi tiukka budjetti, joten taidan olla niin pihi että otan Sadonkorjuukokit kuitenkin ;D Kukkalaitteen buffetpöytään joudun sitten lisäksi hankkimaan, niiden hinnoista minulla ei ole mitään havaintoa ??? Eli loppujenlopuksi hinta voi tulla aika samaksi. Ja nyt minun alkoi tekemään mieli sitä kasvislasagnea ;D
  3. Aika törkeä temppu tosiaan, alustava varaus on mielestäni voimassa niin kauan ennen kuin se vahvistetaan tai perutaan > Jos pitopalvelu ei ole varma varauksesta, niin ei sitä pitäisi kuitenkaan omin päin perua vaan soittaa asiakkaalle ja kysyä haluavatko he vahvistaa varauksen! Minä olen ollut Juhlaserviisiin sähköpostitse yhteydessä ja heillä oli vapaata meidän päivälle ja teinkin sähköpostin kautta alustavan varauksen ja samalla vielä kysyin, että miten on sopimuksen kanssa? Vastaus oli, etteivät he tee erillistä sopimusta ja että heillä on 30 vuoden ja 2000 häiden kokemus juhlien järjestämisistä ym ym. Sanoivat kyllä lähettävänsä tilausvahvistuksen pyydettäessä... Mielestäni kirjallinen sopimus näissä asioissa on aika tavallista. Toivon, että meillä on siellä vielä varaus voimassa ??? Laitoin viime viikolla lopullisesta menusta hintatiedustelun (haluan verrata hintoja Sadonkorjuukokkien kanssa), mutta vastausta ei ole vielä tullut. Voi olla että mekin päädytään Juhlaserviisiin vaikka se tuleekin hieman kalliimmaksi, mutta eipä tarvitse sitten kukkalaitteita miettiä, minulle sopii oikein hyvin että pitopalvelu tuo ne mukanaan jos kerta hintaan sisältyvät Huplia en meille halua koska sain aika huonoa palvelua heidän kojullaan häämessuilla.
  4. Meille tulee aika yksinkertainen menu, tämäntyyppistä olemme ajatelleet (tämän hinta oli se 12,-) Vihreä salaatti Juusto-pastasalaatti Lämminsavulohta Savunaudanpaistia Tandoorikanaa ja riisiä Vihannesratatouille Hääkakku ja kahvi (+ruokajuomat ja leipälajitelma) Lisämaksuja tulee näin: Astiasto 150eur Tarjoilija 20eur/tunti Liinat 6eur/kpl Servetit 0,90eur/kpl, mikäli haluatte kankaiset Laskin että meidän 56 hengelle tulisi kokonaishinnaksi 1238,- Laskin tarjoilijoille yhteensä 16 tuntia ( 2x8h), mutta voi olla että vähemmälläkin selvitään kun vihkiminen on vasta klo 16. Pitopalvelu tarjosi laajempia menua meille, niiden hinnat olivat 13,50 ja 14,50. Toinen halpa pitopalvelu on Lohjalainen Juhlaserviisi jota myös vielä harkitsemme. (He tulevat 51 euron lisämaksusta myös pääkaupunkiseudulle.) Kokonaishinta tulee 1-200 euroa kalliimmaksi kuin Sadonkorjuukokit, mutta heillä sisältyy hintaan kaikki, joten ei tarvitse miettiä noita tarjoilijoiden taksoja ym. Heillä kuuluvat hintaan myös kukkakoristelut, joten jos haluaa jokaiseen pöytään kukkia, niin silloin Juhlaserviisi tulee loppujenlopuksi edullisemmaksi. Itse laskin, että tämä oli hieman halvempi kuin esim. Hupli. Tässä linkit heidän kotisivuilleen: Sadonkorjuukokit : http://www.kolumbus.fi/jari.pihlajamaki/ Juhlaserviisi: http://www.kolumbus.fi/juhlaserviisi/ Toivottavasti tästä oli jotain apua :
  5. Onko kenelläkään kokemuksia tästä pitopalvelusta? Menulle tulisi hinnaksi 12 euroa, joten edullinen se ainakin on. Muuta en heistä tiedä, nettisivuilla ei ollut kuvia kattauksista tai ruokien esillepanosta. Olen ollut pitopalveluun yhteydessä sähköpostitse ja vastaus tarjouspyyntöön tuli 10 minuutissa Se oli ainakin positiivista verrattuna muutamiin pitopalveluihin joilta odottelin vastauksia useita viikkoja > Kaikki kokemukset ovat tervetulleita.
  6. Meillä miehelle tulee uusi sormus eli se perinteinen keltakultasormus menee laatikon pohjalle. Mies haluaa jykevämmän sormuksen ja malleja ollaan katseltu Kalevalalta sekä Aurifaberilta. Itselleni tulee Aurifaberilta vihkisormus (valkokultainen timanttisormus) , ja miehelle luultavasti jonkinlainen hopeinen sormus "signs" -mallistosta.
×
×
  • Create New...