Kmedist

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Kmedist

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  maamme syrjäiset rannikkoseudu
 1. Ei oltu puhuttu itse kosinnasta mitään, naimisiinmenosta ja kosinnan merkityksestä kyllä. En saanut salaa toivomaani kosintaa, sillä jouduin kosimaan itse, mutta eipä se meidän suhteessa niin väliä ole, KUMPI lopulta yhteiset ajatuksen ääneen sanoo. Kosinta ei ollut romanttinen, eikä mitenkään erityisemmin suunniteltu (mitä nyt kelloa vilkuilin, että sain kysyttyä sinä tiettynä päivänä - täpärälle meni), enkä sen tarkemmin edes muista kysymyksen sanamuotoakaan... Hääpäivästä päätti pääasiassa sulho.
 2. Me nyt ei varsinaisesti mennä salaa naimisiin (eli paikalla on todistamassa molempien vanhemmat ja sisarukset perheineen - heidän lisäkseen pari mun muuta kaveria tietää). Muut saavat tietää sitten sunnuntain lehteä lukiessaan... Hetken mielijohteesta päätettiin laittaa Vihitty-osastolle ilmoitukset sekä mun kotipaikkakunnan että nykyisen asuinpaikan lehtiin. Ollaan silloin häämatkalla ja takuuvarmasti kännykät kiinni, niin pari viikkoa saadaan olla rauhassa. Voidaan ehkä sit keväämmällä kahvittaa sulhon puoli suvusta (mun puolelle pidettiin kunnon kihlajaiset).
 3. ^raaka peli ;D Me mietittiin vieraitamme ja tultiin siihen tulokseen, että lähtökohtaisesti ei oteta avecia (appiukkoa lukuunottamatta ei taida muille maistua lainkaan). Raflassa kun ollaan, niin kakkukahvi+avec on tarjouksessa 11 egee per lätty ja ilman avecia 6,50 egee, niin johan tuolla erotuksella maksaa appiukolle vaikka useammankin avecin ;D Jos meillä olis perinteisemmät juhlat, niin avecina olis sulhon toiveesta Bailey's ja mä voisin haluta karpalolikööriä, nam muutenkin
 4. Turkulaismorsian ilmoittautuu. En kyllä ole paljasjalkainen, mutta opinnot toivat -93 tänne ja pienten syrjähyppyjen (Tampere ja ulkomaat) jälkeen olen tänne palannut elämäni miehen luokse. Vihkiminen pe 5.1.2007 Turun maistraatissa ja juhlat keskustaravintolassa.
 5. Perjantaina myöhäisin aika, minkä Turussa suostuivat antamaan eli 15.30 (maistraatti menee kiinni 16.15 eli pitkän seremonian aikovat vetää??).
 6. ^^ voi tommonen naamiokisupullo olis hieno ;D Ihan mun lemppariväritys kissoilla muutenkin..
 7. Meillä 2 vko Thaimaassa reilu 1600€/pää, tosin sisältää sitten jo sukelluskurssin ja tasokkaan hotlan. Päälle tietty safkat ja tuliaiset.. Ei rahatilanne anna enempään varaa tällä hetkellä, mutta sulho on tuonne halunut ja helposti saatiin säästettyä, kun ajoissa aloitettiin Kesällä sit vielä Lappiin vaeltamaan, mutta en sen reissun kustannuksia osaa vielä arvioida, kun riippuu kohteesta, kestosta sekä mahdollisesta muusta seurueesta.. Mennään sit vaikka joka toinen tai kolmas "vuosipäivä" jonnekin muualle unelmakohteeseen -- itse haluaisin ainakin Brasiliaan (taka-ajatus erään tuttavan tapaamisesta) ja Gambiaan.. Ja on maailmanympärysmatkastakin haaveiltu joskus...
 8. Kertakaikkisen ihana idea; sekä karkkibuffet että nuo reilun kaupan kuivatut hedelmät!! Itse voisin ehkä viedä idean vielä pykälän terveellisempään suuntaan ja kattaa kakun lisäksi ihan tuoreita hedelmiä isot läjät (sorry ruma ilmaisu, mutta todellakin ajattelin, että hedelmiä olis PALJON ) Ihania kotimaisia kirpakoita omppuja, sulhon ja minun rakastamia tummia viinirypäleitä, pienikokoisia banaaneja jne jne. Siis jos olisi tiedossa oikea hääjuhla, tuskin ravintola tykkää hyvää, jos omat jälkkärit tuodaan, kun ihan pienellä porukalla vaan syömään mennään??
 9. Noi Kaisu_:n kuvassa olevat popot on aikas lähelle samanlaiset mitkä itseltä jo löytyvät kaapista ;D Mun saappais vaan on niittejä jne, mutta kaipa ne menis? On hyvät jalkaan, eikä sotkis budjettiakaan.. ;D Joka tapauksessa, lisää kuvia kiitos!
 10. Koh Mukista en tiedä, mutta häämatkalle Thaimaaseen tammikuussa 2007 suunnataan mekin.. Matka varattiin muistaakseni toukokuussa, eikä silloinkaan ollut aivan hirvittävästi vaihtoehtoja jäljellä, joten me mennään Khao Lak - Merlin Beadh Resort, joka ainakin kuvien perusteella vaikuttaa paratiisilta! 2 vko sisältää myös sukelluskurssin - jee! Onko joku muu tulossa samaan paikkaan samaan aikaan ? Tai muilla kokemuksia tuosta hotellista? Kaikesta infosta kiitollinen.
 11. Itseäni ei pätkääkään kiinnosta hyppiä lumessa tai loskassa millään korkosandaaleilla tai satiiniavokkailla, joten jonkinmoiset saappaat olisi hakusessa.. Meillä ei tiedossa edes mitään sen kummempia juhlia, ravintolaan mennään syömään läheisten kanssa ja koska olen todella palelevaa sorttia, niin en aio silloinkaan vaihtaa sandaaleja jalkaa.. Eli samoilla jalkineilla tarkoitus vetää koko show läpi.. Ehdotuksia/kuvia muiden "morsiussaappaista", kiitos!
 12. Jos meidän häät vietettäisiin sulhon suvun tyyliin, tulisi vieraita pilvin pimein ja koska en ole hirveästi sulhon puolen sukusuhlissa (parit häät jättänyt väliin "työkiireisiin" tms tekosyyhyn vedoten), niin paikalla olisi paljon ihmisiä, joita en ainakaan muistaisi koskaan nähneenikään. Aika suuren osan olen kyllä tavannut ainakin kerran tai pari, muttakun sulholla on kymmenittäin setiä jatätej' ja serkkuja sitten jo ziljoona, niin ei niitä millään voi kaikkia muistaa ;D Onneksi sain pitää pääni asiassa ja vihki-illalliselle tulee vain molempien lähin perhe (vanhemmat, sisarukset kumppaneineen ja lapsineen) eli tunnen kaikki. On toki pieni mahdollisuus, että anoppi haluaa jäkikäteen järkätä jotain sulhon puolen suvulle (=maksimissaan kakkukahvitilaisuus anoppilassa), niin siellä voi olla sellaisiakin henkilöitä, joita en ole koskaan edes tavannut (mutta sitten se ei haittaa, kun kyse on tavallaan sulhon sukujuhlista, eikä meidän HÄISTÄ). Mahdollisiin kaveribileisiin tuleekin sitten vain molemmille tärkeitä ihmisiä ja luonnollisesti kaikki on tuttuja!
 13. Kissaihmisiä tuntuu täällä pyörivän ja aika monella on ollut ajatus käyttää niitä kissaviinipulloja maljakkona. Kerätään tähän ketjuun siis listaa pulloista ja paikkakunnista, niin lähekkäin asuvat morsmaikut voi vaikka lainailla niitä pulloja toisiltaan/toisilleen! Mä aloitan, vaikka saldoni onkin vaatimaton: -- Turussa 1 vihreä (matta) 1 turkoosi
 14. Nyyh, miksi oot niin kaukana??? Oi, miksi?? Meil tulee turkoosia muutenkin "pääväriks", niin noi kissapullot olis sopinu kuin N silmään, jos ruman vertauksen sallitte! Aattelin muuten aloittaa uuden aiheen noista kissapulloista, ei täältä niitä vahingossa kukaan löydä!
 15. Ok, kiitos tiedoista! Enyan levyjä löytyy omasta takaa muutenkin, tarttee selvitellä kelpaisko sulhollekin, vai otetaanko jotain "repäsevämpää".. Ja noita omiakin vieraita pitää miettiä, kun alkuperäinen ajatus oli ihan kaksin käydä... Kaipa sitä tarttee sit perheet päästää jo maistraattiin mukaan...