miinuska

Rouva
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

About miinuska

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Hymyilin ja nyyhkytin yhtä aikaa
 2. pesulalasku on vielä maksamatta, sitten kaikki on maksettu
 3. Tunnen kaikki paitsi yhden, sillä serkkuni oli päättänyt ottaa seuraksi uuden tyttöystävänsä.
 4. Mulla on kans olkaimeton puku enkä koe kyllä tekeväni syntiä kun en olkapäitä peitä. Mun mielestä säädyllisyys koostuu niin monesta muustakin tekijästä kuin olkapäistä.
 5. Multa kysyttiin baarissa ollessa (tupakka kädessä ja drinkki toisessa) että tuleeko teille nyt sitten vauva ku meette naimisiin..."Juujuu, sitähän tässä ollaan juhlimassa.."
 6. ^Samaa mieltä, ihankuin olisi joku saavutus vanhemmille saada lapsensa naimisiin . Me otetaan kahdestaan vastaan vieraat ja kätellään jotta saadaan kaikkien kanssa vaihdettua ainakin pari sanaa
 7. Täällä kans ystävänpäivämorsian . Vielä 10 päivää aikaa ja nyt alkaa olla miltei kaikki pulkassa, ainoastaan plaseerauskortit tekemättä mutta niihinkin materiaali on.. Niin ja iltasuolaiset leipomatta ja osa musiikista hommaamatta....kröhöm.. ...
 8. Veit jalat suustani. Siskon häissä sulhasen vanhemmat tuli juhlaan toppahousuissa ja flanellivaattessa(oli talvi).
 9. Tänään kävin ompelijalta hakemassa keepin, jonka hänellä teetin talvihäihini, olen tyytyväinen Ikävä kyllä en saa kuvaa liitettyä millään.
 10. Me varmaan pestataan joku avaamaan kääreissä tulleet lahjat siten että kaikki saavat niitä katsella, mutta ei kyllä aleta availemaan.Kuoret saavat olla rauhassa seuraavaan päivään asti. Kaverin häissä oli kyllä muuten niin ihanien häiden tylsin hetki kun 30 minuuttia pari avasi kuoria joissa oli erinäisiä summia, ja sitten kiiteltiin vuolaasti isojen summien antajia. Jotenkin tekopyhää. muoks. pisteet puuttui=)
 11. Meille ei leikkejä tule. Vieraita on n.60, ja kaikilla on tuttuja siellä. Monet juhlat on tällä porukalla järjestetty ja hyvin on aamusta iltamyöhään hyvän ruuan ja musiikin ja seuran voimin juhlittu. Nyt vaan on kyseessä meidän häät, joten enpä tiedä miksi nämä juhlat eivät sitten onnistuisi ilman leikkejä. Häätanssi tulee, samoin kimpun ja sukkanauhan heitto. En jaksa uskoa että kukaan valittaisi. Olen ollut myös häissä joissa on ollut leikkejä ja myös häissä joissa ei ole ollut leikkejä ja kummissakin olen viihtynyt. Seura ratkaisee
 12. Mulla maksaa 145e kampaus ja meikki, sisältäen koekampauksen ja -meikin.
 13. Mun tuoksu on Cacharelin Noa
 14. Me päryytellään häihin omalla autolla, tosin kuski on vielä epäselvä . Meillä on uudenkarhea (pari vuotta vanha) volvo joten eiköhän sillä kehtaa=) Sitten takaikkunaan teksti "koeajettu,hyväksi havaittu,renkaat vaihdettu."
 15. Meillä on häät helmikuussa ja kävin juuri ostamassa ompelijalle kankaat keeppiä varten. Keeppi tehdään samasta kankaasta ku pukuni, eli taftista (värinä sellainen kultainen maitokahvi tai mikälie) , ja vuoreksi tulee valkoista fleeceä. Lisäksi keeppi kantataan shampanjan värisellä tekoturkismateriaalilla. Hintaa tuli kankaille 19e, mutta en vielä tiedä mitä ompelija ottaa. Yritän muistaa tulla laittamaan kuvan tänne kun saan sen tammikuun alussa itselleni.