miinuska

Rouva
  • Viestit

    74
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miinuska kaikki viestit

  1. Hymyilin ja nyyhkytin yhtä aikaa
  2. pesulalasku on vielä maksamatta, sitten kaikki on maksettu
  3. Tunnen kaikki paitsi yhden, sillä serkkuni oli päättänyt ottaa seuraksi uuden tyttöystävänsä.
  4. Mulla on kans olkaimeton puku enkä koe kyllä tekeväni syntiä kun en olkapäitä peitä. Mun mielestä säädyllisyys koostuu niin monesta muustakin tekijästä kuin olkapäistä.
  5. ^Samaa mieltä, ihankuin olisi joku saavutus vanhemmille saada lapsensa naimisiin . Me otetaan kahdestaan vastaan vieraat ja kätellään jotta saadaan kaikkien kanssa vaihdettua ainakin pari sanaa
  6. Täällä kans ystävänpäivämorsian . Vielä 10 päivää aikaa ja nyt alkaa olla miltei kaikki pulkassa, ainoastaan plaseerauskortit tekemättä mutta niihinkin materiaali on.. Niin ja iltasuolaiset leipomatta ja osa musiikista hommaamatta....kröhöm.. ...
  7. Veit jalat suustani. Siskon häissä sulhasen vanhemmat tuli juhlaan toppahousuissa ja flanellivaattessa(oli talvi).
  8. Tänään kävin ompelijalta hakemassa keepin, jonka hänellä teetin talvihäihini, olen tyytyväinen Ikävä kyllä en saa kuvaa liitettyä millään.
  9. Me varmaan pestataan joku avaamaan kääreissä tulleet lahjat siten että kaikki saavat niitä katsella, mutta ei kyllä aleta availemaan.Kuoret saavat olla rauhassa seuraavaan päivään asti. Kaverin häissä oli kyllä muuten niin ihanien häiden tylsin hetki kun 30 minuuttia pari avasi kuoria joissa oli erinäisiä summia, ja sitten kiiteltiin vuolaasti isojen summien antajia. Jotenkin tekopyhää. muoks. pisteet puuttui=)
  10. Meille ei leikkejä tule. Vieraita on n.60, ja kaikilla on tuttuja siellä. Monet juhlat on tällä porukalla järjestetty ja hyvin on aamusta iltamyöhään hyvän ruuan ja musiikin ja seuran voimin juhlittu. Nyt vaan on kyseessä meidän häät, joten enpä tiedä miksi nämä juhlat eivät sitten onnistuisi ilman leikkejä. Häätanssi tulee, samoin kimpun ja sukkanauhan heitto. En jaksa uskoa että kukaan valittaisi. Olen ollut myös häissä joissa on ollut leikkejä ja myös häissä joissa ei ole ollut leikkejä ja kummissakin olen viihtynyt. Seura ratkaisee
  11. Mulla maksaa 145e kampaus ja meikki, sisältäen koekampauksen ja -meikin.
  12. Mun tuoksu on Cacharelin Noa
  13. Me päryytellään häihin omalla autolla, tosin kuski on vielä epäselvä . Meillä on uudenkarhea (pari vuotta vanha) volvo joten eiköhän sillä kehtaa=) Sitten takaikkunaan teksti "koeajettu,hyväksi havaittu,renkaat vaihdettu."
  14. Meillä on häät helmikuussa ja kävin juuri ostamassa ompelijalle kankaat keeppiä varten. Keeppi tehdään samasta kankaasta ku pukuni, eli taftista (värinä sellainen kultainen maitokahvi tai mikälie) , ja vuoreksi tulee valkoista fleeceä. Lisäksi keeppi kantataan shampanjan värisellä tekoturkismateriaalilla. Hintaa tuli kankaille 19e, mutta en vielä tiedä mitä ompelija ottaa. Yritän muistaa tulla laittamaan kuvan tänne kun saan sen tammikuun alussa itselleni.
  15. Meilläkin on helmikuussa häät ja juuri pohditaan että studio vai ulkovalokuvaus....säävarauksella
  16. Me lähdetään neljän päivän päästä häistä. Olisi halunnu heti häitä seuraavana maanantaina mut tuonne meidän matkakohteeseen ei lähde lentoja silloin (pakettimatka)
  17. Mun mies kysyi vihkejä katsellessa kultasepällä että "mihin sormeen se vihki sitten tulee?..." ... Ja kosinnasta,nooh..." No pitäiskö meän sitte mennä naimisiin?"...(juteltiin siitä mitä tapahtuu avoparille laina- ym. lakiasioiden kanssa kun toinen kuolee). Tästäki meni sitten tovi eikä mitään tapahtunut joten sanoin että miten olis 14.2.2009 ja that´s it. Arjen romantiikkaa (Ja mehän ollaan kihlaudutukin koirankusetuksen lomassa ja mulla oli vielä kakkapussikin kädessä).... Okei, mun mies on vähän onneton näissä asioissa mutta muuten se on vertaistaan vailla.. . Sille ei oo vaan kukaan kertonut. Summa summarum. Olen vain tyytyväinen että menen naimisiin juuri tämän miehen kanssa. Mikään kosinta ei tee siitä asiasta yhtään tärkeämpää tai hienompaa.
  18. Meillä astellaan avioliittoon 3v ja 7kk kihlauksen jälkeen. Ennen kihlaustakin takana oli kolme yhteistä vuotta..
  19. Sade - By your side you think i'd leave your side baby you know me better than that you think i'd leave you down when you're down on your knees i wouldn't do that i'll tell you you're right when you want ha ah ah ah ah ah and if only you could see into me oh when you're cold i'll be there hold you tight to me when you're on the outside baby and you can`t get in i will show you you're so much better than you know when you're lost and you're alone and you cant get back again i will find you darling and i will bring you home and if you want to cry i am here to dry your eyes and in no time you'll be fine you think i'd leave your side baby you know me better than that you think id leave you down when you're down on your knees i wouldn't do that i'll tell you you're right when you wrong ha ah ah ah ah ah and if only you could see into me oh when you're cold i'll be there hold you tight to me when you're low i'll be there by your side baby oh when you're cold i'll be there hold you tight to me oh when you're low i'll be there by your side baby Tässä siis meidän häähidas, sanat osuu niin meihin..
  20. Spekuloimatta sitä onko 18-vuotias liian nuori menemään naimisiin, otan kuitenkin kantaa tuohon "16-vuotias voi olla henkisesti kehittyneempi kuin 25-30-vuotias" väitteeseen. Uskon että tässä on kyse henkilön omasta koherenssista(elämänhallinnan tunteesta). Uskon että heidi&ossi nimimerkin takana oleva henkilö todella kokee olevansa kypsä ja vahvasti myös luottaa itseensä ja kykyynsä selvitä nuorenakin niistä asioista mitä muut kokevat vasta 25-30 vuotiaina. Vahva koherenssi ei kuitenkaan mielestäni vastaa kypsyyttä. Voin myös sanoa että itse luotin omaan selviämiskykyyni paljon enemmän 18- vuotiaana kuin nykyään 26-vuotiaana. Olin oikeasti sitä mieltä että jos alle 20-vuotiaana saisin lapsen,olisin varmasti kypsä siihen. Nyt ajattelen että jos olisin saanut tuolloin lapsen, olisi minun vain pitänyt kasvaa äitiyteen. Eri asia on että olisikon ollut kypsä. Nyt kun on oikeasti nuori aikuinen, voin sanoa että mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus
  21. mä oon nyt erilainen ja vastaan että en pidä. Haluan vaan yhden sormuksen, ja se minkä haluan vihkiksi, ei sovi yhteen kihlan kanssa....oli myös ajatus että mun ja sulhon kihloista sulatetaan yhteen sormus vihkiksi miehelle
  22. Täällä ei kerrota kenellekään. Jännittävintä on se että sisko ilmoitti menevänsä naimisiin ensi vuoden alusta ja pyysi mua kaasoksi. Meille siis tulee sama avioitumisvuosi,tosin me marssitaan hiljaisuudessa maistraattiin syksyllä ja painellaan sitten häämatkalle.Lähetetään kortit jonka sisällöstä voi päätellä että häämatkalla ollaan. Päädyttiin tähän ratkaisuun ihan yhteisymmärryksessä vaikka alussa oltiin kummatkin oikein innoissamme järjestämässä häitä ja kerkesinkin jo vähän parhaimille ystäville mainitakin. Onneksi kuitenkin ystävät ovat ystäviä ja ymmärsivät yskän kun sanoin että tilanne on muuttunut hiukan... Jos suku suuttuu (mitä tuskin tapahtuu) tästä niin se on heidän ongelmansa..
  23. tietää joo, mutta antaa tän olla ihan mun oma juttu.