Ursu

Rouva
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Ursu

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 11/01/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Juuri tämän takia meikkaan itse, vaikka tiedän että moni ammattilainen varmaan meikkaisi minut hyvin, mutta en halua ottaa mitään riskejä kun kyse on kuitenkin omista häistäni.
 2. Sää jännittää, koska meidät vihitään ulkona. Ja toki myös itse vihkiminen ja vieraiden viihtyminen...
 3. Ihonpuhdistuksissa käymisestä...minä pyrin käymään noin 4 kertaa vuodessa (jokaisena vuodenaikana) ja täytyy kyllä sanoa, että ihonpuhdistuksesta on hyötyä varsinkin jos on noita mustapäitä. Ainakin mulla on auttanut! Ja kun mustapäät vähenee, niin tietenkin mitä vähemmän "nypittävää" sitä vähemmän on työtä ihon kanssa, eikä sitten satukkaan enää niin paljon. Sanoisin, että varsinkin jos iho on huonokuntoinen niin sitä suuremmalla syyllä kannattaisi ottaa parin kolmen kerran sarjahoito, sillä eipä siitä paljon hyötyä ole jos kerran 12 vuodessa käy.
 4. Kävin juuri kimpun tilaamassa ja hinta 60 euroa! Aivan käsittämätön kiskurihinta mun mielestä niin pienestä ruusukimpusta ja vielä omilla varsilla, joka laskee vielä hintaa monta kymppiä kuulemma Sulhasen viehe 8 euroa...olis kai pitänyt vähän kilpailuttaa enemmän mutta kun ei jaksais joka asian kanssa alkaa tappelemaan...
 5. Eipä muuta sanottavaa, paitsi että sun kanssa olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta tapauksesta...
 6. Minun äidin reaktio oli sellainen että ensin kun kerrottiin menevämme kihloihin (ja myös naimisiin seuraavana kesänä) niin onnitteli iloisena. Mutta sitten tavallaan myöhemmin vasta "tajusi" asian ja vähän järkyttyi. Ehkä hän ei sitten ottanut tuota ilmoitusta heti ihan tosissaan. Nyt äiti on kuitenkin ihan hyvillä mielin asian suhteen.
 7. Mutta on tässäkin joku ristiriita...eli mies saa lähteä jos ei toimi minun mieleni mukaan? Kiristystä?
 8. Itsekkin kuvallisen taiteen alan ihmisenä ajattelen, että naisen vartalo on usein erittäin esteettinen ja kaunis...jopa taiteellinen. Samaten tanssi on sinänsä hieno taiteen muoto. Sen sijaan minun silmääni EI hivele joku silikoonilla pumpattu barbara (poikkeuksiakin on) joka hytkyttää persettään. Anteeksi vain, mutta jos haluan kokea jonkun taide-elämyksen niin en hae sitä mistään pornoluolasta. Ja ihmiset saa olla tästä ihan vapaasti toista mieltä. Esitän vain oman mielipiteeni. Jos strippaaminen olisi taidetta niin se ei olisi niin vahvasti sukupuolisidonnaista siis pääasiassa miehille suunnattu. Sitten lisäksi se tyyli millä strippareita "kaupataan" ei mielestäni myöskään puhu sen puolesta että strippaaminen olisi taidetta. Ollaan nyt rehellisiä: strippariahan mennään katsomaan siksi, että siitä saa seksuaalista kiihotusta...ja jossain privaattipaikoissa voi vielä mahdollisesti vetää käteen jos kiinnostaa. Jos vähän kiinnittää huomiota siihen mainontaan mikä on tyypillistä noille luolille, niin kyllä se viesti sieltä aika selvästi tulee läpi...minun mielestäni. Kuinkahan moni niistä jotka stripparille oikeasti käyvät rahojaan jakelemassa, kokevat sen taiteena? Veikkaan että se on lähinnä joidenkin tyyli toteuttaa seksuaalisuuttaan, mikä on taas sellainen kysymys että siihen en puutu. Mutta tuo sana "taide" vaan alkoi ottaa sydämestä tässä asiayhteydessä.
 9. Strippaaminen taidetta!!! :-? ;D haha hah...ja on vähän kyseenalainen "ammattikin"...
 10. Mä en kyllä näe että tuossa olisi mitään "vanhanaikaista" että ollaan aviossa ennen lapsia. Minusta on outoa, että leimataan jotenkin vanhanaikaiseksi sellainen ajattelutapa, että haluaa ajatella tulevien lastensa parasta...mun mielestä on yksinkertaisesti käytännöllistä olla naimisissa ennen lasten syntymää. Niinkuin nyt on jo mainittukin nämä isyyden tunnustukset ja sukunimiasiat.
 11. Meille tuleekin lakkakakku
 12. Mä olen kyllä sanonut, että en halua myydä mitään...ja vähän pelkään että jotain sen tapaista saattaa kuitenkin olla. Toivottavasti ei Muuten kyllä odotan aivan innolla polttareita ja luotan kaasooni täysin!
 13. No tottakai itse otamme ilmoittautumiset vastaan...sehän on ehdottomasti helpointa niin, sillä me itsehän olemme myös yhteydessä pitopalveluun ruoan määrästä ja minähän askartelen hääkarkit ja muut.
 14. En tunne vaikka vieraita ei ole kuin 80. Sulhasella on niin paljon suurempi suku kuin mulla, että en mitenkään ole voinut nähdä kaikkia varsinkin kun asuvat niin hajannaisesti ympäri suomea.