Jump to content
Naimisiin.info

fiancee0207

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Läntinen Uusimaa

fiancee0207's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on tietokilpailun palkintona Leijonaviinaa,Juhlamokkaa ja nallekarkkeja ;D.
  2. fiancee0207

    Kuvat kadonneet

    Voi apua!Voiko noinkin käydä?Meille on tulossa ammattikuvaaja ottamaan "Virallisen hääkuvan"ja semmoisen parin kuvan sarjan.Toivon hartaasti ,että tyyppi onnistuu niissä! Toivottavasti saitte edes jonkinmoisen rahallisen korvauksen,vaikkei se tässä tapauksessa paljon lohdutakaan.
  3. fiancee0207

    Nolausleikit?

    En halua häissäni missään nimessä että pukuni tai kampaus pilataan.Menneisyyttäni kaivalleen ilkeillen,tai entisistä poikaystävistä puhutaan.Häät ovat kuitenkin minun ja mielestäni minun itseni tai kenenkään muunkaan ei niissä tarvi tulla nolatuksi.Juhlia voi tyylilläkin.
  4. Minulle tulee "valuva"kimppu. Ruusuja, freesiaa, jotain vihreetä kahta lajia. Hinta JÄRKYTTÄVÄT 160 euroa! Mahtaa olla Turun kallein paikka toi mun kukkakauppa?!
  5. Meillä on sviitissä molemmat.Amme on vieläpä punainen!En tiedä jaksetaanko mennä yöllä saunaan,mutta aamulla voi omasauna tuntua kivalta ;D.
  6. Tänään askarreltiin just tienviittoja.Isot vaaleanpunaiset kartongista,mitkä päällystetään kontaktimuovilla.Ne kiinnitetään puukeppeihin,jotka on helppo teipata tolppiin,tai hakata maahan kiinni.Kontaktimuovi suojaa sateelta.
  7. Ollaan oltu yhdessä ja kihloissa jo niin kauan että kaikki taloustavarat (Astiastot,silitysraudat,ym.)ovat hankittu ja mieleisemmme ;D.Laitettiin vaan tilinumero,johon jokainen voi laittaa haluamansa summan häämatkarahastoomme.
  8. Sulhon kanssa mietittiin :-? et jos yhdistettäis sipsejäkin tuohon karkkibuffettiin :-/? Luulen että ne tekevät kauppansa kahvittelun ja yöpalan välimaastossa. Jotain "romanttisia"namuja pitäis keksiä,ja suklaa ei käy missään tapauksessa heinäkuussa! Täytyy varmaan mennä tutustumaan irtkarkkihyllyihin.Ainakin siellä on niitä vaaleanpunasia vaahtosydämiä,nimenomaan haluaisin pysyä karkeissa :-Xteemassa.
×
×
  • Create New...