Jump to content
Naimisiin.info

Lizzie07

Aktiivijäsen
  • Viestit

    179
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lizzie07 kaikki viestit

  1. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    ^^ Tuossa näkyy jo allekirjoittaneen laukku Kuva on otettu vessan oven kohdalta, eli n metri ulko-ovelta. Tässä kuva parvekkeelta
  2. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Me saatiin automaattisesti tupakoivien puolelta huone. Meillä oli vielä muutenkin hyvä tuuri, sillä saatiin päätyhuone eli oli myös merinäköala. Voin laittaa kuvan huoneestamme jos ne eivät ole liian isoja tänne, en jaksa alkaa pienentelemään.
  3. Meillä näki puvusta kuvan vilaukselta, mutta oikeasti vasta kuvaamossa ennen häitä.
  4. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Mäkin kattelin just kuvia, kun me ruskettuneet nauretaan siellä paratiisissa ja rentoudutaan. Voi että, se oli kyllä ihana loma
  5. OK, pitääpä alkaa hommailemaan uutta.
  6. Tätä asiaa oon vaan lykänny ja lykänny. Vanhalla passilla saa matkustaa mun käsityksen mukaan niin kauan kun se on voimassa! Kunhan vain lippu on sitten samalla nimellä. 3 kuukauttako se aika on, että pitäis uusia ajokortti (ja passi)? Häistä on nyt 2,5kk, pitäis varmaan alkaa puuhastaan. Mites se passikuvajuttu nykyään menee, pitääkö mennä johonkin kuvaamoon vai onko poliisilaitoksilla vielä omat kuvausautomaatit? Ainakaan ne kauppakeskusten automaatit ei käy virallisiin dokumentteihin.
  7. Kyllä mä sitä kerroin tosi monelle, jo vuosi ennen häitä Mä en ymmärrä, miksi ihanaa ja iloista asiaa ei haluta kertoa muille? Ja aikaisemmin, ennen kuin omat häät oli ajankohtaiset, mun mielestä oli tosi ihanaa kun joku kertoi menevänsä naimisiin ja kertoili suunnitteluista. Sen ymmärrän, että vauva-uutista pihdataan 12 viikolle, koska siinä on ihan oikeasti se vaara että raskaus menee kesken. Toisaalta tuokin on kaksipiippuista, kyllä mä ainakin sitten joskus haluan kertoa ystävälle ja mun vanhemmille jo ennen tuota 3kk, mitä jos raskaus meniskin kesken ja sitten olisi ihan rikki, ja kukaan ei olisi edes tiennyt, että vauva oli tulossa..
  8. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Buhuu, kasvoista rusketus on jo melkein kokonaan pois, kropastakin lähtenyt nopeesti. Yhyy :-/ Mutta oli se ihana reissu, voi että!
  9. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Me oltiin siellä 28.8.-9.10 joten samaan aikaan siellä oltiin Ei sitten hoksattu toisia, tosin me ei kaikille mahd. suomalaisille ees puhuttu, lähinnä vähän päin vastoin, tuntu että se yksi raskaanaoleva pari oli JOKA PAIKASSA missä mekin, ja se alko jo vähän ahdistamaan. Mutta hyvä että reissu oli hyvä, en tiedä millasiin huoneisiin olette tottuneet, mutta meidän huone oli ainakin mielestämme ihan riittävän tilava. Ehkä huoneissakin on sitten eroa
  10. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Moi Kiralove! Olipa harmi, että olitte pettyneitä. Ja joo, oltiin me siellä yhtä aikaa, mutta en oo raskaana että ei varmaan olla hoksattu toisiamme. Mäkin näin 2 raskaanaolevaa, molemmat vaaleahiuksisia, toinen pari tuli sillon kun meidän loma jo läheni loppuaan. Mä oon kyllä pyöreä, että joku vois otaksua mun olevan ehkä raskaana? : Juttelitteko niiden molempien parien kanssa? Teidän huone oli sitten siellä aulan puolella, meillä oli tosiaan ihan siellä päädyssä oceanview-huoneiden vieressä, että meille ei remonttiäänet ym kuuluneet. Käytiin lähtöpäivänä ekan kerroksen ekassa huoneessa suihkussa, ja se oli tosi pieni ja siellä oli 2 erillistä sänkyä, itsekin olisin pettynyt jos siihen oltaisi jouduttu. Meidän huone oli ihan sopivan kokoinen, iso 180cm sänky ja sitten ennen parveketta se pöytä ja sohva jne. Sinuna valittaisin Helille, eli olitteko maksaneet Taran huoneesta? Ja tuo remppa olis ärsyttänyt muakin, jos se olis kuulunut meidän huoneeseen. Ja millä lentoyhtiöllä lensitte? Me lennettiin KLM:llä, ja siellähän on ilmaiset juomat koko lennon. Ketään muutakaan hääparia (ihan lähettyvillä oli ainakin 3 muutakin hääparia) ei shampanjoitu tai onniteltu meidän lentojen aikana, ja kun pyysin kuoharia, niin ne sano että niillä ei oo. Helsingin lentokentällä virkailija onnitteli, mutta muuten ei lennoilla huomioitu mitenkään, vaikka merkinnät oli siis lennoilla että ollaan hääpari. Tosi omituista, että joillain lennoilla sitten toisivat kuoharia? Ja ikävä tuo, että samasta paikasta tilanneille tuodaan toiselle parille ja toiselle ei. - Me mentiin tulomatkalla Amsterdamin keskustaan syömään, lentokentän alta lähtee siis metro suoraan, ja se maksaa jotain 4e / nokka ja matka suuntaansa kesti jotain 25min. Tosin kannattaa sitten varata aikaa siihen, että takaisin tullessa voi joutua jonottamaan pitkäänkin takaisin lentokentälle, ja tietenkin liput ja passi pitää olla mukana, että pääsee takaisin kentälle. Mä sain vatsataudin sinä yönä kun oltiin tultu kotiin, ja uskon, että se johtui siitä lohesta jota söin Amsterdamissa. Me rusketuttiin siellä tosi ruskeiksi, vaikka oli SK 30 ja lopuks SK10, ja nyt se rusketus vaan lähtee jo kovaa vauhtia pois, yhyy.
  11. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Suomessa ollaan ja häämatka oli ihan täydellinen Oltiin siis Arean kautta 12 päivää Bucutissa, ja hotelli oli aivan täydellinen ja säät myös, lukuunottamatta hurrikaanipäivää, jolloin satoi ja tuuli. Mutta seuraava päivänä sää oli taas entisellään. Hotelli on eurooppalaisesti sisustettu, puupintoja ja trendikkäitä kuoseja, hotelli on aivan rannalla ja hiekka vitivalkoistaja meri turkoosi, lämmin ja lempeä-aaltoinen. Rannalla oli aina tilaa, ja hotellissa jääpalakoneet, joten omasta huoneesta otettuun jääkippoon vaan jäitä ja oluet/kokikset pysy rannallakin huurteisina. Pieniä juttuja, jotka tekee päivästä luxuksen. Meillä oli gardenview-huone, mutta se oli päätyhuoneisto joten meillä näky myös meri parvekkeelta. Kaikki sujui mallikkaasti, oli aivan upea ja ihana häämatka! Suosittelen erittäin lämpimästi. Vinkkinä vaan se, että Aruban lentokentällä ne myy viinaa yms, mutta ne pitäis laittaa ruumaan sit Amsterdamissa, joten pitää ostaa sieltä uus laukku tai sit menee viinat hukkaan. Amsterdamissa infotäti sano, että Aruba tietää tän mutta myy silti laittamatta nitä niihin suljettuihi pusseihin. Että ei kannata ostaa Arubalta mitää pulloja tullessa. Muuten tax free-hinnat oli Aruban kentällä ja keskustan tax free-kemppareissa halvempia ku Amsterdamissa, joten kannattaa ostaa meikit ym Arubalta.
  12. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Kiitos Nellinoora! Me lähdetään tänä yönä ajamaan kohti lentokenttää, alotin just pakkaamisen ;D Huomenna tähän aikaan taidetaan olla vielä Atlantin yllä, mutta pian sinne pääsee, 12 ihanaa päivää
  13. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Hienoa! Kiitos Nellinoora! Pyyhkeet vie nii julmetusti tilaa, jes. Kylpytakkeja siellä ei kai ole?
  14. Murulle tuleekin saketti harmaalla liivillä, tummanharmaala plastronilla ja harmaaraitasilla housuilla! Oikea koko ja hyvä leikkaus teki puvusta varman valinnan, paljon parempi kuin bonjour-puku oli tämä saketti murulle! On se vaa nii komia
  15. Totta tuokin, mutta toisaalta, meidän korissa on 3 400mg buranaa, joka ei kyllä ole kohtalokas annos edes lapselle, joka ne löytää. Mutta tosiaan, meidän korien viereen tulee lappu, jossa lukee että "Hyvät häävieraat, korin sisältä vapaasti käytettävissänne. Sisältä: blaabalabalabal"
  16. Tää aukeekin eniten varmasti koulukavereille ja kaksikielisille sukulaisille Kyllä kai siihen alle vois laittaa sitten vaikka meidän nimet, jos siltä tuntuu..
  17. Meillä ei tuu hääkarkkeja eikä muutakaan kaikille jaettavaa, mutta lapsivieraille annan jokaisella pienen pehmolelun.
  18. Miksi niin monella on buranat erikseen pyydettävissä kaasolta? Meille tulevat lapset ovat kaikki 3v tai alle, joten eivät edes yllä koriin jos omin päin vessaan tulevat, ja seuraavat ovat 17+. Pitäisikö burana silti laittaa jonnekin pyynnön päähän? Ja siteille en mitää erityisiä pussukoita ota, jokainen vessassa kävijä vauvoja lukuunottamatta niitä käyttää varmasti. Naisiahan tässä ollaan :
  19. Lizzie07

    wc-kori

    Me suunniteltiin aluks kans ihan perusteellista listaa, mutta jätettiin ompeluvärkit, miesten hiuslakka, ja varasukkikset pois. Meillä siis naisilla -suihkutettava dödö -hiuslakka -pari pinniä -myntoneita ja sisuja -topsipuikkoja -pari sidettä + tamponi -3 kpl buranaa -2 kampaa -1 pieni hakaneula -väritön kynsilakka -kertakäyttöviila -hammalankaa voisi laittaa myös ja miehillä -mynthoneita & sisuja -kampa -hakaneula -hammaslankaa -suihkutettava dödö Mietin, että pitäisikö esim pinnejä tai hakaneuloja olla ihan reilusti, vai onko hyvä, että siinä on sellanen hätävara vaan?
  20. Kihla on aina sormessa, ja haluaisin pitää kyllä vihkiäkin aina. Siinä on kyllä paljon kiviä, mutta jotenkin tuntuisi hassulta ottaa siitä joku rituaali, että aina ottaa ne pois jne. Pelkään, että hukkaisin sormuksen jossain. Kyllä sormuksen pitää kestää normaalikäyttöä, salillakaan siihen sormen etupuolelle ei tule mitään (ellei nyrkkeile), joten aion salillakin pitää sitä ihanuutta.
  21. Lizzie07

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Herätys joskus klo 09, pikainen suihku (ei enää hiustenpesua, parturin toivomus) ja aamupala huiviin. Klo 10 meikki & kampaus, paikan päällä jotain evästä Sitten kun on meikki ja kampaus valmis, niin valokuvaamoon pukeutumaan noin klo 13 maissa, ja klo 13.30 valokuvaus, riippuen säästä onko ulkona vai ainoastaan sisällä. Sen jälkeen kirkon sakastiin napottamaan siinä 14.30 maissa, hermoilua Klo 15 vihkiminen ja sitten ohjelma, joka ei ole vielä päätetty tarkasti.
  22. Mä uskon, että jos ei pientä epäilyksen ääntä missään vaiheessa ennen häitä ole, niin silloin sitä asiaa ei oo prosessoinu tarpeeksi ja miettiny loppuun saakka. Ei ole normaalia tehdä loppuelämää koskevaa päätöstä niin, että sitä ei edes hitusen joskus epäilisi, silloin ei ole antanut tavallaan itselleen missään vaiheessa sitä mahdollisuutta, että "mitä jos peruisinkin koko touhun - ei, haluan tätä kyllä oikeasti". Joka tapauksessa, hienoa että olette tekin löytäneet sen ihmisen, jonka kanssa nauraa ja tuntee itsensä arvostetuksia ja rakastetuksi.
  23. Lizzie07

    Aruban kokemuksia?

    Nellinoora, ihana kuulla että olitte tyytyväisiä, ja kiitos toivotuksista! Miten muuten siellä oli tuon tippaamisen kanssa, arabimaissa ainakin jäädään melkein käsi ojossa seisomaan, jos ei oo rahaa antaa heti. Kuuluuhan se toki hyviin käytöstapoihin tipata, mutta verrattuna niihin rikkaisiin usalaisiin, meidät tipit taitaa olla aika vaatimattomia, eikä me niihin meidän rahoja muutenkaan haluta laittaa ;D Ja HEI, tärkee kysymys, oliko Bucutilla kylpypyyhkeet, ja saiko hotellin altaalta tai rannalta ottaa pyyhkeitä käyttöön?
  24. Lumiruusu, mun miehellä ei oo vieläkää pukua ja häät on viikon päästä ;D On se käyny kattelees ja yks on alustavasti varattu. Me etittiin kovasti murulle tummanharmaata bonjour-pukua, mutta mistään ei kerta kaikkiaan löytynyt! Vaaleenharmaata oli, ja shampanjaa yms, mutta sellasta kivenharmaata ei. Tosi harmi, se olis sopinu murulle tosi hyvin ja näin yhden brittijalkapalloilijan hääkuvan, ja sillä oli sellanen ja niillä on samantyyppiset kropat ja värit. Mutta musta bonjour-puku on murulle kai tulossa, saketti on liian pitkä niin pitkälle miehelle, ja smokki on jotenki old fashion mun mielestä..
  25. Mulle tupsahti mieleen, että tulevana luokan-ja enkunaineenopena sen takatekstin voisi laittaa transkriptio-kirjotuksella, eli sillä mitä löydät sanakirjasta enkunkielisen sanan vierestä, miten lausutaan.
×
×
  • Create New...