Lizzie07

Aktiivijäsen
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

About Lizzie07

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

522 profile views
 1. Häh! Me saatiin kuoharikupongit ja oltiin ihan tyytyväisiä ;D
 2. ^^ Tuossa näkyy jo allekirjoittaneen laukku Kuva on otettu vessan oven kohdalta, eli n metri ulko-ovelta. Tässä kuva parvekkeelta
 3. Me saatiin automaattisesti tupakoivien puolelta huone. Meillä oli vielä muutenkin hyvä tuuri, sillä saatiin päätyhuone eli oli myös merinäköala. Voin laittaa kuvan huoneestamme jos ne eivät ole liian isoja tänne, en jaksa alkaa pienentelemään.
 4. Meillä näki puvusta kuvan vilaukselta, mutta oikeasti vasta kuvaamossa ennen häitä.
 5. Mäkin kattelin just kuvia, kun me ruskettuneet nauretaan siellä paratiisissa ja rentoudutaan. Voi että, se oli kyllä ihana loma
 6. OK, pitääpä alkaa hommailemaan uutta.
 7. Tätä asiaa oon vaan lykänny ja lykänny. Vanhalla passilla saa matkustaa mun käsityksen mukaan niin kauan kun se on voimassa! Kunhan vain lippu on sitten samalla nimellä. 3 kuukauttako se aika on, että pitäis uusia ajokortti (ja passi)? Häistä on nyt 2,5kk, pitäis varmaan alkaa puuhastaan. Mites se passikuvajuttu nykyään menee, pitääkö mennä johonkin kuvaamoon vai onko poliisilaitoksilla vielä omat kuvausautomaatit? Ainakaan ne kauppakeskusten automaatit ei käy virallisiin dokumentteihin.
 8. Nuo syyt ei oikein matsaa, nehän on sellasia juttuja jotka tulee kun ALOITTAA seurustelun. Itse painoin 5,5 vuotta sitten 15kg vähemmän, se on aika karu luku. Mutta parisuhdemässäily, iltajuoksujen radikaali väheneminen yms vaikuttaa. Ja harva kait painaa saman verran kuin 18-vuotiaana. Minä en koskaan ole hoikka ollutkaan, joten en ole tehnyt mitään radikaalia hoikasta - pulskaksi- muutosta, vaan vähemmän pulskasta enemmän pulskaksi. Häitä ennen laihduin viitisen kiloa, ja itse häämatkalla lihoin takaisin 4kg! Enkä ennen häitä laihduttanut mitenkään nopeasti tai nälkiinnyttämällä, joten ihmettelen tuota. Mutta kesällä polin työmatkat ja häät mielessä pidin herkut loitommalla, niin nopeastipa se nousi takaisin. Nyt pitäisi taas uuteen alkuun koittaa itsensä potkia.. miljoonannen kerran. Syksyt on mulle ainakin pahoja, ei tuu ulkoiltua niin paljoa ja opiskelustressi lisää jotenkin makeanhimoa.
 9. Me ei saatu lennoilla mitään erityiskohtelua, He-Va:lla onniteltiin, ja Area laittoi lippujen mukaan 2 kuoharikorttia, joten joimme kuoharit. Häämatkahotellissa Aruballa oli eri meininki, heti kun tulimme, saimme shampanjaa ja huoneessa oli odottamassa kuoharipullo, juustoa, vesikeksejä, ilmapallo ja kortti. Tämä on kuitenkin kaikille häämatkalaisille Bucuti Beachissa, että ei se mitenkään erityistä ollut. Naureskeltiin, että ollaan mahdollisesti lähdössä nyt joululomalla taas reissuun, tosi kavereiden kanssa. Monihan menee "häämatkalle" monta kk häiden jälkeen, ja mekin oltais joululomalla oltu naimisissa vasta 4kk. Pitäskö huumorilla merkata olevansa häämatkalla uudestaan : ;D
 10. Kyllä mä sitä kerroin tosi monelle, jo vuosi ennen häitä Mä en ymmärrä, miksi ihanaa ja iloista asiaa ei haluta kertoa muille? Ja aikaisemmin, ennen kuin omat häät oli ajankohtaiset, mun mielestä oli tosi ihanaa kun joku kertoi menevänsä naimisiin ja kertoili suunnitteluista. Sen ymmärrän, että vauva-uutista pihdataan 12 viikolle, koska siinä on ihan oikeasti se vaara että raskaus menee kesken. Toisaalta tuokin on kaksipiippuista, kyllä mä ainakin sitten joskus haluan kertoa ystävälle ja mun vanhemmille jo ennen tuota 3kk, mitä jos raskaus meniskin kesken ja sitten olisi ihan rikki, ja kukaan ei olisi edes tiennyt, että vauva oli tulossa..
 11. Meillä meni myös kaikki ihan nappiin Olin suunnitellut niin tarkasti etukäteen eliminoiden pienet ärsyttävät jutut (esim rakot jalkoihin) ja meidän kaaso, bestman ja mun ystävä suunnitteli koko ohjelman niin hyvin, että mun ei tarvinnut stressata enää mistään. Häissä oli tosi rentoa ja mukavaa, sai nauttia! Mutta painotan siis hyvää suunnittelua, joka ikistä yksityiskohtaa mietin etukäteen ja kaikki onnistui.
 12. Buhuu, kasvoista rusketus on jo melkein kokonaan pois, kropastakin lähtenyt nopeesti. Yhyy :-/ Mutta oli se ihana reissu, voi että!
 13. Mä uskon, että ABC-saarista Mauritiuksen oloinen on ehdottomasti Aruba eikä Curacao. Aruba on "pehmeämpi", vehreämpi ja romanttisempi kuin Curacao. Olin itse häämatkalla Aruballa ja voin kyllä suositella lämpimästi! Ja meidän matkalle sattui se hurrikaani Felix, joka tarkoitti siis vain kovaa tuulta ja sumuavaa sadetta yhtenä päivänä, seuraavana päivänä kaikki oli taas yhtä paratiisimaista kuin enemminkin, kaduilla oli kuulemma lätäkköjä mutta me löhöttiin hotellilla koko päivä joten ei nähty niitä.
 14. Me oltiin siellä 28.8.-9.10 joten samaan aikaan siellä oltiin Ei sitten hoksattu toisia, tosin me ei kaikille mahd. suomalaisille ees puhuttu, lähinnä vähän päin vastoin, tuntu että se yksi raskaanaoleva pari oli JOKA PAIKASSA missä mekin, ja se alko jo vähän ahdistamaan. Mutta hyvä että reissu oli hyvä, en tiedä millasiin huoneisiin olette tottuneet, mutta meidän huone oli ainakin mielestämme ihan riittävän tilava. Ehkä huoneissakin on sitten eroa
 15. Moi Kiralove! Olipa harmi, että olitte pettyneitä. Ja joo, oltiin me siellä yhtä aikaa, mutta en oo raskaana että ei varmaan olla hoksattu toisiamme. Mäkin näin 2 raskaanaolevaa, molemmat vaaleahiuksisia, toinen pari tuli sillon kun meidän loma jo läheni loppuaan. Mä oon kyllä pyöreä, että joku vois otaksua mun olevan ehkä raskaana? : Juttelitteko niiden molempien parien kanssa? Teidän huone oli sitten siellä aulan puolella, meillä oli tosiaan ihan siellä päädyssä oceanview-huoneiden vieressä, että meille ei remonttiäänet ym kuuluneet. Käytiin lähtöpäivänä ekan kerroksen ekassa huoneessa suihkussa, ja se oli tosi pieni ja siellä oli 2 erillistä sänkyä, itsekin olisin pettynyt jos siihen oltaisi jouduttu. Meidän huone oli ihan sopivan kokoinen, iso 180cm sänky ja sitten ennen parveketta se pöytä ja sohva jne. Sinuna valittaisin Helille, eli olitteko maksaneet Taran huoneesta? Ja tuo remppa olis ärsyttänyt muakin, jos se olis kuulunut meidän huoneeseen. Ja millä lentoyhtiöllä lensitte? Me lennettiin KLM:llä, ja siellähän on ilmaiset juomat koko lennon. Ketään muutakaan hääparia (ihan lähettyvillä oli ainakin 3 muutakin hääparia) ei shampanjoitu tai onniteltu meidän lentojen aikana, ja kun pyysin kuoharia, niin ne sano että niillä ei oo. Helsingin lentokentällä virkailija onnitteli, mutta muuten ei lennoilla huomioitu mitenkään, vaikka merkinnät oli siis lennoilla että ollaan hääpari. Tosi omituista, että joillain lennoilla sitten toisivat kuoharia? Ja ikävä tuo, että samasta paikasta tilanneille tuodaan toiselle parille ja toiselle ei. - Me mentiin tulomatkalla Amsterdamin keskustaan syömään, lentokentän alta lähtee siis metro suoraan, ja se maksaa jotain 4e / nokka ja matka suuntaansa kesti jotain 25min. Tosin kannattaa sitten varata aikaa siihen, että takaisin tullessa voi joutua jonottamaan pitkäänkin takaisin lentokentälle, ja tietenkin liput ja passi pitää olla mukana, että pääsee takaisin kentälle. Mä sain vatsataudin sinä yönä kun oltiin tultu kotiin, ja uskon, että se johtui siitä lohesta jota söin Amsterdamissa. Me rusketuttiin siellä tosi ruskeiksi, vaikka oli SK 30 ja lopuks SK10, ja nyt se rusketus vaan lähtee jo kovaa vauhtia pois, yhyy.