NannaJuuli

Rouva
 • Content count

  251
 • Joined

 • Last visited

About NannaJuuli

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mä lihoin ekan avioliittovuoden aikana 9 kg, vaikka urheileminen lisääntyi lähes nollasta 3-4 kertaan viikossa. Eli osa oli varmasti lihasmassaa. Syöminenkin kyllä lisääntyi, sillä harrastamme ruoanlaittoa. Nyt kaksi vuotta häiden jälkeen urheilu on taas jäänyt vähemmälle, ja olen noin seitsemän kiloa painavampi kuin häiden aikaan, kuitenkin vain himpun yli 50 kg.
 2. ^ Hetken aikaa mietin, että miten häistä voi puuttua sulho Tervetuloa 2000-luvulle, mullekkin vaan
 3. OT, mutta kenen se pitäis tietää (ja miksi)?
 4. Meillä on kaksi yhteistä tiliä: toiselle menee minun palkka ja miehen opintotuki, toinen on säästötili, jonne siirretään kuukausittain rahaa. Lisäksi meillä on kummallakin omat humputtelutilit, jonne siirretään sama summa (tällä hetkellä muutama kymppi) kummallekin kuukausittain. Näitä rahoja saa sitten käyttää miten lystää, lähinnä baareissa ja kahvilla omien kavereitten kanssa. Muunlaista ratkaisua emme meille edes osaisi kuvitella..
 5. ^ Eli jos pappi armahtaa (tai välittää Jumalan armon) murhaajan, niin hän hyväksyy murhan? Ei se ihan noin mee..
 6. Tanssia on monenlaista: seuratansseja (valssi, jenkka, humppa, polkka) ja kyhnytystansseja (vartalot liimautuneena toisiinsa..). Ymmärrän hyvin seurakuntia, että jos alettais hyväksyä joitain tansseja, olis vaikea vetää raja. Ja tällaiset kyhnytystanssit eivät ole Raamatun ja kristinuskon mukaan soveliaita.
 7. ^ Meillä oli lahjalistalla leffaliput. Tämä siksi, että itsellemme leffalippuihin menevä raha on liikaa normaalissa elämässä, mutta esim. opiskelijaystäville, jotka saavat liput 7,50 euron kappalehintaan tästä saa sopivan 15 euron hintaisen lahjan.
 8. Me saadaan kaupasta ruoka reiluksi viikoksi 20 eurolla (kahden aikuisen opiskelijatalous).. Itselleni 20 € on iso raha, jonka maksaisin ystävän polttareista, mutta en puolitutun. Kun tulot kasvaa, voi menotkin kasvaa..
 9. OT, mut niinhän onkin. Tosin vaan viikon mittanen..
 10. Mun miehen isä ei osallistunut häidemme kustannuksiin, vaikka rahaa olisi varmaankin ollut. Lahjan hankki listalta, eli lahjanakaan ei tullut mitään suurta summaa, jonka olisi voinut käsittää osallistumisena häihin. Emme pitäneet tätä mitenkään kummasteltavana asiana. Jos olisimme pyytäneet, olisimme varmasti saaneet avustusta, mutta suunnittelimme budjettimme siten, että voimme kustantaa häät kesätyöansioilla. Miehen äiti kuitenkin maksoi lahjaksi ruuat ja omat vanhempani kustansivat kaikki tilpehöörit, mitä askarteluun ja puvun tekemiseen tarvittiin. Lisäksi suurta apua toi se, että äitini teki kaikki kortit ja muut askartelut ja isäni ajoi autolla lukemattomia kilometrejä hakiessaan vetoketjuja, ompelulankaa, ääriviivatarroja jne. Tässä oli mielestäni lahjaa tarpeeksi. Mieheni meinasi aluksi, että kysyisimme hänen isältään osallistumishalukkuutta, ettei jälkeenpäin kukaan pääse sanomaan, että hän ei osallistunut poikansa häihin. Mielestäni rahan pyytäminen olisi kuitenkin tuntunut typerältä. Eikä kukaan ole (ainakaan vielä, ONNEKSI!) ääneen sanonut, että mieheni isä olisi toiminut väärin, kun ei osallistunut poikansa häiden kustannuksiin. Btw. Meillä menee viikossa ruokaan kauppaan 30 €, kouluruokaan 20€, joten kyllä se 50 € on nykypäivänäkin iso raha.
 11. Jos molemmat on tilinomistajia (siis toinen pääomistaja ja toinen toinen omistaja), niin jäädytetäänkö tili silti? Mä oon luullut, että jos molemmat on tavallaan erikseen sen tilinomistajia (siis NN tai MM eikä NN ja MM), niin toisella säilyy tilin omistajuus, vaikka toinen kuolisi.
 12. Syötiin mahtava aamupala hotellin sviitissä ja mentiin mun porukoille kurkistamaan lahjasaalista. Tämän jälkeen käytiin vakkarihuoltsikalla juomassa vuosipäiväkahvit. Sitten olikin jo aika saattaa rakas junaan uudelle kotipaikkakunnallemme. Itse jäin vielä viikoks töihin hää- ja entiselle kotipaikkakunnallemme.
 13. Casio Algebra FX 2.0:n
 14. Mielestäni jotain on suhteessa vinksallaan, jos toinen inisee ja mankuu strippibaariin häiden alla ja toinen pitää tekoa sellaisena, että häät peruuntuvat välittömästi. Itsekin miellän kaiken eroottissävytteisen toiminnan sitoutuneeseen parisuhteeseen kuuluvaksi, mutta olemme puhuneet asiasta miehen kanssa suhteen alussa. Mies on sanonut, että ei sinällään pidä esim. strippareiden katsomista vääränä, mutta hänellä ei ole tarvetta mennä niitä katsomaan, jos se minusta tuntuu pahalta. Tämä pätee niin arkena kuin polttareissa. Jos jonkun kaverin polttareissa porukka menisi strippibaariin, niin en tietenkään odota, että mies jäisi oven toiselle puolelle odottamaan. Ja vaikka mies omissa polttareissaankin sattuisi stripparin näkemään, niin en kyllä lähtisi sen takia häitä perumaan. Maailmaan ja parisuhteeseen mahtuu hiukan isompiakin murheita. Vaikka olenkin vanhanaikainen tiukkapipo, en ymmärrä, miten jotkut voivat luulla, että stripparin katsominen/näkeminen tarkoittaisi automaattisesti hänen panemistaan, oli mies miten kännissä tahansa :