Jump to content
Naimisiin.info

Nadja

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Nadja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mullakin on kuppikoko C ja korsetti puvun yläosassa. Myyjä sanoi suoraan, ettei sinne alle tartte laittaa mitään. Aluksi olin epäileväinen, mutta nyt usemman kerran pukua sovittaneena olen yllätyksekseni huomannut, että selviän ensimmäistä kertaa elämässäni juhlissa ilman rintaliivejä! ;D Säästypäs ainakin rahaa, kun ei tarvitse kallista korsettia ostaa.
  2. Hei, Naurava kokki on varmasti hyvä, en epäile sitä. Hinta oli vain kallis koko pitopalvelun suhteen. Ja erityisesti tarjoilijoiden hinta. Mutta jos tarvitset vain kakut, niin kannattaa varmasti kysellä hintaa.
  3. Hei, olemme kyselleet Kokkolasta eri pitopalveluilta vaihtoehtoja. Teimme itse rungon ja lähettelimme sitä eri paikkoihin. Kaikkein huippu oli Naurava kokki -ravintolasta tullut pitopalvelutarjous. Ruuan hinnaksi olisi tullut 30E/hlö, ILMAN hääkakkuja ja tarjoilua. Tarjoilusta olisimme joutuneet pulittamaan 25 E/h/hlö. Aika kallista sanoisin!!! En osaa sanoa ruuan tasosta, kun en ole muilta kyseisestä firmasta kuullut. Mutta emme ainakaan tätä valinneet. Tosin en voi tietämättömänä moittia muuta kuin hintaa. Onneksi anoppi oli ripeä ja värväsi tuttavansa pitopalvelun huomattavasti halvemmalla.
  4. Hei! Me lähetimme Save the date -kortit ja lähinnä siitä syystä, että kihlautumisen yhteydessä sovimme hääpäivästä. Halusimme antaa kaikille häihin kutsutuille kuvan meistä kihlautuneista ja kuvan yhteyteen kirjoitimme viestin siitä, että olemme kihlautuneet ja häitä vietetään ensi kesänä. En koe loukanneeni ketään, eikä kukaan ole tietääkseni ollut kyllä kiusaantunutkaan. Olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta Save the date- kortista ja siitä, että ilmoitimme kihlauksesta ja tulevista häistämme. Lisäksi kuva oli kaikkien mielestä kiva juttu. Meille tulee aika pienet häät ja kaiken kaikkiaan teetimme 25 kuvaa. Hintaa Save the date -korteille tuli siis 4,5 E! Joten ei kovin kallistakaan. Tietenkään en oleta, että kaikki kuvan ja ilmoituksen saaneet tulisivat häihimme. Lähinnä halusimme ilahduttaa ystäviämme kuvalla ja ilmoituksella siitä, että menemme naimisiin.
×
×
  • Create New...