Hetukka

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Hetukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli viime lauantaina ruoasta ja tarjoilusta huolehtimassa em. Juhlapalvelu Paakkari. Hirmu mukavia ihmisiä, erittäin hyvää palvelua ja taivaallista ruokaa, joka riitti enemmän kuin hyvin! Tässä viikolla olemme eläneet kotonakin niillä "jämillä" Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Ovat joka sentin arvoisia!
 2. Meillä vihkimisen tulee suorittamaan tuo aiemminkin mainittu Osmo Väätäinen. Monelta taholta olen kuullut vain positiivista palautetta. Olemme vasta puhelimessa puhuneet ja siellä vastassa oli mukavia puhuva, lupsakka savolainen Kanttorimme on Terttu Natri. Alkuun puhelimessa hän oli hieman kireän oloinen, mutta kun tutustuimme viikon takaisissa musiikkiharjoituksissa enemmän, hän paljastui oikein mukavaksi ja huumorintajuiseksi sekä ammattitaitoiseksi kanttoriksi. Hyvät valinnat! Tai seurakuntahan ne valinnat meidän puolesta teki, mutta todellakin hyvä näin.
 3. Kaasoilleni hankin tyylikkäät teräksiset Aalto-vadit, joiden päälle tullaan luultavasti laittamaan hedelmiä, kuohuviiniä, namusia ym. herkkuja. Purjehtivalle Bestmanille annamme uusien kotivesien merikorttikirjan.
 4. Tuolla jossain jo hehkutin tulevaa valssiamme Vain jotain jää. Liikuttavan ihana... Kuinka ennen ees aamuun nousta tahdoin mä yksinäin, kun et vierelläin ollut, unta kenestä mä näin? Suru suurempi kuin jos jokin luotain sut veisi pois, olis vain ellei koskaan kohdattu ois. kuinka ennen ees luulin jotain onnesta tietäväin, kun jo koitossa kevään syksyn merkit vain näin? Tiennyt en, että kuulla ihokin kosketuksen vois ja kuin kaivannut kauan sua myös se ois. Kerto: Jos yhden, vain yhden mukaan muistoista saa. Kuinka yhtäkään yötä kanssas voin unohtaa? Ja aamuun, kun aamuun unet pois häviää. Niin myös hetkemme haihtyy vaan jotain jää. Tulee aika kun peittää ruoho polkumme täällä saa linnut hiuksiimme hiljaa pesän voi rakentaa. Ja kun tähtien takaa kanssas kaikkeutta katselen, on kuin oisin jo kerran kokenut sen. Kerto Suru suurempi kuin jos jokin luotain sut veisi pois, olis vain ellei koskaan kohdattu ois. Säv. Susanna Palin San. Timo Koivusalo Alkuperäiset esittäjät: Nina Tapio ja Mikko Leppilampi elokuvassa Kaksipäisen kotkan varjossa
 5. Tulipa mieleen kevätmorsiammille pajunkissat. Taatusti luonnollista! Oma iso päivämme on toukokuussa...mietin koivunlehtinuppuja. Pienet pallerot lentäsivätkin varmasti ihan hyvin. Onhan niissä kyllä iso kerääminen. Pitää pohtia asiaa edelleen.
 6. Niin ja samaiselta Vehmaalta saa opiskelija-alennuksen -15%! Ainakin SYL-kortilla
 7. Ihastuimme kyyneliin asti kuultuamme ensimmäisen kerran Mikko Leppilammen ja Nina Tapion esittämän Jotain jää -kappaleen. Enää ei ole muita vaihtoehtoja!
 8. Me asioitiin kihla-asioissa Kultagalleriassa, joka on ihan siellä Kauppakadun yläpäässä. Sieltä sai ainoana paikkana Jkylässä näitä ihania Kihlasormukset.com -sivustojen rinkuloita. Aivan mahtava palvelu, ei yhtään kiireen tuntua. Saimme rauhassa istua pöydän ääressä pähkäilemässä. Varmasti palaamme sinne katsastamaan myös "naimasormusta". Hieman niitä jo vilkaisimmekin; valikoima ei tosin ollut niin suuri kuin esim. ketjuliikkeissä, mutta kyllä sieltä jokunen jäi mieleen!
 9. Kertokaapa kokeneemmat, milloin kevätmorsiamen (toukokuu) kannattaisi lähteä tuonne silkkien ja satiinien sekaan hankkimaan omaa pukua?! Milloin on alennusmyyntejä jne?
 10. Entä pitopalvelu Sojakka? Eilen vasta laitoin kyselyn ko. paikkaan ja jo tänään sainkin vastauksen Tämä aktiivisuus ainakin antaa jo todella positiivisen kuvan!! Häät vietämme toukokuussa 07 Majakoskella