helina

Rouva
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About helina

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllä toki halvat muovikorkkiset ranskikset ovat impregnoituja samoin kotimaiset marjakuoharit.
 2. Peruskuoharia nää venäläiset hiilihapotetut viinit eivät ole nähneetkään ja laatu on sen mukaista.
 3. Mitä tarkoitat kerrostetulla kakulla? Sitäkö, että pohja on leikattu viiteen osaa, jolloin täytettä on neljässä välissä? Tällöin kakusta todennäköisesti tulee liian korkea ja sitä on hankala leikata tai saada mahtumaan lautaselle. Nelikerroksinen teline taas on ihan normi juttu.
 4. Jos on ollut induktiolla pitkään ja humpsahtanut ketoosiin, niin varmasti hiilaripommit turvottaa.
 5. Laivayhtiöiden www-sivut saattaisivat olla tässä tilanteessa se viisain kertoja!
 6. En ihan käsittänyt, että mikä tässä on ongelma. Laihdutusprojektia tuskin kaataa yksi hääateria, ja jos tarkka haluaa olla, niin voihan buffastakin valita karppiruokia. Ymmärrän toki, että yhtäkkiset hiilarit turvottavat. Mielestäni noutopöytään on helppo valita vähähiilarisia ruokia ja jokainen voi vielä poimia sieltä mieleiset, ja vaikka alkupalapöydässä olisi perunaa, niin eihän sitä ole pakko ottaa. Jos ajattelee perinteisiä häämenuja, joita useimmat cateringit tarjoavat niin tuskin on ongelmaa, lähes kaikki on karppiruokaa (ei nyt ihan 0% hiilareita) alkupalat: graavikalaa kylmäsavukalaa lämminsavukalaa sillejä leikkeleitä lihapullia paahtopaistia ankanrintaa vihersalaattia juustosalaattia papusalaattia sienisalaattia kananmunanpuolikkaita mädillä marinoituja kasviksia pateita katkarapuja mätimoussea marinoituja oliiveita juustoja ja pähkinötä Pääruoka: possun/kanan/kalkkunan/naudan file paahdetut kasvikset kermakastike
 7. Kannattaa syvästi harkita haluaako ruoan kanssa tarjota puolimakeaa tai puolikuivaa Black Toweria, voipi olla aika järkky yhdistelmä, ellei ruokana ole jotain supertulista ja mausteista. Toki bibissä taitaa olla kuivempaakin Toweria.
 8. Riittääkö pelkkä mehukatti antamaan boolille maun, vielä jos käytetään runsaasti vettä pidentäjänä? Liköörillähän yleensä se maku tehdään. Saattaa riittääkin, en ole koskaan tehnyt mehuboolia.
 9. Mä laittaisin suklaamoussen ja vadelmia.
 10. Vaikka olet kuinka ravintoloitsija (tuskin silti käytät ravintolassasi itse lantrattua 80% viinaa) niin, et sä silti voi väittää, että 80% viina pitää keittää ensin käyttöä! (joku oikesti voi olla täällä vaikkapa alkoholiteollisuudessa työskentelevä asiantuntija/kemisti)
 11. Ei millään pahalla, mutta monille varmasti tortillat ovat nykyään enemmän kotiruokaa kuin oikeaoppinen chili con carne Ainakin tuntuu, että monet tekevät tortilloja aika useasti. Ei sen puoleen, kyllähän ne ihan hyviä on, jos on hyvät täytteet.
 12. Eli sä siis ostat 80% viinaa ja keität sen? Huh huh No ainakin vältät alkoholimyrkytyksen (ja humaltumisen).
 13. ^tottakai ravintolassa maksetaan viinistä menekin mukaan. Mutta harmittaisi kovasti, kun viinit menisi hukkaan, jos niistä ei maistaisi mitään, vaikka kuinka joisi.
 14. No kyllä mua harmittaisi kaksin verroin, jos viinistä olisi maksettu törkeä hinta, eikä kukaan edes maistaisi niistä mitään.
 15. Häät on juhlat, miltä tuntuisi skoolata pahvimukilla... No ehkä jos juhlat on jossain eräkämpällä, mutta silloinkin kuksa voisi olla asiallisempi. Itse olen tarjoillut joskus kuumia juomia tavallisesta juomalasista, jonka ympärille on kääritty kaunis paperi ja kiinnitetty kaunilla nauhalla.