yomanda

Morsian
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About yomanda

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/26/81

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  e-karjala
 1. Ostin prismasta "mini" kasvihuoneen, kuvassa näkyvä valkoinen metallihäkki, maksoi 25e. Otettiin siitä ikkunaruutu irti mistä sai tiputtaa kuoren, yläosa olisi ollut aukeava mutta hankalampaa niin. häkissä on myös jalat, joita ei käytetty.. nyt häkillä on käyttöä pihalla tai sisällä koristeena.
 2. Minä itken myös helposti, välillä kauniita ja rohkeita katsoessakin vaikka ei ole edes suosikkisarjoja Mutta häissä ei itkettänyt yhtään.. hieman oli sellainen fiilis kun kirkon käytävää asteli, mutta vannotin itselleni etten saa katsoa ihmisiä, jotka siellä on tippalinssissä.. sillä silloin ainakin rupeaa itkemään jos katselee muita kyynelehtijöitä. Ja kun rupesin katselemaan muualle meni itkufiiliskin ohi
 3. Meillä oli pöytäkukkina orvokkeja itsetehdyissä asetelmissa.. kukkien juurella valkoisia ja kullanvärisiä kiviä.
 4. Kiitoksia. Kimppua kehuttiinkin... Kyllä mie aika tarkkaan katsoin kukat ja koitin että ne on napakoita, sillä useimmiten markettikukat on aika nuutuneen näkösiä, mikä ei tietenkään ole ihme jos niitä lämpimässä pidetään (täällä ainakin K-ryhmän kaupoissa). Siulla varmaan on ollu vaan huono tuuri kukkien kanssa. Tosin miunkin kimpuissa oli eroja, toisessa oli paljon isompikokoiset kukat ruusuissa. Eroja niissä markettikukissa muutenkin on, hinnasta huomaa. Prismassa täällä onkin yleensä parempia kukkia, kalliimpiakin... mutta niitä säilytetäänkin kylmässä ja ne tulee suomalaiselta tarhalta. Kukkakauppias sanoi, että kannattaa käydä marketissa silloin kun kukat tulee, ainakin maanantaina ja puolessa välissä viikkoa tulee tuoreita. Pitäis kuulemma säilyä loppuviikkoonkin hyvänä kylmässä kun leikkaa hyvät imupinnat. Ainiin ja kuulemma kannattaa katsoa ettei kukissa ole mitää kolhuja, ettei niitä ole paiskottu pitkin poikin... Siitä vaan kimppuja väsäämään, miullakin oli eka kerta ja ihan hyvä tuli kun mallia vähän katsoi. Vieläkin kukat on tuossa maljakossa vaikka häistä on jo useampi päivä.
 5. Tässä miun väkertämä kimppu, 18 valkoista reilunkaupanruusua (viisi kultasprayattuna) ja harsokukkaa. Varsi ei näy mutta siinä oli alla kukkateippiä ja päällä kultaista silkkinauhaa. Päällä kimpussa kolme pätkää kullanväristä rautalankaa. Vieheistä ei tullut kuvaa, niissä oli 1 ruusu ja harsokukkaa, noilla hienoilla vieheneuloilla tehtynä. Ja kuka kyseli mistä kannattaa ostaa kukkia, kukkakauppias sanon minulle, että osta marketista niin saat halvemmalla ja yhtä hyviä on. Luonnossa alkaa olla vihreää ja täällä ainakin Plantagenista saa halvalla kaikenlaista rehua puskaan.
 6. Ainakin täällä Lappeenrannan suunnalla marketeista esim. Prismasta saa halpoja, kauniita ja valmiita kimppuja jos ei itse halua alkaa väkertää. Mutta itse tehden saa vielä halvempia. Mun kimpussa oli kaks 10kpl nippua valkosia reilunkaupan ruusuja (maksaa 4,90 kimppu), vähän harsokukkaa ja kyllä sai kehuja. Varret kiinnitin kukkateipillä ja vedin päälle silkkinauhaa, hieman kultaspraytä muutamaan ruusuun, hintaa tuli alle 15e. Kuva täällä.
 7. Tällä viikolla Lidlissä ruusukaari 5,99
 8. 10e kartongit 20e tapetti (jota meni vaan murto-osa, voi käyttää muuhun askarteluun tai laittaa seinälle) 5e teipit 0,5e tavallinen tulostuspaperi (joku hinta piti laittaa, sehän ei maksa paljon mitää) 20 korttia eli suunnillee 1,7e/kpl jos lasketaan koko tapettirulla hintaan.. yhteensä 35,50 mutta siitä vois ton tapetin melkein kokonaan vähentää pois.. jos tapettia ei laskis mukaan hinta olis alle euron kappale.. kuoret makso sitten 7e 20kpl
 9. Kiitoksia, kyllä näillä eväillä päästään jo eteenpäin
 10. Itsekin kaipailisin ja tuota listaa.. jos vaan jollain on suomeksi.. osaahan tuon enkkulan kielisenkin suomentaa mutta siinä oli kaikenlaista turhaa, oliko siinä suomenkielisessä jotain muuta.. esim. niitä kaunein koru, kukka... mitä yksityiskohtia kannattaa kuvata?
 11. Sormus on siitä kivien kohdalta 5mm leveä, taaksepäin kapenee ja on sormen takapuolella 3mm. Näitä sormuksia on muuallakin Suomessa Timanttisilla, koska omani tuli Helsingistä, kun ei täältä Lappeenrannasta ja Imatralta löytynyt kokoa. Muutamaan liikkeeseen kultakaupan täti soitti ja sitten löytyi oikea koko. .. itselle oli myös hankala löytää mieleistä sormusta kunnes tämä sattui silmään ..
 12. Kiitoksia juu, yksi sormus (en aio pitää kuin vihkisormusta häiden jälkeen). Keskellä on rubiineja ja reunoilla timantteja, valkokultaa.. Sormuksessa ei ole kiviä kuin etupuolella, takapuolelta puolipyöreä.. lähtöhinta oli 350euroa mutta siitä sai 25% alennusta, kun Timanttisilla oli sellainen tarjous.
 13. Tälläinen on hankittu tänne Timanttisilta, hintaa jäi alennuksen jälkeen 262e
 14. Tälläiset kutsut askarreltiin täällä.. kannen väritys ei ole mitä piti mutta muuten ihan hyvät..
 15. tässä olis se bilteman kaaren osoite "hääkaari"