Jump to content
Naimisiin.info

fiancee_07

Aktiivijäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

fiancee_07's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. fiancee_07

    Thaimaa Pattaya

    Jii83: Ehkä ilmaisin itseäni vähän huonosti :-/, siis varmasti sattuu ja tapahtuu tuolla Pattayalla, mutta niin sattuu ja tapahtuu muuallakin :-/. Lähinnä tarkoitin sitä että kuinka moni juttu pitää paikkaansa näissä kuulopuheissa :. Esim. Tuo että Thaimaassa (Pattayalla) törmää paljon näihin nuoriin tyttöihin/poikiin vanhojen miesten käsipuolessa (jotka kuulemma kohtelevat näitä nuoria kuin orjia ) törmää (kuulemma) ihan joka paikassa Thaimaassa, ehkei siihen niin kiinnitä huomiota muualla, mutta Pattayalla sitten taas kiinitetään kaikkeen todella tarkasti koska Pattayalla on tämä maineensa :. Meille on kerrottu että jos pysyy poissa noilta tietyiltä kaduilta niin Pattaya on mukava paikka (rannoista olen itse kanssa kuulut huonoa). Toivon että kesä tulisi pian ja päästäisiin lähtemään tuonne Thaimaahan Pattayalle niin saisin sitten itse nähdä miten hurjaa elämää tuolla vietetään, voi olla että matkasta tulee pettymys tai voi olla että tämä matka on elämäni paras. Meille kuitenkin pääasia on nauttia toistemme seurasta ja kokea uusia asioita .
  2. fiancee_07

    Thaimaa Pattaya

    Diana L: Meidän hotelli on Welcome Plaza, kuvista päätellen ihan mukava paikka . Meillä häitä tosiaan tanssitaan 14.7.07 ja matkalle me lähdetään jo 19.7.07 . Finnairin kone ei kuulemma tee välilaskua .
  3. fiancee_07

    Thaimaa Pattaya

    Katsotaan miten meidän käy tuolla Pattayalla.. Aika "hurjia" nuo teidän kuulemat/lukemat jutut :, mikä näistäkin sitten pitää paikkaansa. Sulhon isoveli teki matkan Phukettiin ja totesi meille että mielummin olisi mennyt Pattayalle (on käynyt ennenkin Pattayalla). Ja huomioon pitää ottaa sekin että ihmiset haluavat lomiltaan/matkoiltaan erillaisia asioita. Ei kaikki välttämättä halua päästä paratiisiin, vaan haluavat juhlia ja bailata läpi yön. Ja toiset taas nimenomaan haluavat sinne paratiisiin, missä voivat vain rentoutua ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta . Itse odotan matkaa todella paljon ja kuten tuolla aikaisemmin kirjoitinkin niin matkaan lähdetään avoimin mielin. Niin ja jos meidät joku ampuu sinne, niin se on sitten tarkoitettu näin.. Judette: Oli mukavaa kuulla positiivisiakin kommentteja Pattayasta .
  4. fiancee_07

    2 kaasoa, 1 bestman?

    Itsellä ei kokemusta, mutta äidilläni oli kaksi kaasoa ja hänen miehellään yksi bestman. Ja minusta homma toimi hyvin, ei mitään ongelmia .
  5. fiancee_07

    Thaimaa Pattaya

    Tosiaan onhan se niinkin että mitä lomaltaan tahtoo, toiset haluavat rauhaa ja hiljaisuutta ja toiset menoa ja meininkiä. Avoimin mielin matkaan lähdetään ja pyritään käymään kaikki mahdollise retket läpi. Katsotaan nyt että miten hurjaa elämää siellä vietetään :. Niin ja kiitos jälleen vastanneille .
  6. fiancee_07

    Thaimaa Pattaya

    Suuri kiitos vastanneille . Mukavaa kuulla välillä jotain positiivistakin Pattayasta .
  7. fiancee_07

    Thaimaa Pattaya

    Kiitos kovasti kaikille vastanneille. Olen kanssa kuullut ja lukenut kaikenlaista Pattayasta :. Emme varmastikkaan vietä koko lomaamme Pattayalla koska suunitelmissa on ollut reissata ja katsella paikkoja. Vähän ehkä hirvittää nämä lukemani/kuulemani jutut :, mutta lähdetään matkaan avoimin mielin.
  8. Koitin kyseisestä kohteesta löytää keskusteluja, mutta ei ainakaan minun silmiin osunut. Jos tälläinen sattuu olemaan niin tämän saa poistaa. Eli haluaisin kuulla teidän kokemuksia Pattayasta . Ollaan heinäkuussa siis menossa häämatkalle tuonne.
  9. Meille tulee Matin ja Tepon Minä rakastan sua.. Sopii niin hyvin meille .
  10. Meilläkin on jo mun vihki hommattuna vaikka häät vasta ensi kesänä ;D. Sattu vaan löytymään se unelmien sormus ja kuinka ollakkaan sattui olemaan vielä alennuksessa .
×
×
  • Create New...