@nsku

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About @nsku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Luvattiin myötä- ja vastoinkäymisissä. Olisin halunnut "kunnes kuolema erottaa", mutta miehellä oli vahva näkemys siitä, että mehän luvataan ikuisesti eikä kuolema mitään erota... joten eipä ollut muuta vaihtoehtoa.
 2. Koitan muistella... puuhapussissa oli ainaskin karkkilaatikko, rusinalaatikko, ilmapallo, hiuslenksuja (mulla oli hirveästi ylimääräisiä kotona), pikkuauto (sellainen Tiimarin tosi halpa), hyrrä (myös Tiimarista), tarroja (Tiimarista), lyijykynä, puuvärit (Tiimarista), A6-kokoinen vihko, johon olin liimanut kahdeksalle ensimmäiselle sivulle puuha/väritystehtäviä (netistä otettuja, löytyy multa koneelta jos joku tarvii). Minusta tuntuu, että saattoi siellä pussissa jotain muutakin olla, mutta ei nyt kyllä muistu mieleen. Ja tavarat ei tosiaan paljoa maksanut, hintahaarukka taisi olla jotain 0,20€-1€/tuote. Pusseja tein siis 8 kpl ja nimesin pussukat vielä lappusilla tyyliin "Maijan puuhapussi". Suosittelen tosiaan pussukoita, faktahan on että jos lapset viihtyvät häissä, niin heidän vanhempansakin viihtyvät.
 3. Meillä oli häissä pöydissä häälehdet, josta löytyi myös puuhasivut (siluettiristikko, jonka laadin itse; kolme sudokua sekä sanaverkko meistä (senkin laadin itse)). Lisäksi pöydissä oli ongelmapelejä (tyyliin pirunnyrkki) ja ne olivat kyllä tosi hyvä homma!
 4. Meillä puuhapussin saivat kaikki lapset (ikähaarukka 2kk-6,5v.). Olivat tosi suosittuja ja vanhemmilta tuli paljon kehua. Tehtiin samanlaiset pussit kaikille ja vanhemmille sitten vaan vielä varalta sanottiin, että kannattaa vähän pienimpien kohdalla katsoa, että mitä takavarikoi pussista. Alle 3-vuotiaat eivät tainneet niinkään tarvita koko pussia, mutta sitä vanhemmille se oli tosi hyvä homma.
 5. Meillä oli vihkiminen tuomiokirkossa ja hääjuhla Kiimingissä Huttukylän nuorisoseuralla. Itsekin mietin tuota etäisyyttä, mutta eipä se loppujen lopuksi haitannut ollenkaan. Juhlaväkeä oli hiukan alle 80 ja juhlapaikka toimi meillä tosi hyvin. Piha ei ole mikään kaunis, mutta sisältä talo on yllättävänkin hyvännäköinen (ainakin minun mielestäni). Ja oli juuri sopivankokoinen ja muutenkin hyvä meidän häihin.
 6. MiMi80: Voimia!
 7. Hei! Häämusiikki mietinnässä, bändi tai DJ... kustannussyistä (?) todennäköisesti päädytään DJ:hin. Mistä Oulun seudulla kannattaisi kysellä DJ:tä? Onko kellään kokemusta esim. tuollaisesta kuin ViihdeMixeri Ky:stä?
 8. Hei! Olisikohan Kaarina Järvenpää, puhelin 08-343 754 , 08-343 707 tai 040-8255 150. Googlella löytyi, sivu ei tosin avautunut, mutta tuo näkyi niissä hakutuloksissa (onkohan siis oikea??).
 9. Hei! Saankos udella, että oliko teillä varattuna myös kirkko jostain? Vai johtuuko hääpäivän muuttuminen hankaluuksista saada kirkkoa?
 10. Meille oli varattu ensi kesäksi Kiimingin VePo-talolta Hannuksen pitopalvelu. No nyt sitten VePo-talolla olikin tulipalo ja sen myötä pitopalvelu lopettaa toiminnan (heiltä paloi käytännössä kaikki...).. Kiva alkaa tässä vaiheessa hommaamaan uutta pitopalvelua, kun meidän hääpäivä vaikuttaa melko suositulta. Positiivista toki on se, että häihin on vielä aikaa kuukausia eikä vaikkapa vain viikkoja tai päiviä.
 11. Hääautona on varmaankin oma automme. Olen suunnitellut, että ajaisin itse, jos vaan hääpuvun kanssa onnistuu. Sulhasella ei ole ajokorttia. Toinen kuskivaihtoehto on sulhasen siskon mies... katsotaan.
 12. Täällä myös yksi kaasoton. Ei ole oikein ketään jota voisi pyytää, sisko tietysti on mutta en halua häntä kaasokseni. Meillä on pieni poika jonka kummitäti sisareni on ja ajattelin pyytä häntä huolehtimaan pojasta yhdessä mummojen kanssa kirkossa ja hääjuhlassa (homma on hänelle tosi mieluisa).. Miehellekään ei tule bestmania. Ongelmana onkin, että kenestä seremoniamestari...