Nonet

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Nonet

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meksikossa pitää sitten olla kolmitaajuuskännykkä, siellä käytössä siis 1900 MHz:n verkko, joka on siis käytössä myös USA:ssa. Suomessa myytävissä puhelimissa yleensä taajuudet 900/1800, tosin uusimmissa malleissa useissa myös tuo 1900. Vuoden 2004 maaliskuussa ei tullut silloisen Radiolinjan viestit läpi, ainoastaan Soneran liittymistä tuli viestit (meillä oli itsellä Sonera).
 2. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1060670543
 3. Meidän avioliiton siunasi nyt maaliskuussa Terhi Muilu-Teinonen. Ihan mukavan oloinen nainen, ehkä viisissäkymmenissä. Jos hänet haluatte/saatte, varokaa sanojanne papin kanssa jutustelussa. Kaikkea sanomaanne voidaan käyttää papin puheessa ;D Ensitapaamisesta lähtien : Ei vaan, pappi puhui kauniisti eikä ollenkaan tylsästi.
 4. Meillä oli 10 sukelluksen paketti (6 PDC:n edustalla, 2 Cozumel, 2 cenotes) 325USD ~ 275€ per nuppi, vuokratuilla kamoilla. Safkoissa pääruoat oli ihan keskustan ravintoloissa 100 pesosta ylöspäin (vajaa 8e), mutta halvempiakin toki löytyi. Lonely Planet Yucatan oli tässä oiva apu 500 pesoa (vajaa 40€) oli ehkä sellanen normaali illallinen, alku- ja pääruoka ja pari olutta kummallekin. Bacardi Breezer kaupassa noin euron, gallonan (3,75l) vesitonkka pari euroa. Puinen delfiinipatsas vajaa 100e ;D Ei siis mitään hullun halpaa, mutta selvästi halvempaa kuin Suomessa. Suosittelen maitohappobakteereita. Oltiin kyllä eka viikko tosi varovaisia syömisten suhteen (lue: ei juurikaan uskallettu syödä salaatteja, kun ne yleensä huuhdellaan vesijohtovedellä), kun ei haluttu ottaa riskiä sukellusten suhteen. Normaali järki käyttöön, eli ei osta mitään pizzanpalaa katukioskista Jääpalat PDC:ssä tehdään puhdistetusta vedestä, joten niitä ei tarvii varoa. Jäätelöä en syönyt kertaakaan reissun aikana - ei vaan tehnyt mieli. Mutta selvittiin siis reissu ilman vatsaoireita, enkä koe mistään hyvästä jääneeni paitsi.
 5. Juuri PDC:stä palanneena... meidän "opas" eli paikallisen agentin edustaja kertoi, että autonvuokraus on kyllä kohtuuhintaista, mutta hän ei ole löytänyt yhtään vuokraamoa, jossa saisi kasko-vakuutuksen tyyppisen vakuutuksen. Eli jos ruttaat autoasi, maksat 1500USD omavastuun. Tämä hillitsi ainakin meidän autonvuokraushalut tehokkaasti. Varsinkin kun esim. PDC-Cancun-bussimatka maksoi $32 eli noin 2,5€. Ei se liikenne nyt mitään ihan mahdotonta ollut, eli kaipa siellä normaalin rämäpäinen kuski pärjäisi - mutta jos ei uskaltaudu Suomessa ihan mihin vain mihin aikaan vain, en ehkä suosittele. Kyllä mä välillä pikkubussin kyydissä hätkähtelin Ja niitä hidastetöyssyjä kannattaa todellakin varoa - ne voi tulla todella yllättäen suoralla valtatiellä. Sukellusliikkeistä PDC:ssä valintamme oli DiveMike. Palvelu oli asiallista, tilat siistit ja vuokrakamat ihan suht ok (meillä oli tosin omat regut mukana). Liike oli ihan rannan vieressä, joten siirtymisiin ei mennyt juurikaan aikaa. Kohteetkin oli mukavan matkan päässä. Kaikki sukellukset on venesukelluksia, mutta veneeseen kipuaminen oli sangen helppoa, kun apupojat otti ensin painovyön ja liivin ylös. Sukellukset PDC:ssä on melkein kaikki virtasukelluksia, mutta ei sitä kannata pelätä. Itse asiassa on ihan sairaan mukavaa vain olla möllöttää virrassa ja katsella kuinka kilpikonnat lipuu ohi Vene kuitenkin hakee sukeltajat pinnalla, ettei joudu uimaan pitkiä matkoja. Sukelluksia kannattaa tehdä myös Cozumelin kohteisiin ja cenoteihin (onkalosukelluksia maanalaisissa joissa), jälkimmäinen oli kyllä todella mahtava kokemus, en tosin suosittele, jos on vähänkään ahtaan paikan kammoa Oltiin Finnmatkojen matkalla, mutta käsittääkseni myös Aurinkomatkoilla on valikoimassa huoneistohotelli El Tukan Condotel, joka sijaitsee todella näppärästi kävely/ostoskatu Quinta Avenidalla. DiveMike oli tästä muistaakseni kolmen korttelin päässä - noin 5 min kävelymatka. Hotelli ei siis ole all inclusive - mutta mun mielestäni oli sangen kiva kokeilla kaupungin monia ravintoloita. Hotellin aamiaisella kyllä selvittiin todella pitkälle iltapäivään - joskus jopa illalliseen ;D Kysele ihmeessä lisää jos kiinnostaa
 6. Peten Pitoässät hoiti viime viikonloppuna meidän häät todella tyylikkäästi. Ruoka oli todella hyvää, porukka santsasi moneen kertaan, ja siltikään ei loppunut kesken! Voin kyllä suositella erittäin lämpimästi!!
 7. Meillä oli 60 hengen mukaan laskettuna jossain vaiheessa budjetissa 600e. Lasi kuohuviiniä, 4 lasia viiniä, 2*kahvin avec. Loppasuille laskettu siis ;D
 8. Mun vihkisormuksessa molempien nimet ja pvm. Kihloissa on vastapuolen nimi ja pvm. Sulhon kihlaan lisätään hääpvm.
 9. Täällä keskustellaan tarkemmin Laaksolahdesta: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1061454505 Astiastoa paikassa ei ole. Juhlia saa uusimman tiedon mukaan 02:een. Kun käyt ilmoittautumassa täällä: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1048793849 ja Admin laittaa sinut naikkariksi, niin pääset lukemaan lisää mm. mun päiväkirjastani (linkki alla) (EDIT: siellähän sä olitkin jo ilmoittautunut ;D)
 10. Mä oon yleensä tehnyt listan "teemoittain" eli ollut otsikkoja tyyliin olennaisimmat (passi, visa, lentoliput, valuutta, matkavakuutuskortti) rannalle (rantapyyhe, simmarit, aurinkorasvat, aurinkohattu) iltaan urheiluun/vaellukseen sukeltamiseen henk.koht. hygienia Ja otsikot tietty reissun mukaan... Lentokoneeseen mukaan: kirjat, korvatulpat, matkapahoinvointitabut, vesipullo. Suomesta kannattaa ostaa filmit. Compeedeja (tai vastaavia keinoihoja) kannattaa ostaa jos vähänkin meinaa vaellella. Aurinkolasit tietty. Talvella unohtuu helpommin. Linkkarilla on aina käyttöä, mun swiss army knife on pelastanut pulasta monta kertaa. Kännykän laturi. Osoitteet mahdollisia postikortteja varten. Jos ootte apartementos-hotelliin menossa, niin tulitikut kaasulieden sytyttämiseen ja tiskiharja (jälkimmäisiä ei tunneta maailmalla).
 11. Rakkauslainan kokemukset perustuu siis mihin? PitoÄssien tarjoukseen? Vai onko oikeasti kokemuksia millaista ruokaa he tekevät?
 12. Tuon tän tänne tarvitsevien tiedoksi: http://www.laaksolahti.fi/monitoimitalo.htm Talon vuokraus hoituu helpoiten käymällä itse monitoimitalolla , Lähdepurontie 2, 02720 Espoo (jäähallin vieressä oleva kivirakennus). Monitoimitalolla on päivystys tiistaisin ja torstaisin klo 14 – 18. Vuokraus onnistuu myös puhelimitse puh. 8163 5001 (samaan päivystysaikaan) tai sähköpostitse osoitteella [email protected]
 13. Hääpäiväkirja-arkistossa Inka (http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=hpkirjaarkisto;action=display;num=1026660982) ja Elovena (http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=hpkirjaarkisto;action=display;num=1024299577) kertoo käyneensä Teija Liljalla. terv. entinen vihtiläinen ;D
 14. Meillä on 20.03.2004 avioliiton siunaus Leppävaaran kirkossa ja juhlat Laaksolahden monitoimitalolla.