netta

Rouva
 • Content count

  131
 • Joined

 • Last visited

About netta

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Me olimme Islannissa häämatkalla kesäkuussa. Ihan mahtava maa ja mahtava reissu. Hotel Reykjavik Centrumia voin todella suositella! Yksi respan henkilökunnasta palveli meitä suomeksi. Varasivat kaikki päivämatkat meidän puolestamme ja kaikki laitetiin huoneen "piikkiin" niin kuin toivoimme. Reykjavik Excursionsin päivämatkat oli hyvin suunniteltuja ja oppaat loistavia. Voin suositella. Hehän hakevat suoraan hotellilta. Icelandairista ei moitteen sanaa.
 2. Meidän kukat tulivat Keskuskulman kukasta Palokasta. Kerrassaan loistava palvelu. Kaikki toimitettiin veloituksetta juhlapaikalle. Kestivät koko päivän (ja monta muutakin päivää) ja lopputulos oli juuri sellainen kun toivoin. Hinta oli mun mielestä myös edullinen. Suosittelen lämpimästi.
 3. Ei lainkaan. Mä en tykänny yhtään tyttönimestäni. Nyt mulla on tosi kiva nimi!!
 4. Olisin poseerannut kärsivällisemmin valokuvissa. Nyt musta on vaan hirmu tukku sellaisia "morsian-viilettää-tapaamaan-tuttuja"-kuvia.
 5. Todellakin! Olin superonnellinen rouva-to-be!
 6. Me kysyttiin asiaa vihkipapilta ja hän tulkitsi tuon ohjeen vain vieraita koskevaksi. Ja hän on siis aika old-school-kirkkoherra. Eli hyvällä mielellä olin olkapäät paljaana.
 7. Tea: Meidän häät oli 28.6.2008. Koko tilan vuokraksi tuli vähän reilu 1000 e, mikä sisälsi tilojen järjestämisen ja siivouksen. Majakoski tosiaan menee nopeasti, kannattaa ryhtyä heti kyselykannalle. Pasi palvelee oikein reippaasti. Me kierreltiin kaikki vaihtoehdot Jyväskylän seudulta, eikä löydetty yhtään muuta mahdollisuutta. Varjolan tila Laukaassa on ihana, ja olisi ehkä ollut meidän hätäsuunnitelma B:mme jos Majakoski olisi jo mennyt. Kannattaa siis katsoa sekin. Meillä oli n. 100 vierasta, joten emme kierrelleet paikkoja joihin ei olisi tuota määrää mahtunut. Pienemmällä ihmismäärällä on toki varmasti muitakin vaihtoehtoja. Tsemppiä etsintöihin! Kysy vaan jos jokin askarruttaa.
 8. Ei siis täydy ottaa pitopalvelua!! Nämä 4 pitopalvelua ovat ne mitä talo suosittelee. Mekään ei haluttu toisia juhlia pihapiiriin ja varattiin siksi koko Majakoski. Saatiin just sellaiset juhlat kuin haluttiin.
 9. Meidän häät olivat Majakoskella kesäkuussa -08 ja tarjoilusta vastasi Pitopalvelu Sojakka. Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi!! Aivan mahtavaa ruokaa ja joustava ja tyylikäs palvelu!! Muutenkin kaikki sujui aivan täydellisesti ja Majakoskella palveltiin huippuhyvin. Täällä on superonnellinen rouva, joka hieman haikeana muistelee hääpäiväänsä! Yhteenvetona siis: Suosittelen Jaana Sojakkaa!!
 10. Meitä kiinnostaisi suunnata häämatkalle Norjaan! Kokemuksia, vinkkejä, plussia, miinuksia kaivataan...? Minne mennä, mitä nähdä?
 11. Mulla(kin) on maailman ihanin, rakkain ja ahkerin kaaso. Elera on nähty täälläkin...
 12. Meillä myös 2 kaasoa ja 1 bm!
 13. Vanhaa: puku ja huntu (siis kerran käytetyt) Uutta: kengät Lainattua: vannealushame Sinistä: sukkanauhaan tulee, kun ei muuten sovi väreihin
 14. Iinaa voin minäkin suositella lämpimästi ompelijaa tarvitseville!! Erittäin hyvä laatu ja palvelu!
 15. Mulle tulee tämä aarre , mutta viidellä timantilla ja keltakultaisena. Timanttien alla on kuitenkin valkokultaa. Täytyy vaan malttaa odotella häämessuja, että sais vähän halvemmalla... Mutta ihana on!