eiguli

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About eiguli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me juhlitaan parin viikon päästä Litukan siirtolapuutarhan kerhotalolla. Se on siinä suht lähellä Tays:ia, tamkilta vähän keskustaan päin eli joku n. 3km keskustasta.Se on mielestämme hyvin kaunis ja viehättävä juhlapaikka kesähäille. Sinne mahtuu kuulemma juhlijoita n.150hlöä ja kaikki mahtuu samaan tilaan, ja ymmärtääkseni tilaa jää vielä tanssilattiallekin, eli ei ilmeisesti tarvis siirtää pöytiä. Tosin siinä sais kyllä sitte miettiä sitä pöytäjärjestystä hiukka tarkemmin.. ite ei tosin tuu kokeiltua tuota, et mahtuuko varmasti se 150, kun meijän häihin tulee n. 80hlöä. Noutopöytä on salin viereisessä tilassa keittiön yhteydessä, toimiva ratkaisu! Niin ja salissa on myös tilavahko lava. Talolle pitää hankkia pitopalvelu erikseen ja omat juomat saa viedä, tosin vuokran hintaan kuuluu, että siivoaa itse. Ja siis tilaa vuokrataan aina pe-su. Hinta oli muistaakseni joku 360e/vkl. Ja mainittakoon vielä, et jos menee tutustumaan paikkaan talvella, ni sitten vaan mielikuvitus lentämään se palkitaan! Me käytiin eka kertaa tutustumassa joskus tammikuussa, ku oli kauhee loskakeli ja paikka oli vähintäänkin ankea, paikka kun on pääasiassa vain kesäjuhlia varten! Mutta kuviteltiin vaan, et miltä siellä näyttäis sit kesällä, kun puut vihreenä jne..ja sit oiskohan ollu toukokuussa kun käytiin siellä uudestaan, ja voih, kun oli nättiä...siellä oli niin kaunista, kun oli niin kesäistä,, paikka oli kuin "herännyt henkiin"!! suosittelen siis lämpimästi Litukan siirtolapuutarhan kerhotaloa!
 2. meille tulee auto kaason perheeltä..joko kaason poikakaveri tai kaason isä on kuskina molemmat on tuttuja ja myös vieraslistalla kumpikin!
 3. ite väsään aviomiehen selviytymispaketin...prismasta ostin hienon laatikon, jota tulee sit varmaan käytettyä muutenkin. Ja siihen laatikkoon sit kerään kaikkea mahdollista enemmän tai vähemmän tarvittavaa..pääasia, et on joku peruste miks sellanen tuote on laatikossa! ;D mielessä on ollu esim. joku pieni opas avioliitto-elämästä...sit varmaan, jos löydän, joku opas tulevalle isälle...energiajuomaa...särkylääkettä....sudokuja/tai ristikoita, saa vähän harjoittaa älynystyröitään, jotta ymmärtäisi paremmin naisten logiikkaa..jos ymmärtää sittenkään... ei ollu oikeen muitakaan lahja-ideoita....kun sulho on opiskelijana se köyhempi osapuoli, ja muutenkin sillä taitaa olla vähän omantunnon tuskia, kun mä aina maksan kaiken...niin ihan silläkään en viittiny mitää kallista järkkäriä(kamera) ostamaan, enkä ois oikeenlaista osannu ostaakkaan..ja koruja sulho ei käytä, ne on kuulemma ihan nou-nou!
 4. meille tulee tuttu pappi, joka vaimonsa kanssa tulee myös juhlaan. Jos, olisi täysin vieras pappi, en kutsuisi...mutta kun ovat perhetuttuja, ja vielä tuo mies lupautui vihkimään, ni ehdottomasti halutaan heidät myös juhlaan mukaan. Heidän teini-ikäisiä nuoria ei tosin kutsuttu, ei nähty tarpeelliseksi. Vaikka muutoin kyllä ovat lapsetkin meidän juhliin tervetulleita!
 5. Ei puhuttu, mulle oli ihan sama miten kosii..pääasia oli, et kosii!! Koska kosinnassa mun mielestä tärkeintä se, et toinen oikeesti haluu mut vaimokseen, sama se miten sen "kysyntä-hetken" toteuttaa!! :-X Ja tuo hetki, joka tapahtui kotoisasti koti-sohvalla marraskuussa 2006 jää ikuisiksi ajoiksi mieleen, olihan kyseessä oma kulta, oma rakas tuleva aviomies!
 6. No hui! Nyt oon tainnu valita aika tyyriin kimpun... mulle tulee pisaranmallinen kimppu punasista ruusuista ja lisäks muutama valkonen kukka (en muista nimeä) ja sit sitä vihreetä siin taitaa olla jo luonnostaan jonkin verran ja siis hinnaks tuli yli 100e! Mutta ton mallisen kimpun oon aina halunnu, vaikka se siitä varmaan just niin kalliin tekeekin ja toinen mikä vaikuttaa hintaan, ni ne valkoset ihanat kukat on aika kalliita, sen sano kauppias heti alkuunsa... mutta se kimppu ois tarkotus sit säilyttää... joko tauluna tai kuivattaa. Niin ja lisäks tulee viel sulhasen viehe ja pieni heittokimppu.
 7. meille tulee T.Kuula sisääntuloon ja prinsessa ruusunen ulosmenoon, vaikka vähäsen kyllä haaveilen vielä tuota pachelbelin kaanonia d-duurissa...
 8. Matti Nykäsen "pidä varas"!! Kulta sen mulle joskus seurustelun alkuvaiheessa tietsalta soitti ja sanoi, et tässä on sit meijän biisi....hetken olin, että mikä ihme tää on, mut koko kappaleen kuultuani olin myyty! ehkä vähän erilainen, mutta silti ihan paras!
 9. Aivan ihana kappale!!! Mut miten te toteutatte ton?? toivotteko vaan, et kanttori osaa soittaa sen hienosti vai soitetaanko se levyltä vai onko paikanpäällä kenties joku pieni jousiorkesteri?? Ite haluisin ton ehottomasti jousiorkesterin soittamana, joten kanttori ei siis tulis kyseeseen.....mutta turhaan mä kai tollasta mietin, kun meillä on marssit jo päätetty(ennenku mä mistään kaanonista olin tietonenkaan!). Eli siis meille tulee T.Kuula sisääntuloon ja prinsessa ruusunen ulosmarssiin
 10. help! tietääkö joku onko Chydeniuksen sinua,sinua rakastan sallittujen listalla kirkossa?? se ois tulossa instumentaalina..
 11. Ja tuohon edellä mainittuun on pakko lisätä, et se on kyllä tosi kaunis ja liikuttava! mun serkku laulo sen mun siskon häissä kirkossa. Väittäisin, et siinä vaiheessa viimestään vieraat oli ihan herkkänä! Niin ja siis tarkotan tuota san. A-M Kaskinen säv. Lasse Heikkilä
 12. Meille ei näillä näkymin tuu häävalssia, mut jos tulee, niin sitten se olis ehottomasti Maijan ja Jannen häävalssi!!!
 13. Me kans tahdotaan Tampereella.. 28.7.2007 Finlaysonin kirkko
 14. hui, nyt kyllä rupes jänskättää ku luki noita muitten tekstejä...aikaa häihin meillä on sellaset pari kuukautta ja pikkuhiljaa alkaa jännittää enemmän ja enemmän, mut pääasiassa huolenaiheena on mullakin just se, et miten vieraat viihtyy!!? Meillä kun ois tarkotus olla ohjelmalliset häät, eli ei tanssia eikä myöskään sitä kuningas-alkoholia. Kuitenkin on ruoka, kahvi ja vielä "iltapala", ni niiden välissä on aika hyvin sitten aikaa ohjelmalle,mutta tässä vaiheessa stressaa saadaanko tutuilta/sukulaisilta tarpeeks ohjelmanumeroita!?
 15. Me mennään studioon vihkimisen jälkeen ja siellä menee aikaa max. 0,5h kun ne suunnitelmat ollaan käyty sopimas jo etukäteen ja tuolloin hääpäivänä siis vaan räps,räps...ja se on siinä ja sitten vauhdilla juhlapaikalle. Meillä on kirkon ja juhlapaikan välillä vain muutama kilometri eikä tuo studion kautta meneminen pahasti kierrä. Mutta tulee siinä vähän silti vieraille odottelua, mutta aika pitkälti luotetaan siihen, että se aika kuluu siihen yleiseen seurusteluun, kun molemmilta tulee sukulaisia ympäri maata. Mutta toivottavasti kaaso myös jotain keksii varalle, jos alkaa pahalta näyttää..