Rina

Rouva
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Rina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Minäkin hankin häihimme kukat Pionista. Myyjä oli asiantunteva ja asiaan paneutunut. Hänellä oli paljon hyviä ideoita, koska itse en tiennyt suunnilleen yhtään mitä haluaisin. Hääkimppujen hinnat lähtivät 80 eurosta. Lisäksi otin neljä rannekoristetta kaasoilleni ja kaksi viehettä sulhaselle ja bestmanille. Yhteishinnaksi tuli n. 120 euroa, kun tingin itse kimpun kuuteen kymppiin. Palvelu oli ystävällistä ja tuotokset tosi kauniita. Olisin toivonut niiltä kuitenkin parempaa kestävyyttä. Vieheissä oli magneetikiinnitys, jotta pukuihin ei tulisi neulanreikiä. Magneetit kuitenkin irtosivat jo ennen kuin vieheet olivat rinnuksissa ja jouduime turvautumaan perinteiseen hakaneulaan. Kaasojen rannekoristeista lähti kukat irti aika nopeasti juhlapaikalle saapumisen jälkeen ja lopuillasta kaasojen ranteissa komeili pelkät silkkinauhat. Kimpustani irtosi ensimmäiset ruusut onnitteluita vastaan otettaessa ja kimpunheiton jälkeen jäljellä oli enää iso kasa terälehtiä ja muovivarsi. No, okei, ihan kaikkea kukkienkaan ei tavitse kestää, mutta olisin silti odottanut Pionilta hieman parempaa suoritusta.
 2. Pakko oli tulla vielä kehaisemaan, että Kruununleipomo Hämeen keskiaikaisen linnan muurien suojissa oli tosi upea paikka. Tunnelma oli hämyisän juhlallinen, ruoka oli mahtavaa ja henkilökunta palvelualtista. Suosittelen lämpimästi. Ja ravintolahäissä pääsee itse aikalailla helpommalla, kun ravintolaväki hoitaa koristelun ja siivoamiset ym. Hintakaan ei päätä huimannut.
 3. Me avioidumme myös Hämeenlinnassa. Vihkiminen on 23.9. Vanajan kirkossa ja hääjuhla Kruununleipomossa. Hääauton vuokrasimme koko viikonlopuksi autovuokraamosta.