Jump to content
Naimisiin.info

Anis81

Rouva
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Anis81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Meillä sai vieheen kiinnittää, mutta piti muistaa että oikeaan paikkaan kiinnittää sen. Miehen puku vuokrattiin morsiusgalleriasta Tampereelta.
 2. - Aina kannattaa varautua häiden jälkeen tuleviin laskuihin. Ne saattaa olla isommat mitä on odotettu tai suunniteltu. Meillä kukkien hinta kasvoi yli 100 eurolla. - Juhlapaikalla olisi hyvä olla joku pieni huone johon pääsee pakoon hetkeksi. (Tanssien saatossa olisin tahtonut hetken istua paikallani kun jalat huusi armoo, mutta aina mut löydettiin) - Kannattaa varata hotellista huone kahdeksi yöksi jos sinne on menossa. (Me painuttiin nukkuun heti hotelliin päästyämme ja seuraavanapäivänä saatiin nauttia kunnolla Sviitistämme)
 3. Mun mielestä kavereille voi antaa lahjarahaa oman tunnon mukaan. Itse saatiin Kavereilta rahaa 50-150 euroon. Tosin meillä oli vain ihan läheisimmät kaverit häissä, kaverit jotka ovat olleet ystäviämme jo monen monta vuotta. Mutta eniten ylätti että ystäväni tarha-ajoilta tosiaan antoi tuon 150 euroa, se oli meidän mielestä todella iso summa ystävältäkin jonka on tuntenut melkein koko iän.
 4. Mä voin kertoa että ei kannata sukulaisilta tai vanhemmilta rahaa lainata. Ainakin meidän kohdalla se on osoittautunut huonoksi vaihtoehdoksi. Vaikka meidän kohdalla on kyse pikkusummista niin usein sitä tulee kysyttyä että voisko tän kuun olla maksamatta ja si huomaa tilanteen että loppuenlopuksi se lainanmaksaminen venyy ja venyy ja sitten ei tarvi takasin koskaan maksaakkaan mut aina saa olla kiitollisuuden velassa.. Me joskus tosiaan lainattiin mun mummulta tietokoneen rahat ja mies oli intissä kun piti niitä maksella ja lopputulos oli tuo mitä tuossa mainitsin.
 5. Mä olen tehnyt pientä vertailua noiden hääkampauksien ja meikkejen kera. Tykkäisin päästä mahdollisemman halvalla, mutta myös haluan että saan meikin että kampauksen samasta paikkaa. No tällähetkellä olen vaihtamassa paikkaa sillä löysin hairstoren 150€ hääpaketin. Pakettiin kuuluu kampaus, meikki, koekampaus ja koemeikki. Ja kummatkin saa samasta paikkaa ja ajaksi varaavat 120min. Eli jos toi kaikki toteutuu siinä säästää aikaa todella paljon ja saa ammattitaitosia työntekijöitä.
 6. Itseasiassa ideaparkissa oli aika lailla valkosia saappaita. Me ollaan onnellisessa asemassa saappaiden suhteen sillä niitä tuntuu olevan tänätalvena valkosessa värissä vaikka kuin paljon
 7. Oi, kuulostaa toisaalta kovin tutulta, mutta toisaalta niin erilaiselta. Itsellä siis on samoja tuntemuksia kaason "peruuttamisesta". Tosin ne ei johdu siitä että kaasot olisivat jotenkin katkeria, vaan asiat johtuvat siitä että yhteistä aikaa ei millään meinaa löytyä. Minulla on siis kaksi kaasoa ja häät tammikuussa. Ennen häitä on 3!!! viikonloppua sellaisia jotka kävisivät kummankin kaason aikatauluihin ja toinen kaasoista toivoo että tavataan viikolla ja toinen viikonloppuisin! Miten ihmeessä mä saan kaiken onnistumaan heidän kanssaan? No onneksi kaasot ovat halukkaita auttamaan ja ovat hyviä ystäviäni, ainoana ongelmana tosiaan on tuo aikataulu.
 8. Tässä on yksi sivusto mistä löytää koon kun koon eri maiden kokoina. Toivottavasti ei kukaan pahastu mainonnasta http://www.85b.org/bra_conv.php
 9. Itse olen kanssa käynyt Changessa, mutta sieltäpä ei löytynyt minun tisseilleni mitään sopivaa. Isoimmat kuppikootkin loppuivat kokoa liian aikaisin. Helsingissä kävijät voivat myös käydä fanky laydyssä ja viipurin erikoiskorsettiliikkeessä. Kummastakin löytyy kauniita rintaliivejä, mutta viimeiseksi mainitsemassa taitaa löytyä vain olkaimellisia. Mä tässä aloin miettimään onko Changessa jokapuolella sama kokovalikoima? Itsellä tosiaan on 85/90 G kuppi. Ainakaan Tampereelta ei tuollaisia kokoja löytynyt.
 10. Mä edelleen suosittelen figurashoppia kaikille joilla on ollut ongelmia rintaliivejen kanssa. Figurashop löytyy lempäälän ideaparkista tai tampereelta sokoksen vierestä.
 11. Hienoa, vihdoinkin ketju mulle! Itse löysin kauniit rintaliivit figurashopista. Olkaimet saa kokonaan pois ja koko näissä on 85 G. Eli kyllä niitä rintaliivejä löytyy kuin kaivaa tarpeeksi.
 12. Toisen kaason valinta oli hyvinkin selvää minulle, on ollut aina sieltä ala-aste iästä. Hän on ollut aina ystävä siitä saakka kuin eka tapasimme ja en parempaa ystävää voisi toivoa. Toisen kaason valitseminen olikin hankalempaa, ottaakko ystävä joka asuu pitkän matkan päässä ja yhteyttä pidetään nykyisin harvoin, mutta silti hän on lähellä sydäntäni, vaikko ottaa uudempi ystävä joka ehkä parhaiten tuntee nykyisyyden. Päädyin tähän joka tuntee nykyisyyden ja jonka kanssa olen paljon tekemisissä. Hän on myös sosiaalinen ihminen ja se vaikutti oleellisesti asiaan sillä toinen kaaso ei tykkää esiintyä, mutta on minulle tärkeä ja en voisi häntä missään nimessä poiskaan jättää kaason tehtävistä. Ovathan tehtävät muutakin kuin puheiden pitoa.
 13. Vihdoinkin sain päätettyä kaasot. Kaksi niitä siis tuli ja kummatkin ovat ystäviä ja häiden aikaan 26-vuotiaita.
×
×
 • Create New...