Jump to content
Naimisiin.info

Akkiki

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Akkiki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Placeen ollaan kaasojen kanssa menossa, vaikka hinnat vaikuttikin aluksi aika huimaavilta. Kuitenkin kaasojen kampaukset ja meikit olisi Napsissa tullut lähes samanhintaisiksi, eikä sinne olisi päässyt yhtä aikaa. Placesta sain morsiamena ihan kivan pakettihinnan, johon sisältyy kampauksen ja meikin lisäksi niiden koeversiot ja hiusten leikkaus ja värjäys. Että kannattaa käydä paikanpäällä kyselemässä!
  2. Johisku: Jos sulla on kuvaa niin pistä tulemaan. Olis kiva nähdä! Place on hinnastojen mukaan kyllä kalliimpi, mutta ainahan kannattaa käydä kysymässä hintoja paikan päällä! Meitä kun menee kolme samaan aikaan, niin kyllä mulle suunniteltiin ainakin sellanen pakettihinta, joka ei tuu ylittymään. Noin äkkiseltään hinnat on siis kohtuulliset (kun vielä leikkautan ja värjäytän hiukseni samassa paikassa). Ja onneks on koemeikki ja -kampaus samalla viikolla! Siellä näkee sitten, että mitä pitää vielä muuttaa. Pakko luottaa ammattilaiseen. Toivottavasti ei itse luo liian suuria mielikuvia päässään, ettei pety. Kaikkea kun ei voi toteuttaa omista hiuksista... :
  3. Niin siis siks oon niin epävarman, kun Napsia on kehuttu täällä foorumilla niin paljon eikä Placesta oo ollu juuri mitään juttua. Mutta eiköhän molemmissa oo niin ammattitaitoinen henkilökunta, että kyllä siitä kampauksesta ja meikistä varmaan hyvät saa molemmissa. Toivottavasti. Pitää vielä päättää, että kummasta paikasta peruu ajan... :-?
  4. No musta hinnat oli Napsissa ja Placessa melko samat. Oonkohan käsittäny jotain väärin? Eli Napsissa kampaus ja meikki + koekampaus ja koemeikki 140 €, kaasolle 80 € meikki ja kampaus. Placessa kaasolle luvattiiin 100 € sama paketti ja siihen sisältyi kampauksen ja meikin suunnittelu (siis ihan keskustelu-tasolla) ja morsiamelle 200-300 €, johon sisältyy meikki, kampaus, koemeikki, koekampaus, hiusten leikkaus ja värjääminen. Eli musta melko samoissa hinnoissa pyöritään. Mulla hiusten värjäys ja leikkaus kun maksaa sen 150 € kampaajalla (siksi en käy siellä juuri koskaan ). Voihan toki olla, että värjään itse hiukseni... Mutta ehkä mä voin kerran viidessä vuodessa teettää sen myös jollain muulla. Onhan tää touhu toki kallista. Mutta itselleni on melko tärkeää tuntea itsensä kauniiksi juuri sinä päivänä. Eikä noista häistä taida saada kohtuuhintasia oikein millään. Sen oon oppinut. Kuten senkin, että pitää olla tosi ajoissa liikkeellä!
  5. Onko Placesta mitään uutta tietoa. Sitä on vähän haukuttu täällä aiemmin. Sinne saisin kuitenkin sekä itselleni että kaasoilleni samaan aikaan ajan (kampaukset ja meikit)...?! Pieni pattitilanne. Olin varannut itselleni Napsista ajan tän foorumin kehujen perusteella. Teenkö siis älyttömän virheliikkeen jos siirrän omankin aikani Placeen? Itesllä kun ei ole kokemusta kummastakaan :-?
×
×
  • Create New...