Balbiana

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Balbiana

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Suosittelen Studio LiikKuvaa (Maria Grönroos). Hääkuvat otettiin miljöössä ennen vihkimistä ja lisäksi hän kuvasi kirkossa & hääjuhlassa. Kuvaaja oli mukava ja hääkuvien otto oli rento tapahtuma. Oltiin tosi tyytyväisiä kuviin ja hän oli mukavasti ottanut kuvia ihmisten lisäksi myös mm. koristuksista, kakusta ym. Nettisivuilta löytyy hinnasto, josta voitiin etukäteen laskea mitä paketti tuli maksamaan. Varsinaisia hääkuvia ei saatu itselle vaan ne tilattiin kuvaajalta, mutta kirkon ja hääjuhlan kuvat saatiin cd:llä, joten niistä teetettiin itse niin omaan käyttöön kuin sukulaisillekin. muoks. nimi oikein
 2. Me tarjottiin bändille ruoka, kakkukahvit ja iltapala eli sama kuin vieraillekin. Pojat söivät taukotilassaan eli keittiön vieressä. Lisäksi oltiin hommattu heille limsaa, vischyä ja olutta janojuomaksi. Eikä tullut edes mieleen vähentää ruokien kuluja keikkapalkkiosta. Tulihan siinä bändin jäsenille jo pitkä päivä roudauksien, soittelun ja odottelun vuoksi. Bändin jäsenet hakivat ruokansa ja juomansa häävieraiden jälkeen, mutta taisi kuitenkin kaikkea riittää. Niin ja kerrottiin bändille jo etukäteen että ruokailut tulee meidän puolesta, että osasivat varautua.
 3. Meillä häissä soitti TinySteps. Hyvä meno oli ja musiikkia tuli laidasta laitaan. Alkupuoli painottui tanssimusaan ja loppuilta popimpaan & rokimpaan menoon. Humppaosasto jäi suht vähäiseksi toiveestamme. Vilkaisin juuri nettisivuilta, että laulaja taitaa olla vaihtunut sitten meidän häiden eli ihan tuoretta kokemusta en osaa kertoa.
 4. Meillä oli talvihäät Turun Vanhan Raatihuoneen salissa. Olimme tilaan kaikin puolin tyytyväisiä. Vieraita oli vajaa sata ja hyvin mahduttiin. Edellisenä päivänä paikassa oli toiset juhlat, mutta saimme viedä tavaroitamme säilytykseen Siniseen huoneeseen valmiiksi. Samoin tavarat koottiin yhteen paikkaan juhlien loputtua ja ne noudettiin sunnuntaina pois. Tuotiin juhlapaikkaan oma pitopalvelu ja omat juomat. Pitopalvelu ja bändi saivat työ- ja taukotilat Sinisestä huoneesta. Lapsille tehtiin oma leikki- ja puuhapaikka juhlasalin vieressä olevaan syvennykseen. Pitkänmatkalaiset vieraat pitivät, kun hotellit olivat kävelymatkan päässä juhlapaikasta. Ainoat miinukset voi antaa kolmikerroksisesta tilasta johtuvista ongelmista eli vessoja on vain 2 kpl/ krs. Vessat olivat myös aika pienet. Vieraiden saapuessa tuli vähän tungosta oviaukkoihin, kun osa ihmisistä tuli portaiden ja osa hissin kautta. Alkuhälinän jälkeen ongelma kuitenkin katosi. Bändille ja tanssilattialle oli hyvin tilaa.
 5. Pukuni ostin Fiancéesta ja sain sieltä aivan loistavaa palvelua. Minulle myös tehtiin liikkeessä mittatilaustyönä bolero, kun en sopivaa muualta löytänyt. Kokemuksia on myös Marinetesta, jossa palvelu oli hyvää, mutta sopivia pukuja ei sattunut löytymään. muoks. lihavoinnit lisätty...
 6. Meille kukat tuli Nummen narsissista. Erittäin hyvää palvelua ja hinnat kohtuulliset. Olin todella tyytyväinen hääkimppuuni ja muihin kukkiin (pöytäkimput, vieheet, asetelma).
 7. Olen tismalleen samaa mieltä ! Kesän ja syksyn vaihde on suosikkiaikaani.