ahava

Rouva
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ahava

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Eli vaihtoehdoista Ms. / Mrs. voi rouvana yhä käyttää Ms. ilman että se herättäisi passintarkastajien tai tulliviranomaisten mielenkiintoa? Kai mä turhaan tätä jännitän, mutta ollaan suuntaamassa kaukomaille ja tiedossa neljät maahantulo/lähtö ruljanssit plus välilaskut :-/
 2. Olisikohan kellään kokemusta Seiskan yläkerrasta? Nettisivuilla kerrotaan tilaan sopivan 140 henkilöä.. Onkohan silloin koko porukalla jonkinlainen näköyhteys keskenään, vai onko tuo määrä jaettu kabinetteihin joista juttua myös?
 3. Ollaan juuri myös varaamassa lentoja häämatkalle, joka tapahtuu heti häiden jälkeen. Aiomme varata molemmille liput nykyisilllä nimillä, emme ole edes vielä päättäneet kenen nimelle tapahtuu ja mitä Mutta varataanko matkan koittaessa juuri rouviintuneelle liput nyt neitinä vai rouvana? Kuinka te muut olette tehneet? Ja onkohan asialla suurta merkitystä? Aikas hankalaa..
 4. Olen käynyt omatoimi matkalla ystäväni kanssa Balilla, tosin asuessani ulkomailla, mutta kannustaisin ehdottomasti omatoimimatkailuun Balin kohdalla. Lentoja saanee esim. ebookers:lta ja ennen kaikkea hyvä tasoiset hotellit ovat erittäin halpoja siellä, joten jos seikkailumieltä riittää, niin säästää pitkän sentin, kun ei tarvitse maksaa välistä matkatoimistolle. Saarella on edullista, ihmiset erittäin vieraanvaraisia ja kohde on todella monipuolinen mielestäni verrattuna muihin Aasian kohteisiin. Itselle jäi ihanat muistot rannasta ja suosittelen ottamaan taxin koko päiväksi, muistaakseni hinta jossain 15e teinoilla ja kiertelemään saarta. Kuski kysyi aina meidän valitsemassa kohteessa (esim. temppelialue, tulivuori, kuumatlähteet) että kauanko neidit tahtoo viipyä ennen matkan jatkamista ja odotteli meitä sitten auton kanssa, kuski oli niin mukava, että varasimme hänet vielä 2 päiväksi lisää! Hotellimme Inna Grand Bali Beach Sanurin (hieman rauhallisempi ranta-alue) rannalla oli jo itsessään elämys!