Jump to content
Naimisiin.info

pippe

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    turku

pippe's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kiitos vinkeistä! kas kun en itse tuota käsityöläismuseoa hoksannut, vaikka me asutaan sen naapurissa?! otinkin sinne jo äsken yhteyttä, ja sovittiin, että me mennään heti huomenna etsimään sieltä hyvä kuvauspaikka. ja kun hyvä paikka on löydetty, niin sille pitää sitten vielä erikseen anoa joku lupa. uskoisinpa, että tämä siis tulee onnistumaan.
  2. me ollaan varattu hääkuvaus ulkona, mutta mukavaa paikkaa ei vielä olla löydetty. Missä teidän muiden kuvat on otettu Turun seudulla? Olisko teillä jotain hyviä ideiota? Ruissalo on kyllä kaunis paikka, mutta haluttais löytää joku vähän omaperäisempi.
  3. mulla on pieni hame, joten tilan puolesta ei syntyne ongelmia. kunhan vaan auto olisi siisti sisältä, jottei se likaannu.
  4. Tietääkö joku mistä voisin vuokrata kuplan tai minin turun seudulla? tai jonkun muun pienen ja soman auton? auton vuokrausliikkeissä kun enimmikseen on vaan liian hienoja autoja.. parasta olisi jos se auto olisi punainen, mutta muutkin käy.
  5. Me on kanssa asuttu yhdessä jo muutama vuosi, eikä tarvita mitään kodin tarvikkeita, joten päädyttiin erillisen matkatilin avaamiseen. suunnitelmana olis tehdä sellanen suoraan matkatoimistoon, jos se vaan on mahdollista. koska olen vielä opiskelija, ei meillä oikein edes ole varaa häiden jälkeen kustantaa vielä matkaakin, niin tää tuntui parhaimmalta vaihtoedolta. riippuen sit kertyneestä rahasummasta (ja häistä jäljelle jääneistä senteistä), lähdetään sinne minne rahat riittää. eli matkavarausta ei tietenkään voida tehdä, joten lähdetään äkkilähdöllä ties minne.
×
×
  • Create New...