Jump to content
Naimisiin.info

Kuroneko

Rouva
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Kuroneko's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Juuri se puska tuntuu ihan luonnottomalta... Ratkaisin asian rannekukkasella, joka kulkee mukana itsestään. Kuviin se ei tule mukaan kun viralliset kuvat otetaan ulkona (jos ei sada vettä tai ole muuten inha loskasää).
  2. Laitanpas (yritän ainakin) nyt kuvankin oikein meidän kihloista. X8:lla Lahdessa siis tehty nämä. Ja samassa paikassa molempien sormuksista tuunataan sitten vihkit lisäämällä timantteja.
  3. Meillekin tulee vain yhdet sormukset. Meidän teetettyihin kihloihin lisätään molemmille muutama timantti.
  4. Kuroneko

    Jyväskylä

    Siinä se tärkein... Osaako kukaan suositella ketään vai soitanko vain ja kyselen sieltä?
  5. Uusiomorsian täälläkin Aikaisemmin mitään häitä pidetty, pikasesti vaan maistraatissa kahdestaan. Mutta nyt kun olen löytänyt sen oikean, minä joka ei uskonut sellaista ilmiötä olevan olemassakaan, haluan jakaa onneni läheisteni kanssa Tosin mitään "perinteistä" hääpukua ei minulle tule, vaan tyylikäs juhlapuku. Ja siviilivihkiminen juhlapaikalla. On ihanaa olla onnellinen!!!
  6. Kuroneko

    Laskeutukaa maanpinnalle

    Juuri näin haluan tapahtuvan!
  7. Arvio oli n. 300e/kpl, tarkemmin tiedetään tässä alkuviikosta. Timantit ovat varsin pienet, halkaisija muistaakseni 1,8 mm (tai jopa pienempi), pieni on kaunista (tässä ainakin)! Molempien sormusten leveys on 5 mm.
  8. Kävimme sitten lauantaina tilaamassa titaanikihlat X8:sta! Molemmille tulee samanlaiset sormukset, timantilla ;D !!! Mieskin halusi timantin, joten hänelle tulee musta timantti... Ihanat, persoonalliset ja tyylikkäät sormukset tulee meille! Aluksi ajattelimme netistä tilata, mutta olen nyt tyytyväinen kun tuo sormuksen koko ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu, miehelle varsinkaan.
  9. Tämmöisen löysin: http://www.pikkupunatulkku.fi/fi/products.php?p=a62336
  10. Kenties, kenties.... me olemme varaamassa vajaan vuoden päähän unelmalomaa.... Jos vaan saisin ukkelini ymmärtämään, ettei tässä mikään pitkittämällä muutu, niin voisi olla, että menisimme naimisiin sillä reissulla
  11. Uskaltaakohan tätä edes kertoa.... Olis jo kolmas avioliitto mulle.... Yksiäkään häitä ei ole mulla ollut. Jotenkin vaan haaveissa on, että jos vaikka minäkin saisin olla sen yhden päivän keskipiste, kuningatar (prinsessaa ei taida enää musta tulla).....
×
×
  • Create New...