Satuliini^

Rouva
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Satuliini^

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä oli paikkakorteissa pelkästään etunimi ( saa isomalla fontilla ja näkee siis paremmin) ja sitten pöytäkartoissa oli koko nimet. Meillä ainakin kaikki löysivät omat paikkansa.
  2. Meillä oli miehellä Bonjour-puku.
  3. Täydennettin astia sarjaa mitä saatiin sekä käytettiin se häämatkaan (kuten oli ilmoitettu se käyttävän)
  4. Tahdon kerrottiin papille (kysyin sitä aiemmin ja se sanoi että katsotaan pappia). Sormusvala kerrottiin toisillemme.
  5. Meillä oli ruokailu klo 15 ja kakku syötiin klo 17, joten meillä oli myös iltapalaa. Iltapalaki tarjoiltiin nachoja juustokastikkeella sekä pikkunakkeja ja lihapullia.
  6. Hymyilin. Kun pääsin alttarille piti jo varoa etten naura. Toimituksen jälkeen toinen bestmaneista kertoi, että oli juuri meinannut kyyneleen tirauttaa ja oli katsonut minua pidättelemmässä naurua ja itku kääntyi hänelläkin naurun pidättelyksi.
  7. Hopeisen panssarikaulaketjun.
  8. suosittelen myös minä tuota kaksipuoleista teippiä. sitä on muuten saatavilla eri levyisinä.
  9. Mä haluaisin tuhkimo-piirettyssä olevan valssin. eli sen minkä ne tanssii kun tuhkimo tulee linnaan ja juhlat on alkanut. sitten meillä on erikseeen leann rimes how do i live niinku meidän biisiksi
  10. Me juhlitaan siellä ja odotukset on suuret.
  11. meidän häitä vietetään carlbergin nuorisotalolla ensi kesänä. vihkiminen tapahtuu espoon tuomiokirkolla.
  12. Hei onkos siellä jotain varausmaksua? tietäiskö kukaan?
  13. Tulipa vielä tarkistettua, paikan nimi oli sangaste. lisätietoa löytyy http://www.sangasteloss.ee/eng/
  14. Olin kaverin häissä etelä-virossa (just nyt en saa sen linnan nimeä päähän). Häävieraat maksoivat itse laivamatkat (tallinaan ja takaisin joku 45€) ja loput hääpari kustansi. Tallinnassa odotti kaksi bussia ja niillä mentiin n. 4h matka linnalle. Siellä mentiin yöpymään ja seuraavana aamuna oli aamiainen ja valmistautumista (mm. sauna). Hääpari oli mennyt jo maistraatissa aiemmin naimisiin, joten kyseessä oli enemmänkin hääjuhla. Väkeä oli pyydetty pukeutumaan linnan henkisesti. Alkuillasta kaikki vieraat olivat juhlasalissa ja hääpari saapui paikalle. Paljon oli ruokaa ja ohjelmaa. Sunnuntaina lähdettiin kotiin. Paikalla oli n. 100 henkilöä. Pari kertoi, että homma maksoi yhtä paljon kuin Suomessa olisi maksanut yksi ilta. Ruoka ja juoma ei loppunut missään vaiheessa.
  15. onkos se hassua, jos kutsujina on nuoren parin vanhemmat, mutta esim. ilmoittautuminen tai vastauskorttien lähettäminen tapahtuiski esim. morsiamelle? kun mä en halua että ainakaan äitini tai anoppi niistä on vastuussa ja niitä hoitelee...