Syyskeiju

Rouva
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Syyskeiju

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo/Turku
 1. Tällainen menu Aluksi: -tuoreyrttisalaatti & basilikavinegretti -yrttimarinoitua munakoisoa, balsamico-kastiketta ja cesarkastiketta (kastikkeet erikseen) -taboulleh-salaattia -vuohenjuustoa ja punajuurta -bruschetta tomaatilla ja valkosipulilla -leipälajitelma ja yrttilevitettä Pääruuaksi: -Ricotta-pinaatti-cannelonit -Soijaleikkeet kookos-tomaattikastikkeella -riisiä (jasmin tai basmati) Kahvi ja haudutettu tee (tee reilukauppa) Mansikkakermakakku, vegaanikakku
 2. Naikkariapua kaivataan! Kuinka tolkuttoman paljon viiniä, olutta ja siideriä pitää olla illaksi, jos ei ole tarjolla lainkaan boolia? Vieraita on 80, joista osa ei juo tai juo vähän, mutta osa kyllä sitten juo näidenkin edestä Ja sellaisesta kuuden-seitsemän tunnin ajasta on kysymys.
 3. Merkinantaja, kuinka kävi?
 4. Hyvä ketju! Minäkin jaksoin aikani vihjailla, toivoa ja odotella kosintaa. Sitten aloin miettiä, että haluanko mieluummin kihloihin lähitulevaisuudessa niin, että itse kosin, vai haluanko kieriskellä kuukausia katkerissa "Ei se kuitenkaan koskaan kosi" -ajatuksissa ja ehkä sitten joskus saada sen romanttisen kaivatun kosinnan. Päätin, että mieluummin ryhdyn onnelliseksi nopeammin Olisihan se ollut hienoa tulla kosituksi mutta hienoa oli myös kosia! Minun mielestäni on siis paljon parempi kosia itse kuin jäädä kitisemään puuttuvasta kosinnasta. Mies sanoi, että jos kosinta olisi hänelle jäänyt, olisi pitänyt odottaa johonkin suurkaupunkiin... eli ei olisi kosittu vieläkään Nyt kuitenkin on häät ensi kesänä onnellisesti ja yhteistuumin! Ja mieskin on alkanut tosissaan innostua hääsuunnitteluista koko ajan enemmän - aluksi tuntui, että aihe ei ollut kovin toivottu, mutta se taisi vain johtua siitä, että häät tuntuivat olevan vielä niin kaukana. Onnea ja menestystä siis kaikille kosijoille!
 5. Ostetaan käytettynä musta sakettitakki ja ne perinteiset harmaaraidalliset sakettihousut sekä frakkipaita. Liivi + muut varusteet vuokrataan toistaiseksi. Liivi näyttää samalta kuin Daylan sulholla, ja plastron ja taskuliina tulevat todennäköisesti olemaan viininpunaiset minun pukuni mukaan. Hyvältä näyttää kokonaisuus ja olen tosi iloinen siitä, että saadaan puku kohtuuhinnalla omaksi! Minulle on tärkeää, että hääpukuni säilyy muistona (ja käytössäkin), miksei siis myös sulhaselle...?
 6. Meille tulee poloneesi valssin sijaan. Sulhanen ei osaa valssia, kun taas poloneesissa ei ole liiemmin osaamista; helppo kävelytanssi.
 7. Johanne: riippuu, missä päin ollaan. Ensimmäinen saamamme tarjous teidän menua muistuttavasta menusta oli jotain 40 euroa/hlö paikkeilla. Siihen lisäksi suunnilleen samanhintaiset tarjoilupalkkiot yms. kuin teillä. Meillä ei olisi kyllä tullut kahvista ja kakusta erillistä hintaa. Me asumme siis Turussa. Kysyin tutulta ravintola-alan ammattilaiselta, että onko hinta ok, ja sanoi sen olevan. Joten kallista on.
 8. Hyviä ideoita, Redrika! Kaksiväristä kallakimppua en ole tullut ajatelleeksikaan. Ja tuo ruusu näyttää upealta, vaikka yleensä en ole kovasti ruusujen ystävä. Mutta tuo kyllä sopisi kartanohenkeen ja minun makuuni yhtä lailla.
 9. Kiitos Redrika, olet aivan super!!!! Samantien kukat koko tilaisuuteen ja hääväelle Pidin paljon kahdesta jälkimmäisestä kimpusta muodon puolesta, värin puolesta taas ensimmäisestä. Olen katsellut sellaisiakin kalloja, jotka ovat varsia myöten tumman violetteja, mutta ehkä tuollaiset aavistuksen vaaleammat voisivat olla paremmat, eivät niin raskaat? Jotenkin pidän kallasta yksinään, sen ylväys pääsee siten hyvin esiin. Jos minun kimpussani on vain kallaa, niin millä saisi pöytäkukat sen kanssa yhteensopiviksi? (Menee nyt kyllä ohi tämän ketjun aiheen, mutta kun kiinnostaa kovasti ja olet niin hyvä ideoimaan). Haluaisin ehkä sellaisia yksinkertaisia "asetelmia", että matalissa laseissa tms. olisi yksittäisiä kukkia. Toisaalta rönsyilevämmätkin sopisivat hyvin paikan henkeen...
 10. Ihana ketju! Olet uskomattoman avulias, Redrika! Minä olen miettinyt ja miettinyt, että tulisiko kimppuni kalloista vai pioneista. Ei tosin taida olla ihan varmaa, saako pioneja enää heinäkuun 18. päivä? Mitä mieltä olet/te, kumpi sopisi paremmin? Ja onko niin, ettei morsiamen kimpussa olevaa kukkaa pitäisi olla pöytäkukkana (vai olenko vain "Meidän häiden" huijaama)? Tässä kuva, josta saa käsityksen tulevasta puvustani, vaikkakin tätini ompelee sen. Pukuni tulee kuitenkin olemaan viininpunainen, mustaan taittuva. Eli näin: Hiukseni ovat punaiset ja lyhyen polkan pituiset. Kengät samoin punaiset.
 11. Tässä meidän. Sininen osuus on sellaista "kuituista" kartonkia ja punainen läpikuultavaa paperia.
 12. Niinhän se kertookin. Puvun teettämisestä saadaan suurta draamaa ja "Entäpä, jos sade yllättää?" kuulostaa jo ihan kolmannen maailmansodan uhalta
 13. Jos formaatista puhutaan, niin en pidä siitä Satuhäiden yltiödramaattisesta kasvottomasta mieskertojasta. Enkä pidä siitä, että häitä näytetään etukäteen - haluaisin nähdä ne loppuhuipennuksena. Koko juttu menee sillisalaatiksi, kun kaikkea mahdollista näytetään pieninä pätkinä sikin sokin.
 14. Olihan tuo Martinan ja Eskon sekoilu aika tuskallista katsottavaa, mutta siltikin kannatan yhä "Meidän häitä". Mieluummin 15 minuuuttia viininmaistelua kuin morsiamen äiti, joka istuu jossain grillikatoksen nurkassa mököttömässä - ja morsian, joka näyttää siltä, että pakko tässä kai on mennä naimisiin, vaikka ei paljon huvittaisi! Kyllähän "Satuhäitä" voi katsoa hupiohjelmana - ellei myötähäpeä vie voittoa
 15. Toivottavasti oli hyötyä!