Jump to content
Naimisiin.info

Syyskeiju

Rouva
  • Viestit

    52
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Syyskeiju kaikki viestit

  1. Tällainen menu Aluksi: -tuoreyrttisalaatti & basilikavinegretti -yrttimarinoitua munakoisoa, balsamico-kastiketta ja cesarkastiketta (kastikkeet erikseen) -taboulleh-salaattia -vuohenjuustoa ja punajuurta -bruschetta tomaatilla ja valkosipulilla -leipälajitelma ja yrttilevitettä Pääruuaksi: -Ricotta-pinaatti-cannelonit -Soijaleikkeet kookos-tomaattikastikkeella -riisiä (jasmin tai basmati) Kahvi ja haudutettu tee (tee reilukauppa) Mansikkakermakakku, vegaanikakku
  2. Naikkariapua kaivataan! Kuinka tolkuttoman paljon viiniä, olutta ja siideriä pitää olla illaksi, jos ei ole tarjolla lainkaan boolia? Vieraita on 80, joista osa ei juo tai juo vähän, mutta osa kyllä sitten juo näidenkin edestä Ja sellaisesta kuuden-seitsemän tunnin ajasta on kysymys.
  3. Syyskeiju

    "Yllätyskihlat" miehelle

    Merkinantaja, kuinka kävi?
  4. Syyskeiju

    "Yllätyskihlat" miehelle

    Hyvä ketju! Minäkin jaksoin aikani vihjailla, toivoa ja odotella kosintaa. Sitten aloin miettiä, että haluanko mieluummin kihloihin lähitulevaisuudessa niin, että itse kosin, vai haluanko kieriskellä kuukausia katkerissa "Ei se kuitenkaan koskaan kosi" -ajatuksissa ja ehkä sitten joskus saada sen romanttisen kaivatun kosinnan. Päätin, että mieluummin ryhdyn onnelliseksi nopeammin Olisihan se ollut hienoa tulla kosituksi mutta hienoa oli myös kosia! Minun mielestäni on siis paljon parempi kosia itse kuin jäädä kitisemään puuttuvasta kosinnasta. Mies sanoi, että jos kosinta olisi hänelle jäänyt, olisi pitänyt odottaa johonkin suurkaupunkiin... eli ei olisi kosittu vieläkään Nyt kuitenkin on häät ensi kesänä onnellisesti ja yhteistuumin! Ja mieskin on alkanut tosissaan innostua hääsuunnitteluista koko ajan enemmän - aluksi tuntui, että aihe ei ollut kovin toivottu, mutta se taisi vain johtua siitä, että häät tuntuivat olevan vielä niin kaukana. Onnea ja menestystä siis kaikille kosijoille!
  5. Ostetaan käytettynä musta sakettitakki ja ne perinteiset harmaaraidalliset sakettihousut sekä frakkipaita. Liivi + muut varusteet vuokrataan toistaiseksi. Liivi näyttää samalta kuin Daylan sulholla, ja plastron ja taskuliina tulevat todennäköisesti olemaan viininpunaiset minun pukuni mukaan. Hyvältä näyttää kokonaisuus ja olen tosi iloinen siitä, että saadaan puku kohtuuhinnalla omaksi! Minulle on tärkeää, että hääpukuni säilyy muistona (ja käytössäkin), miksei siis myös sulhaselle...?
  6. Meille tulee poloneesi valssin sijaan. Sulhanen ei osaa valssia, kun taas poloneesissa ei ole liiemmin osaamista; helppo kävelytanssi.
  7. Johanne: riippuu, missä päin ollaan. Ensimmäinen saamamme tarjous teidän menua muistuttavasta menusta oli jotain 40 euroa/hlö paikkeilla. Siihen lisäksi suunnilleen samanhintaiset tarjoilupalkkiot yms. kuin teillä. Meillä ei olisi kyllä tullut kahvista ja kakusta erillistä hintaa. Me asumme siis Turussa. Kysyin tutulta ravintola-alan ammattilaiselta, että onko hinta ok, ja sanoi sen olevan. Joten kallista on.
  8. Syyskeiju

    Kutsukortteja

    Tässä meidän. Sininen osuus on sellaista "kuituista" kartonkia ja punainen läpikuultavaa paperia.
  9. Niinhän se kertookin. Puvun teettämisestä saadaan suurta draamaa ja "Entäpä, jos sade yllättää?" kuulostaa jo ihan kolmannen maailmansodan uhalta
  10. Jos formaatista puhutaan, niin en pidä siitä Satuhäiden yltiödramaattisesta kasvottomasta mieskertojasta. Enkä pidä siitä, että häitä näytetään etukäteen - haluaisin nähdä ne loppuhuipennuksena. Koko juttu menee sillisalaatiksi, kun kaikkea mahdollista näytetään pieninä pätkinä sikin sokin.
  11. Olihan tuo Martinan ja Eskon sekoilu aika tuskallista katsottavaa, mutta siltikin kannatan yhä "Meidän häitä". Mieluummin 15 minuuuttia viininmaistelua kuin morsiamen äiti, joka istuu jossain grillikatoksen nurkassa mököttömässä - ja morsian, joka näyttää siltä, että pakko tässä kai on mennä naimisiin, vaikka ei paljon huvittaisi! Kyllähän "Satuhäitä" voi katsoa hupiohjelmana - ellei myötähäpeä vie voittoa
  12. Toivottavasti oli hyötyä!
  13. Me saimme juuri alustavan lupauksen vihkijästä häihimme heinäkuulle. Vaikutti tosi mukavalta tyypiltä. Sovitaan yksityiskohdista myöhemmin. Vihkijä hankkii toisen henkilön tilalle, jos ei jostain syystä pääsisikään.
  14. Meidän häät, ehdottomasti. Se on rohkeampi ja modernimpi. Jos Suomessa naispari tai ulkomaalaisen kanssa naimisiin meneminen on epätavallista, niin sitä suuremmalla syyllä tarvitaan tuollaisia ohjelmia! Harmittaa vain se, että Meidän häissäkään ei ole ollut vielä yhtään pelkkää siviilivihkimistä, sellaisen toivoisin näkeväni. Satuhäät tuntuu sosiaalipornolta - vaikka itsehän ne parit ovat sinne halunneet, joten ei kai siinä mitään... Sellaista ei vain ole kovin mukavaa katsoa. Minua myös ärsytti ensimmäisen jakson kikatteleva morsian. Voisiko edes alttarilla olla tirskumatta?
  15. Ehdottomasti kannattaa vihkiytyä ns. vanhassa kirkossa, kuulema. On hieno. Suojalinnaa voisi kuulema harkita juhlapaikaksi isoihin häihin.
  16. No kun ei ole löytynyt... Ainoa suunnilleen oikeaan suuntaan oleva kaava löytyy simplicityltä, eli täytyisi tilata USA:sta/ Englannista. Eihän se nyt sinänsä haittaa, mutta ompelija toivoi, että kaavat olisivat suomeksi. (On ommellut nyt yhden hääpuvun ja osittain yhden vanhojentanssipuvun, joiden kaavat olivat kaikilla mahdollisilla kielillä paitsi suomeksi, eikä kaipaisi lisää vastaavaa.)
  17. Hei! Olisiko kellään tietoa, missä voisi teettää pukuun pelkät kaavat? Sukulaiseni on ompelemassa puvun, mutta hän ei luota kaavoitustaitoonsa, joten kaavat tarvittaisiin. Tiedän kyllä täsmälleen, miltä puvun pitäisi näyttää. Olisi loistavaa, jos joku osaisi auttaa.
  18. Olisi hauska kuulla, millaisia tarjoilijoiden ja kokkien hinnat ovat teillä olleet ja montako tuntia heitä on tarvittu. Ylipäänsä olisi hyödyllistä tietää, mitä ihmiset ihan OIKEASTI ovat maksaneet pitopalvelusta kaikkineen, ainakin meillä ruuan lisäksi tulee vielä aika paljon muita kustannuksia. Meillä siis henkilökunnan palkat 33 euroa/tuntia ja arvio tuntimäärästä 24 tuntia.
  19. Me varasimme huoneen hurmaavasta Park Hotellista hääyöksi, ensi kesälle. Nyt ainakin tuntui vielä olevan tyhjää varauskirjassa - haluamallemme yölle ei ollut yhtään varausta. Valitsimme lukuisista vaihtoehdoista - tutustumisen jälkeen - viininpunaisen huoneen. Minun tietääkseni kyllä aamiainen on ihan aamiaishuoneessa, mutta saa mennä syömään myöhempään.
  20. Meidän 90-prosenttisesti vegaaninen menu alkaa olla valmis. Hyvin pitopalvelu suhtautui, ehdotti vain korvaavaa pääruokaa vegaanisten cannelonien tilalle. En oikein vielä tiedä, miten sen kanssa menetellään. Ja saa nähdä, onnistuuko vegaaninen kakku vai teemmekö sen itse. Mutta muuten ei tunnu olevan ongelmaa ja uskon, että vieraatkin tulevat olemaan tyytyväisiä.
  21. En tiedä, onko tämä keskustelu oikeassa kohdassa - jos etsit haulla, löydät paljon muitakin kasvisruoka-aiheisia keskusteluja, varmaan tuolta pitopalvelupuolelta. Mutta: meille on tulossa suurelta osin vegaaninen tarjoilu. Minä olen vegaani, sulhanen syö kalaa, mutta ei lihaa. Alkuruuaksi ajateltiin antipastoja: artisokkia, oliiveja, munakoisoa ja bruschettaa, ja lisäksi taboullehia ja ihan jotain vihreää salaattia. Pääruuaksi olemme miettineet canneloneja ja marinoituja portobelloja, ja sitten tulee kalaa. Ja jälkiruuaksi tietenkin osittain vegaaninen hääkakku!
  22. Syyskeiju

    Turun seutu

    Ihan vain ajattelin, että jos jollakin on ollut tosi mukava vihkijä, niin olisi hauska tietää. En toki mitään haukkuja tai sen kummempia vertailuja kaivannut. Kun ei vain itsellä ole mitään mielikuvaa näistä ihmisistä. Mutta eipä vihkijään taida voida pahemmin vaikuttaa, joten eipä tuolla ole väliä.
  23. Turun maistraatissa on useita henkilöitä, jotka vihkivät työajan ulkopuolella. Korvaus on se 200 euroa + matkakulut. Esimerkiksi ensi kesän vihkiajat päätetään vasta keväällä, mutta ainakin meille luvattiin, että kyllä sieltä kesäviikonlopulle vihkijä löytyy. Meidän häitämme vietetään Kakskerrassa.
  24. Kuulostaa todella herkulliselta! Minullekin vegaanina olisi syötävää, ja ainakin meidän häissämme vieraat olisivat varmasti innoissaan tuollaisesta menusta! Ihanaa, että joku haluaa häihinsä jotain tavallisuudesta poikkeavaa herkkua!
  25. Syyskeiju

    Turun seutu

    Vihkiminen ja juhlat Brinkhallin kartanossa Kakskerrassa 18.7.2009. Eikö ole muita samalla päivämäärällä Turussa?
×
×
  • Create New...