morsmaikku08

Morsian
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About morsmaikku08

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulla kustannusarvio n. 180e.. Sisältää kuitenkin koekampauksen ja meikin sekä sulhasen hiusten laitosta & puuteroinnista ei veloita mitään.
 2. Kävin pari päivää sitten koemeikissä ja en oikein tiedä mitä ajatella... Ensin olin todella tiukkana meikkaajalle, että meikin tulee olla RAIKAS, mutta heti meikkivoiteen levityksessä huomasin, että tämän merkin (Tigi) meikkivoide ei passaa mulle ei sitten niin yhtääään.... Totesinkin sitten meikkaajalle, että suutut tai et, niin toisin mielelläni oman meikkivoiteen hääpäivänä. Ja kuulemma ihan ok! No sitten kun tuli silmien vuoro, niin olen tottunut meikkaamaan aika "heleästi" ja nyt tuntui kaikki luomivärit jne. todella voimakkailta... ja taas mietin, että voi jee... Liikkeestä lähdettyäni en tiennyt mitä meikistä ajatella, mutta tunnin päästä tuntui taas ihan ok:lta. Mutta nyt jälleen kun mietin, niin osaisinkohan kuitenkin tehdä omanlaiseni paremmin itse... On tämä hankalaa!! Aion kuitenkin rohkeasti mennä ko. meikkiin hääpäivänä ja "fiksailla" sitten itse niiltä osin kun tuntuu että on parempi. JA todellakin aion viedä oman meikkivoiteen, irtopuuterin ja ripsivärin - sanokoot meikkaaja mitä tahansa Jos maksan siitä lystistä niiiinkin paljon, niin todella haluan meikin olevan mieleinen.
 3. Me lähdetään elokuun viimeinen päivä ja ensin ollaan 8pv Curacaolla ja sen jälkeen 5pv Aruballa. Näin varattiin sen takia, kun kuulimme että Curacaolla olisi enemmän nähtävää ja tekemistä.. Mutta Arubaa odotan innolla
 4. Meillä matka 2350e/hlö + käyttörahat... 8pv Curacaolla ja 5pv Aruballa Ei vaan kyllä hajuakaan mistä matkakassa raavitaan kasaan, mutta kerranhan sitä tosiaan häämatkalle pääsee, niin eiköhän ne jostain..
 5. Kokemuksia millanen vihkipappina Tuiran Juha Valppu..? Ja myös Oulujoen kanttoreista..
 6. Mekin tilasimme juuri näitä samoja ja ylitti odotukset Maukkaita on ja mielestäni edullisia. Plussaa foliopäällysteestä.. Itse laitan vielä tylli tms. kangaspalan sisälle.
 7. Minulle myös suositeltiin ensin kampausta ja sitten meikkiä.. Syynä tähän kuulemma se, koska kampaukseen laitetaan kuitenkin sen verran tuhdisti hiuskiinnettä yms. suihkeita ja jos olis meikki tehty ensin, niin sitten olisi puoli naamaa siinä lakassa ja iho kiiltelee ;D Meikki pysyy näin siistimpänä ja freesimpänä pidempään :
 8. Kävin tänään työni merkeissä Vallinrannassa ja en ollut itse koskaan kuullutkaan ko. paikasta! Kyseessä siis Oulun seudun koulutuskuntayhtymän omistama paikka. Todella kauniilla paikalla Oulujoen rannassa ja mielestäni passeli esim. 50-80 hlön häihin. Siistit tilat yms. Tuolta sivulta löytyy kuvia ja esite paikasta, jossa todetaan sen sopivan mm. häiden viettopaikaksi http://www.osakk.fi/index.php?64
 9. Mainintana, että Maikkula (kartanon puoli tai liiteri) on myös loistava ja kaunis paikka pitää häitään Meillä kylläkin omamme vasta ensi kesänä, mutta pitkän jahkailun, laskemisen, paikan ja päivän muuttamisen jälkeen päädyimme lopulta Maikkulan liiteriin. Hintansa puolesta ei äkkiseltään vaikuta edullisimmasta päästä, mutta kun ottaa huomioon, että erikseen ei makseta mitään vuokraa tms. ja käytännössä kaikki tulee valmiina ;D Menusta vain maksetaan ja menuakin voi itse muokata mieleisekseen. Se, mikä siellä nostaa hintaa, on alkoholi.. Mutta itse olemme ajatelleet tarjota alkumaljan ja ruoalla jonkin juoman - loppuillan jokainen kustantakoon itse avoinna olevasta pienestä baarista 8-)
 10. Ok, kiitos tiedoista Uskallan siis huoletta viedä sormukset huoltoon ja kaiverrutettavaksi, kun aika on..
 11. Tietääkö joku, mistä löytäisin kuvia Perla De Ellen hääpuvuista? Ja ko. pukuja myyviä liikkeitä Suomessa..? Googlettamalla löytyy merkin omat sivut, mutta ovat todella "kämäset" ja aika vanhan oloiset.. Kiitos jo etukäteen, jos joku osaa auttaa
 12. Kihla 16+ ja vihkin otan todennäköisesti samaa kokoa. Malliltaan kihlaa leveämpi ja kapeammasta mallista menisi varmaan 16, mutta JOS se onkin sitten liian pieni koko leveämmässä... :-/
 13. Osaako joku kertoa, miten kultasepät suhtautuvat sormusten kaiverruksiin ja vanhan kihlan rodinointiin, jos vihkiä ei ole ostettu heiltä..? Missähän hinnoissa pelkät kaiverrukset ja rodinoinnit pyörii..?
 14. Tuli mieleeni (en kyllä tiedä onko joku täällä jo asiasta maininnut..), että tuomiokirkkoahan voi jo varata kesälle 2008! Aikaisemmin ollut vasta syksyllä tiettyyn aikaan mahdollista, mutta nyt ovat muuttaneet käytäntöä. Ja paljon on jo sitä kuulemma varattukin... Kesäkuun 13.-15.pv viikonlopulta peruttiin kaikki ko. kirkon varaukset (ja muutamista muistakin kaupungin kirkoista), koska Oulussa kuulemma silloin lähetysjuhlat tms., joista ovat saaneet tietää vasta muutama viikko sitten... :-/
 15. Maikkulasta osaan kertoa sen verran, että niillä on siellä menuvaihtoehtoja, joista voi itse muokata mieleisensä. Ei siis tarvitse ottaa jotain tiettyä menua, vaan voi sekoitella.. Ymmärtääkseni toiveitakin saa esittää, mutta pääasiassa pitää valita olemassa olevista menuista. Meillekin tulossa myös vegaani ja maitoallergikko, ja näille tekevät sitten omat ruoat, jotka hinnoittelevat erikseen! Omia ruokia sinne ei saa viedä, koska ravintola ja ovat vastuussa kaikesta mitä siellä tarjoavat.. Samanlai olisi toiminut myös Hilikussa ja tod.näk. myös kaikissa muissa "ravintola" tyyppisissä paikoissa.