morsmaikku08

Morsian
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän morsmaikku08 kaikki viestit

  1. Minulla kustannusarvio n. 180e.. Sisältää kuitenkin koekampauksen ja meikin sekä sulhasen hiusten laitosta & puuteroinnista ei veloita mitään.
  2. Kävin pari päivää sitten koemeikissä ja en oikein tiedä mitä ajatella... Ensin olin todella tiukkana meikkaajalle, että meikin tulee olla RAIKAS, mutta heti meikkivoiteen levityksessä huomasin, että tämän merkin (Tigi) meikkivoide ei passaa mulle ei sitten niin yhtääään.... Totesinkin sitten meikkaajalle, että suutut tai et, niin toisin mielelläni oman meikkivoiteen hääpäivänä. Ja kuulemma ihan ok! No sitten kun tuli silmien vuoro, niin olen tottunut meikkaamaan aika "heleästi" ja nyt tuntui kaikki luomivärit jne. todella voimakkailta... ja taas mietin, että voi jee... Liikkeestä lähdettyäni en tiennyt mitä meikistä ajatella, mutta tunnin päästä tuntui taas ihan ok:lta. Mutta nyt jälleen kun mietin, niin osaisinkohan kuitenkin tehdä omanlaiseni paremmin itse... On tämä hankalaa!! Aion kuitenkin rohkeasti mennä ko. meikkiin hääpäivänä ja "fiksailla" sitten itse niiltä osin kun tuntuu että on parempi. JA todellakin aion viedä oman meikkivoiteen, irtopuuterin ja ripsivärin - sanokoot meikkaaja mitä tahansa Jos maksan siitä lystistä niiiinkin paljon, niin todella haluan meikin olevan mieleinen.
  3. morsmaikku08

    Aruban kokemuksia?

    Me lähdetään elokuun viimeinen päivä ja ensin ollaan 8pv Curacaolla ja sen jälkeen 5pv Aruballa. Näin varattiin sen takia, kun kuulimme että Curacaolla olisi enemmän nähtävää ja tekemistä.. Mutta Arubaa odotan innolla
  4. Meillä matka 2350e/hlö + käyttörahat... 8pv Curacaolla ja 5pv Aruballa Ei vaan kyllä hajuakaan mistä matkakassa raavitaan kasaan, mutta kerranhan sitä tosiaan häämatkalle pääsee, niin eiköhän ne jostain..
  5. Kokemuksia millanen vihkipappina Tuiran Juha Valppu..? Ja myös Oulujoen kanttoreista..
  6. morsmaikku08

    SUKLAASYDÄMET!

    Mekin tilasimme juuri näitä samoja ja ylitti odotukset Maukkaita on ja mielestäni edullisia. Plussaa foliopäällysteestä.. Itse laitan vielä tylli tms. kangaspalan sisälle.
  7. Minulle myös suositeltiin ensin kampausta ja sitten meikkiä.. Syynä tähän kuulemma se, koska kampaukseen laitetaan kuitenkin sen verran tuhdisti hiuskiinnettä yms. suihkeita ja jos olis meikki tehty ensin, niin sitten olisi puoli naamaa siinä lakassa ja iho kiiltelee ;D Meikki pysyy näin siistimpänä ja freesimpänä pidempään :
  8. Kävin tänään työni merkeissä Vallinrannassa ja en ollut itse koskaan kuullutkaan ko. paikasta! Kyseessä siis Oulun seudun koulutuskuntayhtymän omistama paikka. Todella kauniilla paikalla Oulujoen rannassa ja mielestäni passeli esim. 50-80 hlön häihin. Siistit tilat yms. Tuolta sivulta löytyy kuvia ja esite paikasta, jossa todetaan sen sopivan mm. häiden viettopaikaksi http://www.osakk.fi/index.php?64
  9. Mainintana, että Maikkula (kartanon puoli tai liiteri) on myös loistava ja kaunis paikka pitää häitään Meillä kylläkin omamme vasta ensi kesänä, mutta pitkän jahkailun, laskemisen, paikan ja päivän muuttamisen jälkeen päädyimme lopulta Maikkulan liiteriin. Hintansa puolesta ei äkkiseltään vaikuta edullisimmasta päästä, mutta kun ottaa huomioon, että erikseen ei makseta mitään vuokraa tms. ja käytännössä kaikki tulee valmiina ;D Menusta vain maksetaan ja menuakin voi itse muokata mieleisekseen. Se, mikä siellä nostaa hintaa, on alkoholi.. Mutta itse olemme ajatelleet tarjota alkumaljan ja ruoalla jonkin juoman - loppuillan jokainen kustantakoon itse avoinna olevasta pienestä baarista 8-)
  10. Ok, kiitos tiedoista Uskallan siis huoletta viedä sormukset huoltoon ja kaiverrutettavaksi, kun aika on..
  11. Tietääkö joku, mistä löytäisin kuvia Perla De Ellen hääpuvuista? Ja ko. pukuja myyviä liikkeitä Suomessa..? Googlettamalla löytyy merkin omat sivut, mutta ovat todella "kämäset" ja aika vanhan oloiset.. Kiitos jo etukäteen, jos joku osaa auttaa
  12. Kihla 16+ ja vihkin otan todennäköisesti samaa kokoa. Malliltaan kihlaa leveämpi ja kapeammasta mallista menisi varmaan 16, mutta JOS se onkin sitten liian pieni koko leveämmässä... :-/
  13. Osaako joku kertoa, miten kultasepät suhtautuvat sormusten kaiverruksiin ja vanhan kihlan rodinointiin, jos vihkiä ei ole ostettu heiltä..? Missähän hinnoissa pelkät kaiverrukset ja rodinoinnit pyörii..?
  14. Tuli mieleeni (en kyllä tiedä onko joku täällä jo asiasta maininnut..), että tuomiokirkkoahan voi jo varata kesälle 2008! Aikaisemmin ollut vasta syksyllä tiettyyn aikaan mahdollista, mutta nyt ovat muuttaneet käytäntöä. Ja paljon on jo sitä kuulemma varattukin... Kesäkuun 13.-15.pv viikonlopulta peruttiin kaikki ko. kirkon varaukset (ja muutamista muistakin kaupungin kirkoista), koska Oulussa kuulemma silloin lähetysjuhlat tms., joista ovat saaneet tietää vasta muutama viikko sitten... :-/
  15. Maikkulasta osaan kertoa sen verran, että niillä on siellä menuvaihtoehtoja, joista voi itse muokata mieleisensä. Ei siis tarvitse ottaa jotain tiettyä menua, vaan voi sekoitella.. Ymmärtääkseni toiveitakin saa esittää, mutta pääasiassa pitää valita olemassa olevista menuista. Meillekin tulossa myös vegaani ja maitoallergikko, ja näille tekevät sitten omat ruoat, jotka hinnoittelevat erikseen! Omia ruokia sinne ei saa viedä, koska ravintola ja ovat vastuussa kaikesta mitä siellä tarjoavat.. Samanlai olisi toiminut myös Hilikussa ja tod.näk. myös kaikissa muissa "ravintola" tyyppisissä paikoissa.
  16. Meillä todennäköisesti grillimakkaraa & salaatteja, patonkia tms. Tuo hodarikoju olis muuten aivan loistava idea! Mutta meidän paikkaan sen tuominen ei taida onnistua.. :
  17. Meillä tulee vieraita arviolta 120hlöä ja vanhempamme maksavat juhlapaikan/tarjoilun (max 6000e). Itse loput; asut, meikit, kampaukset, bändi, kuvaus jne. Kallista lystiä on tää naimisiin meno... jaiks! :-/
  18. Ymmärtääkseni Kruununmakasiiniin ei voi viedä omia ruoka/juomia.. Se on ravintola, joten sitä kautta pitää ottaa kaikki.
  19. Hei vaan kaikille! Osaatteko kertoa, miten aikaisin häätila/kirkko pitää varata Torniossa? Meillä häät tulossa kesällä -08 ja alustavasti on kirkko sekä juhlapaikka varattu Oulusta, mutta jostain syystä sulhanen on aika hyvin onnistunut kääntämään meikäläisenkin pään Tornion suuntaan... Voiko ja pitääkö Tornion kirkkoja varata jo kesälle -08? Kemin suunnan juhlapaikoista tulee mieleeni se Paavo Väyrysen omistama paikka (joku Tähti..). Eräällä tutulla on tänä kesänä nimittäin häät siellä ja kuulemma tosin hyvin hommat hoidettu tähän asti! Me taidetaan itse pysyä Tornion puolella, jos täältä Oulusta jonnekin päin siirtyy.. :
  20. Me päädyimme kolmesta eri vaihtoehdosta sitten Hilikkuun, Markan saliin. Kävimme katsastamassa Oulunsuun Pirtin sekä myös Maikkulan kartanon. Pirtti on oikein "perinteinen" häidenviettopaikka, mutta minuun ei niinkään tehnyt suurta vaikutusta.. plussaa olisi ollut kylläkin iso pihapiiri. Maikkula on taasen paikkana aivan ihana (liiteri), mutta meillä vastaan tuli hinta. Noin 130 hlölle hintaa tulisi aivan liikaa juomineen kaikkineen.. Niinpä sitten päädyimme Hilikkuun ja Markan saliin Tilana avara ja hyvin mahtuu yli sata henkeä! Plussaa lisäksi suht' edullinen hinta! Tilastahan ei siis peritä vuokraa; maksetaan pelkästään tarjoilusta. Lisänä baari, jonka saa auki illan hämärtyessä.. Miinusta vain siitä, että sitä ulkopihaa ei sitten ole...
  21. Onko Hilikussa mitään "takapihaa" tms. rauhallisempaa aluetta ulkona, jossa oleskella? Ymmärtääkseni pääovi on suoraan kadulle päin..? :-/ Ja saako ko. paikassa viettää häitä niin pitkään kuin haluaa, vai joutuuko esim. puolen yön aikaan poistumaan..? Onko tuosta mitään extramaksua? Kaunis kiitos jo etukäteen!
  22. Kertoisikos joku vielä, että missä hintaluokassa pitopalveluiden hinnat Oulun seudulla pyörivät keskimäärin? Jos ajatellaan per henkilö.. Toki varmasti vaihtelee yrittäjittäin, mutta sellaista noin hintaa... Olisiko 30e sellainen normi hinta henkeä kohden? Olemme nimittäin tässä tekemässä alustavaa budjettia häitämme varten. Lähinnä nyt vertaillaan, että tuleeko iso hintaero, jos ottaa pitopalvelun ja maksaa juhlapaikasta vuokraa, koristelut jne.. Vaiko sellainen hääpaikka, josta ei mene erikseen mitään vuokraa eli on vain tietty hinta per henkilö ja that's it!
  23. Hieman alakanttiin arvioin... Mahtuu siis reilusti enemmänkin ihmisiä Alustavasti varattu sieltä siis liiteri (elokuun alkupuolelle). Jos olet häitäsi sinne miettinyt kesälle 2008, niin kannattaa alkaa soitella.. Alustavia varauksia on ymmärtääkseni tehty jo melkoisen paljon! Miten muuten Tervatoppilan jazzvintin "kylmyys"..? Onko edelleen viileä paikka vai rempattu? Itse en ole siellä käynyt, mutta muutama vuosi takaperin ollut kuulemma melkoisen viileä... Onkohan elokuun häihin ok?
  24. Maikkulan kartanossa häänsä pitäneet... Paljonko arvioisitte Liiteriin enimmillään vieraita mahtuvan? Olen kiinnostunut ko. paikasta, mutta arvioisin, että vieraita tulee olemaan n.120 + bändi.. Tuo taitaa kuitenkin olla suurin tila siellä? Entäpäs tuollainen vierasmäärä siellä Toppilan kartanossa, jazzvintissä?