Jump to content
Naimisiin.info

Tuore rouva

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pori

Tuore rouva's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mies jutteli heti häiden jälkeisenä päivänä, että on tyhjä olo. Mulla ei vielä silloin tuntunut tyhjältä, koska lähdimme heti alkuviikosta häämatkalle ja olin odottanut sitä hääpäivän lisäksi kovasti. Pari päivää ennen kotiin paluuta iski pieni haikeus. Tuli kotonakin semmonen olo, että pitäisi keksiä jotakin ohjelmaa tai järjestämistä, ettei vaan aika tulisi pitkäksi. Jälkeen päin ajatellen työt ovat vieneet hyvin ajan, että ei tässä mitään ylimääräisiä ole tarvinnut järjestellä. Silloin tällöin tuntuu haikealta, kun muistelee hääpäivää. Kaikki oli niin äkkiä ohi. Hieno kesä oli kokonaisuudessaan eikä hääpäivää ja matkaa unohda koskaan.
  2. Sain huomenlahjaksi lahjakortin tatuointiliikkeeseen. Olin havitellut jo pitkään uutta tatuointia. Miehelle ostin kellon ja yhteiseksi lahjaksi nimikyltin oveen.
  3. Meidän häissä pitopalvelun hoisi Viikin Helmi. Valinta oli ehdottomasti oikea! Ruoka oli tosi hyvää ja sitä riitti kaikille. Ei tarvinnut pelätä, että ruoka loppuu kesken. Kaiken ylijääneen sai tietysti itselle. Hinta oli kohdallaan, 24€/hlö + iltapala 3€/hlö. Erityisruokavaliot oli sisällytetty ruokalajeihin niin, ettei noutopöytä ollut täynnä pieniä nyssyköitä laktoosia, keliakiaa tms. varten. Tarjoilijat auttoivat juomien ja boolitonkkien kanssa, vaikka se ei tavallaan kuulunut heidän hommiinsa. Halusimme ruuaksi jotakin muuta kuin ainaisia laatikkoruokia, joita tuntui monella muulla pitopalvelulla olevan listalla. Menu saatiin koottua hyvin erilaisista vaihtoehdoista eikä tarvinnut ajatella, että kaikki häät tänä kesänä vedetään samalla ruokalistalla. Suosittelen!!
  4. Hyvä aihe! Itse en ole vielä kaasoksi PÄÄSSYT, minulle se olisi kunniatehtävä,kun tykkään järjestellä kaikkea, etenkin juhlia, ja etenkin häitä . Olen tuore rouva ja minulla oli yksi kaaso, jonka halusin ensisijaisesti olevan tukenani ja yritin rasittaa häntä mahdollisimman vähän. Polttareiden järjestäminen oli toki kova homma, ja siihen kaasoni onneksi sai muulta polttariporukalta apua. Muuten kaasoni tehtäväksi jäi lukea kirkossa raamattua ja olla tukena. Yhden illan hän askarteli minun ja mieheni kanssa, kun itse tarjoutui. Kiittelin kaasoani joka välissä, toki aiheesta, polttarit olivat mainiot ja muutenkin hommat hoituivat hyvin. Kiitoslahjankin ostin. Yritin siis rasittaa kaasoani mahdollisimman vähän ja kohdella häntä inhimillisesti . Kuitenkin häissä kävi niin, että minun täytyi olla kaasoni tukena eikä päinvastoin ja kuunnella hänen valituksiaan. En saanut häneltä yhtään positiivista kommenttia koko päivänä . Vaikka juhlat onnistuivat kaikkiaan todella hyvin ja ihmisillä näytti olevan hauskaa, jouduin aika ajoin miettimään, kuinka paskaa kaasolla, rakkaalla ystävälläni, näyttääkään juhlissamme olevan ??? . Pahoittelen tätä vuodatusta :-[ .. Mitä yritin sanoa, on, että olisi todella suotavaa, että kertoisi, jos kaason homma tuntuu ikävältä velvollisuudelta.
×
×
  • Create New...