Jump to content
Naimisiin.info

JonnaPieni

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

JonnaPieni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä molempien vanhemmat ottivat uutisen hyvin - eivät nyt vallan kattoon pomppineet tai muuta yhtä radikaalia, kuten onnesta itkemistä tmv. - rauhallisesti ja hymyillen pistivät kalentereihin ylös päivämäärän. Jälkeenpäin ainakin appiukko sanoi, ettei se nyt hirveänä yllätyksenä tullut, sillä hän oli uutista jo jonkin aikaa odotellut. Muutama viikko ilmoituksen jälkeen tosin äiti aloitti jo hössötyksen (syyskuussa ´06, ja hääthän oli tuossa muutama viikko sitten ;D ) ja isä normaaliin tyyliinsä pistää äidille kapuloita rattaisiin, notta rauhotupas vähän. Yhteenvetona siis hiljaisen innokkaasti ja onnellisina ottivat tiedon vastaan.
  2. Kyllä tiesi - sanoin muistaakseni samana päivänä kun kirkon varasin, että liityin muuten yhdelle foorumille, missä on paljon hääasiaa. Silloin taisi urahtaa jotain sohvalta, joten en ole sitten varma, menikö tieto perille vaiko vain ohitse... ;D
  3. Meillä juhlan vastaanotto- ja jatkopaikkana toimi Lehtomäen matkailutila, joka sijaitsee Karstulassa. Paikka on ihana ja täynnä vanhaa maalaisromantiikkaa. Pakettiin kuului tilavuokra, koristelu, seisova pöytä(lämmin ruoka, salaatteja ja ruokajuomat vesi, maito + kotikalja), siivous sekä morsiusparin hääyö. Hinta ei ollut päätähuimaava ja paikka on sellainen, ettei haittaa vaikka vettä tulisi taivaan täydeltä, koska kaikki vieraamme (joita oli päälle 80) mahtuivat mainiosti sisätiloihin. Isäntäpari on ihana ja hoitavat asiat pitkällä kokemuksella. Jos pohjoisesta Keski-Suomesta hääviettopaikkaa etsii, suosittelen lämpimästi olemaan yhteyksissä Lehtomäkeen. Meidän juhlamme oli ainakin mitä parhain.
×
×
  • Create New...