Jump to content
Naimisiin.info

susie83

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

susie83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vapaata oli koko häidenalusviikko ja valmistellessa meni tietty. Onneksi kuitenkin koko viikolle tasaisesti jakautui koekampauksessa/meikissä käyntiä, kosmetologilla käyntiä, viimeisiä ostoksia, kirkkoharjoituksia, hääasujen lopullista sovittamista/noutoa ym. joten ei liikaa kiirettä ihan vipalle päivälle jäänyt. Edeltävänä iltapäivänä oikeestaan hääjuhlapaikassa laitoimme vain loppuja koristeita, lähinnä kukkia, liinoja ym., sillä koko alusviikon tila oli käytössämme ja pikkuhiljaa viikon varrella paikkaa laitettiin kuntoon. Onneksi näin! Lisäksi apuväkeä oli mukavasti. Kaasolle ja mun vanhemmille siitä erityiskiitos! Illalla sitten kaiken ollessa ready hääpaikalla, pakkasimme kaason kanssa hääpuvun ym. mukaan ja lähdimme kaksin "rauhoittumaan" ja valmistautumaan seuraavaan päivään, k.o. paikasta menimme aamulla suoraan meikkiin ja kampaukseen. Teki muuten hyvää lähteä kotoa pois hetkeksi, kaiken kiireen jälkeen. Lakkailtiin kynnet ym. valmistautumista kikatellen, vanhoja muistellen. (Olemmehan kaason kanssa tunnettu jo alle kouluikäisestä saakka, monia ihania yhteisiä hetkiä ollut menneessä ) Mentiin nukkumaan ja ihan leppoisasti kumpikin nukahdimme.. Tosin kumpikin olimme hieman flunssaisia, joten yskimistäkin taisi kuulua yöhön
  2. susie83

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Hopeisen kaulakorun, jossa oli helmiä. Ihana. Miehelleni ostin Kalevalan hopeisen Väinö-rannekorun, koska sitä tiesin hänen toivoneen jo pidempään.
  3. Meillä oli JK-pitopalvelu, tosin on Vaasasta kotoisin oleva. Mutta Jurvassa meillä oli häät ja onnistui hyvin sinne tulla, ei kilometrikorvauksia ainakaan erikseen ottanut. Tilasimme hääpäivällisen (porsaanfilee, kermaperunat + monipuoliset salaatit ja lisukkeet) ja hääkahvit kakkuineen. Hinta ei todellakaan päätä huimannut, mielestämme edullinen tasokkaasta ruuasta. Useampia menuuvaihtoehtoja löytyi ja kaikki oli muokattavissa. Suosittelen! Googlella löytyy yht. tiedot..
  4. Me oltiin hääkuvassa ennen vihkimistä ja osittautui ihan toimivaksi ratkaisuksi. Tosin kliseinen tapahtui- tuli melko kiire kampauksesta/meikistä kuvaan. Jotenka alkuun kuvaaja sai aikas parastaan laittaa peliin, että rentouduin ja näytin luonnollista naamaa kiireen jälkeen.. Mutta hyviä fotoja tuli! Kuvan jälkeen menimme minun kotiini hieman virittäytymään tunnelmaan ennen kirkkoon lähtöä, sinne ei onneksi tullut mikään kiire...
  5. susie83

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kaasolle ostin kauniin, hopeisen korun, joka mielestäni ihan morsiamen näköinen ja soveltuva hänelle. Lisäksi lahjapussissa oli hemmottelua; suklaata ja suklaakahvia. Toki huumorimielessä myös jäynääkin löytyi. Lisäksi kirjottelin henkilökohtaisen pienen viestin lahjan yhteyteen, jossa kovin kiitin häntä tuesta ja ystävyydestämme.. ja tietty ennen kaikkea onnistuneesta kaasoilusta! Bestmanille hankimme lahjakortit leffaan, voi mennä vaimonsa kanssa taikka nautiskella yksin kaksi kertaa. Lisäksi lahjapussiin oli ujutettu viinipullon avaaja sekä viskipullo. Pientä huumorijäynää sisällytimme myös lahjaan.
×
×
  • Create New...