Rouvaksi110807

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Rouvaksi110807

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Jos sulla on itsellä hyvät kynnet, niin sitten tee niihin vaan ranskalainen manikyyri tai käy teettämässä. Jos minulla ois kauniit kynnet itselläni, en missään tapauksessa edes miettisi rakennekynsien ottamista. Ei ne oikeastaan sen pidempään kai kauniina kestä, riippuu tietenkin käytöstä. Hoitamassa niitä täytyy joka tapauksessa käydä, varmaankin noin 3 viikon välein niin kauan kuin ne pidät ja se maksaa muutaman kympin kerta.
 2. Ei ole järjen käyttö kieletty häiden järjestelyissäkään. Tuntuu, että kukkakaupat pistää heti muutaman kympin hintaan lisää, kun kuulevat sanan morsiuskimppu. Mistä tuota mainitsemaasi kukkateippiä voi ostaa?
 3. Hei, oon miettinyt itsekin samaa, kun en välttämättä halua sulhoa mekkoni sisään kaiken kansan edessä. Mitäs jos sulhanen kopeloikin vaan päältä päin ja "löytää" jotain heitettävää? Riippuen tietenkin puvusta, saako siihen jotain kätkettyä, esim. huivin taitteessa on hyvä pitää jotain pehmonallea, joka tässä jo aikaisemmin mainittiinkin. Toi skumppapullon kaulaan tähtääminen on kanssa kiva idea, siinä tää sukkanauhan saaminen jää vähän vähemmälle huomiolle ja se voi olla jo valmiiksi sulhasen tai bestmannin taskussa. En ole vielä oman sulhoni kanssa puhunut asiasta, että mitä mieltä hän on asiasta. Kaasoni häissä jätettiin sekä kimpun että sukkanauhan heitto väliin kokonaan. He olivat päättäneet heittää ne ainoastaan, jos vieraat sitä pyytävät, eikä kukaan pyytänyt!
 4. Heippa, mikähän on hyvä ajankohta ottaa rakennekynnet häihin nähden? Kuukausi ennen, jotta eka huolto ois sitten just häiden alla, vai? Evangeline, kerroit lasikuitukynsistä... Osaatko yhtään sanoa, missä niitä tehdään? Nykyisin kun kuulee puhuttavan vain noista geeli- ja akryylikynsistä. Minulla oli kymmenen vuotta sitten rakennekynnet, joihin olin äärettömän tyytyväinen. Onkohan ne olleet juuri tuollaiset lasikuitukynnet, vai mikä tekniikka silloin on ollut käytössä? Nykyiset rakennekynnet ovat mielestäni todella paksuja, nuo vanhat eivät todellakaan olleet.