meevi

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About meevi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olisi mukava kuulla kokemuksia Satun tekemistä kampauksista PS Hiusstudiossa. Onko tullut toivomusten mukaisia ja hienoja?
 2. Tuo Roosa Mamselli vaikuttaa hyvältä. Täytyisi käydä varmaankin paikan päällä. Onko joku käynyt meikissä PS Hiusstudiossa Tiitulla? Tai Studio Feel It:ssa? Millaista jälkeä on tullut?
 3. Ihan pakko kirjoittaa tästä. Eli suosittelen lämpimästi täällä jo aiemmin mainittua Karllundin Kivinavettaa Toijalassa, Tampereelta alle 50km, jonka ajelee nopeasti 120km/h rajoituksilla . Vuonna 2006 juhlatoiminnan aloittanut kauniissa maalaisympäristössä sijaitseva 2-kerroksinen juhlatila. Yläkerta on tanssitilaksi sopiva navetan ylinen, alakerta vaalea, tyylikäs kiviseinäinen juhlatila, jonne mahtuu ainakin 120 vierasta. Omistajat todella mukavia ja yhteistyöhaluisia. Pitopalvelun saa valita joko heidän kauttaan (jolloin menun saa suunnitella aivan itse jos tahtoo) tai tuoda muun valitsemansa. Viime kesän lopussa ensi kesä oli jo aivan varattu, joten kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin. Karllundilla myös täällä oma fooruminsa. Ja nettisivuthan oli www.karllund.fi
 4. Viime kesän lopussa Karllundin ensi kesä oli jo lähes täysin varattu. Kannattaa siis varailla oikein hyvissä ajoin. Tilat saa vuokrattua joko heidän sopimuspitopalvelunsa kera tai ilman, jos tahtoo jonkun tietyn muun pitopalvelun paikalle. Juhlarakennuksen alakerta on todella hieno ja tyylikäs. Seinät valkoiset + harmaata kiveä, tunnelmalliset valaistukset, tuoleissa tummaa + vaaleaa puuta. Ja kaikki on vielä niin uutta, kun juhlatoimintahan tuolla alkoi vasta vuonna 2006. Pihapiiri on kaunis maalaismaisemineen. Yhdyn myös siihen, että omistajat ovat kyllä todella mukavia, yhteistyöhaluisia ja tarjoavat ideoitaan. N.20 km säteellä on ainakin 4 kirkkoakin. Kannattaa tutustua nettisivuihin www.karllund.fi.
 5. Kävimme viime kesänä pariinkin otteeseen katsomassa Pöyhölän Pappilaa. Ei siis ole varsinaisesti pappila, vaan juhlapaikka ja tilausravintola 5 km Pieksämäen keskustasta. Tiloihin kuuluu vanha kivinavetta, joka on muutama vuosi sitten remontoitu hienoksi ja tyylikkääksikin yhtenäiseksi juhlatilaksi. Navetassa oli takka, baaritiski ja hyvin tilaa tansseille tai ohjelmalle. Tämän viereen aiotaan kuulemma todennäköisesti rakentaa uusi wc-rakennus ensi kesäksi. Ruokailua varten pienen pihapiirin toisessa laidassa on kaunis talo, joka on sisustettu kartanotyylisesti ja todella juhlavasti. Tässä rakennuksessa on yksi isompi huone ja muutamia pienempiä, joihin mahtuu kuulemma maks.120 henkilöä. Emäntä oli nuori, mukavan ja pätevän oloinen ja menuvaihtoehtoja useita, joissa kuulemma vielä varaa muokata toiveiden mukaan. www.poyholanpappila.fi
 6. Me kävimme kesän lopussa katsomassa Kelhiä. Esittelijä kertoi, että seinien maalaukset oli maalattu päälle uudelleen remontin myötä. Ne olivatkin nyt selkeät, ei haalistuneen näköiset. Muutkin pinnat olivat saaneet maalia ja meillekin tuosta kuistin tulevasta remontista mainittiin. Värimaailmaan kuului mm. vaaleanvihreää ja vaaleanpunaista. En ole varma, oliko kalusteita uusittu, mutta pöydät olivat puuta, ja niihin kuului penkit, ei yksittäisiä tuoleja. Haastetta hamekansalle Muistaakseni wc-tilat olivat siistit, ja naulakkotilaa kiitettävästi jos sellaiseen on tarvetta.