Small

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Small

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. KooKoo, satutkos muistamaan paljonko tila maksoi teille tuolloin? Kuinka paljon teillä oli vieraita? Kiitos kaunis! Meilläkin oli myös syksyllä 2008 häät Kankaisilla ja silloin siitä maksettiin ke-su ajalta 500e sisältäen kaikki astiat, liinat, keittiön käyttömahdollisuuden ja kaikki kylmätilat.
 2. jos laitat mullekin osoitetta, niin voin laittaa muutamia kuvia näytille
 3. Meillä vieraita oli muistaakseni ihan hitusen alle 70. Väki mahtui ihan mainiosti tilaan. Tilaahan suositellaan n.80 hengelle, suuremmalla joukolla tulee jo tosi ahdasta. Me laitettiin siihen alaosaan kaksi pitkää pöytää ja ylätasanteelle sitten 3x4 hengen pöydät ja 3x6 hengen pöydät. Pellavaliinat tuli ainakin silloin talonpuolesta. Ruoat suunnittelin itse ja palkkasin kaksi työntekijää valmistamaan ne. Osan esivalmistelin itse, mutta pääasiallisen toteutuksen jätin työntekijöille. Kakut tilasimme Sokerileipuri Suomiselta. Tilallahan on ihan hyvänkokoinen keittiö, mutta ainakin tuolloin käytössä oli vain yksi pienehkö suurtalousuuni ja pari hellan levyä, joten kovin kummoisia keitoksia ei ole mahdollista toteuttaa. Sen sijaan kylmätilat on ihan hulppeat! Keittiössä iso kylmiö ja salin toisella reunalla käytettävissä iiiiiiiiiso marjakylmiö. Sieltä löytyi myös juomakaappi, johon saatiin laitettua tölkit vapaaseen hakuun. Bändiä meillä ei ollut, mutta dj:n pöytä mahtui mainiosti siihen alatasolle. Vuokranantajan kanssa kaikki sujui ihan loistavasti! Uskon, että nyt kun juhlia on siellä pystynyt järjestämään jo moneen kertaan, niin heilläkin on tullut paremmat rutiinit asioiden hoitoon. Silloin kun me järjestimme häitämme, niin kovinkaan monia juhlia ei paikalla oltu ehditty järjestää. Oletteko käyneet katsomassa tilaa jo paikanpäällä? Voit laittaa yksäriäkin minulle, jos haluat kysellä lisää.
 4. Meidän häät vietettiin siellä elokuussa 2008! Kysele toki, jos osaisin vastata johonkin mieltä askarruttavaan
 5. Tämä nyt ei ole suorastaan kamalaa, mutta jäi silti kaivelemaan. Kyseessä erään ystävän polttarit jotka suunnitteli yksinomaan kaaso, kysymättä tai edes kertomatta kertaakaan mitään polttariväelle. Lopulta tuli vain pari päivää ennen polttaripäivää tieto, mitä tapahtuu, monelta ja mitä maksaa koko lysti. Great. Olisin halunnut olla edes piirun verran vaikuttamassa, jos minun oletetaan maksavan koko lystistä iso summa.
 6. Meidän juhlat Kankaisten marjatilalla onnistuivat loistavasti! Tila on mitä mahtavin!
 7. Mulla oli eilen ihanat polttarit! Kaaso, sisko ja yks ystävä tulivat hakemaan mua puolenpäivän aikaan kotoota. En tiennyt tästä siis mitään ja yllätys oli melkonen, kun ovisummeri pärähti. Käsky kävi, että mukaan pitää ottaa uikkarit ja peseytymsivälineet sekä jotain kivaa päälle loppupäiväksi. Pakkasin tavarat kasaan ja sit lähdettiin ulos. Ilma oli tosi harmaa ja tuulinen, mutta onneks ei silti satanut. Käveltiin Näsijärven rantaan. Siellä on puisia paviljonkeja, joten pystytettiin picnik sellaiseen. Tarjolla oli kuohuviiniä, tuoremehua, jääteetä, smoothieta, kahvia, suolaisia pasteijoita ja pikkupiirakoita, muffineja ja porkkanakakkupaloja, suklaata ja lakua Tuli kyllä syötyä itsensä aivan ähkyks. Ohi kulki kokoajan lenkkeilijöitä ja monet pysähtyi kohdalle ja huuteli että saisko tulla mukaan! Eräskin mummu kertoi siitä, miten hän päätyi naimisiin. Herkuttelun lomassa täytettiin kaason rakentamaa ystäväkirjaa. Kun oltiin saatu syötyä, lähdettiin kävelemään kohti Tamperee kylpylää. Saunottiin ja polskittiin altaissa ja poreammeissa. Mulle oli varattu myös kasvohoito. Tytöt jäi sen ajaksi vielä allasosastolle. Kasvohoito oli ihana ja tuli kyllä tarpeeseen. Tämän jälkeen otettiin taksi ja ajettiin keskustaan. Mentiin ravintolaan syömään. Ruokaa odotellessa suoritettiin sulhasvisa. Tytöt oli kysyneet sulholta vastauksia kymmeneen kysymykseen, ja mun piti sitten vastata myös niihin. Pisteitä sain sen mukaan, kuinka yhtenevät ne vastaukset oli. Nooh, ei mennyt ihan putkeen... Sain huimat 4,75 pistettä kymmenestä! Naurettiin itsemme kipeiks, kun mietittiin että tässä ehtis vielä pari viikkoa pitää iltatunteja toistemme tuntemisesta! Tentattais kaikki illat läpeensä kaikkea pikkuinfoa toisesta, mitä ei ole ehkä tullut tietoon tässä reilun viiden vuoden tuntemisen aikana. Saatiin ruoat pöytään, ja vitsi että oli hyvää! Ruoan päätteeksi sulateltiin hetki ennen jälkkäriä. Tällä aikaa pöydälle kasattiin erilaisia helmiä ja koruaineksia, ja mun tehtävänä oli rakentaa koru. Apuna oli tietty pikaliimaa, ettei menis liian hankalaksi. Sain askarreltua tosi hienon korun, jonka voin laittaa esim. laukun kanteen koristeeksi. Lopuks tilattiin jälkkärit ja kahvit pöytään. Sen jälkeen kaason oli jo lähdettävä kotiin, mutta me jäätiin vielä istumaan siskon ja toisen kaverin kanssa. Päivä oli oikein ihana ja hyvin mulle sopiva! Onneks tunnen kaason ja loppuporukan niin hyvin, että osasin ennakoida ettei sieltä tule mitään turhanpäiväistä nolaamista tms. Tästä päivästä jäi tosi hyvä mieli
 8. Me teetettiin miehen sormus Tampereella Kultasepät Andreasenilla. Prikulleen miehen toiveiden mukainen sormus ja todella edullisesti! Käytiin kysymässä samanlaista sormusta myös Aurifaberilta, mutta hinta-arvio oli yli kolminkertainen
 9. Meillä käytettiin kutsuissa fonttia JaneAustin!
 10. Minä kävin juuri muutama päivä takaperin kysymässä jaloleinikkiä ensi elokuulle. Ei kuulemma ole saatavilla kuin keväisin. Sen sijaan pionia on saatavilla.
 11. ^^ lienee ihan tilakohtaista. Voithan toki soitella ja kysyä, ei se mitään maksa muoks: vai siis tarkoititkohan nimenomaan Linnan tiloja? ei yleisesti Hämeenlinnan tiloja
 12. Se on ihana vanha navetta(?)rakennus, punatiilinen. Rempattu sisältä aivan täysin. Yhtenäistä tilaa kahdessa tasossa (3-4 portaan ero). Ei omaa pitopalvelua tms joten ruoat ja juomat järkättävä itse paikanpäälle. muoks: lisään vielä, että tila on vuokrattavissa vain marjakauden ulkopuolella! Eli keskikesän häiden viettäjät voivat unohtaa vuokrauksen.
 13. Enpä ole tainnut tänne vielä mainita, että meidän juhlat pidetään Kankaisten marjatilalla! Sinne saa viedä omat juomat ja ruoat, ja juhlatila on käytettävissä sunnuntaihin asti eli juhlia voi aamuun asti ja jättää siivoamiset sunnuntaille.
 14. Kai te auton perään pistätte pari käytöstä poistettua tietokoneen hiirtä!
 15. Linnan kappeliin mahtuu aikalailla se n.30 henkeä.