Valiolyyli

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Valiolyyli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me olemme myös miettineet tilinumeron laittamista häälahja kohtaan. Ensin varmaankin pohjustamme sitä kertomalla, että olemme asuneet yhdessä jo kuusi vuotta ja tavaraa on kertynyt. On hyvä astiasto ja sammutuspeitteitäkin löytyy kaksi kappaletta. Joten toivottavasti ette pidä pahana, jos pyydämme lahjatoiveet rahana tms. Meillä on häämatka/kodinkonetili. Jääkaappia ei oikein voi laittaa lahjalistalle eikä sen puoleen uuniakaan :, vaikka ne olisivatkin vaihdon tarpeessa. Ihmiset varmaan kuitenkin haluaisivat antaa jotain pysyvää, mistä hääpari pitäisi, mutta kaapeissa ei ole enää tilaa uusille lautasille tai lakanoille. Eivätkä mieltymykset aina kohtaa :-/ Ennenhän asia oli toisin, kun häiden jälkeen vasta muutettiin yhteen.
 2. Siskoni polttareissa oli seuraavaa: Ensin kävin hänen kanssaan kaksistaan lentämässä, minkä jälkeen muu seurue liittyi joukkoomme. Kävimme ajamassa kartingia, joka maksoi 30euroa/pää. Se oli semmonen polttaripaketti, joka kesti likemmäs kaks tuntia. Sen jälkeen mentiin porukalla perinteiselle morsiussaunalle ja grillattiin nyyttäri-periaatteella. Lopuksi menimme lavatansseihin. Kaiken kaikkiaan hintaa tuli henkilöä kohden 40-50 euroa. Lentämisen maksoin ihan yksin, sillä olihan se oma ideani. P.S. Polttari-sankari sai kulkea omissa vaatteissaan koko päivän. 8-)
 3. Tuohan on vaan ittestä paljon kivempaa, kun saa tehdä erilaisia kortteja, eikä homma mene pelkäksi leikkaa-liimaa näpertelyksi.
 4. Itse sain joskus kutsun, jossa ilmoitettiin juhlien olevan aikuisten kesken. Tämä oli mielestäni selkeästi ja kohteliaasti sanottu.
 5. Olemme suunnitelleet kutsuvamme 160 vierasta ja juhlatila on etsitty sen mukaan. Enempää sinne ei siis mitenkään mahdu ja olemmekin kutsumassa vain meille tärkeitä ihmisiä. Siskoni on kuitenkin pahoittanut mielensä, sillä hänen appivanhempiaan ei ole kutsuttu, "vaikka he ovatkin sukua". Mielestäni tosin vain siskolleni. He ovat mukavia ihmisiä, mutta itse näen heitä ehkä neljä kertaa vuodessa. Myöskin äitini on sitä mieltä, että heidät tulisi kutsua. Olen yrittänyt selittää heille, että juhlapaikalle ei enempää mahdu ja häihimme jää kutsumatta monta sellaista ihmistä, jotka ovat minulle tai sulhaselleni läheisempiä kuin siskoni appivanhemmat. Muutenkin olen hämmästynyt siitä, kuinka paljon muille tärkeitä henkilöitä pitäisi kutsua omiin häihinsä. Ongelmani ei niinkään taida olla se, mitä sanoa niille joita ei aio kutsua, vaan miten saada lähisuku uskomaan vieraslistan lopullisuuden. Uskoisin, että ne joita ei kutsuta ymmärtävät tilanteen, kun sen heille kertoo ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tutulleni kävi vähän huonommin omissa häissään: Hänen äidillään on ystävä, joka lopulta oli pakko kutsua miehensä kanssa häihin. Muuten tämä nainen olisi loukkaantunut verisesti. Niinpä kutsu lähetettiin ja pian tulikin iloinen vastaus:"Tulemme kaikki kuusi" eli kutsuttu nainen ja hänen miehensä sekä heidän kaksi reippaasti yli täydeniän olevaa lastaan puolisoineen. Kutsu oli vain kahdelle.
 6. Me menemme mieheni kanssa valokuvaan, silloin kun minulle tehdään koekampaus ja meikki. Syynä tähän on stressin vähentäminen. Katselin viime vuonna siskoni menoa, kun hän meni naimisiin ja totesin, että on helpompaa, kun käy kuvauksessa jo aiemmin. Hän suositteli tätä lämpimästi. Itse en ole niin tarkka siitä, koska sulhanen näkee pukuni. Menemme studiokuvaan, jolloin kuvien onnistumisprosentti on suurin. Varsinkin, kun olemme käyttäneet samaa valokuvaajaa myös kihlakuvassa. Toki juhlapaikallakin kuvataan ja otetaan poseja, mutta studiokuvissa on mielestäni enemmän juhlan tuntua. Niitä kun ei ihan joka vuosi oteta. Kukkakimpusta tulee "koemalli" kuvaukseen. Kukkakauppias ehdotti, että kimppua ei sidota vaan kukat vain asetellaan paikoilleen, jolloin kimppu on myös halvempi ja kukat voi käyttää uudelleen.
 7. Etelä-Pohjanmaalla on paljonkin paikkoja: Etelä-pohjanmaan opisto, Koskenkorvan Trahteeri, Huissin urheilutalo (Kylvölä), Jussin kestikartano, Herraskartano Herkooli, hotelli-ravintola Pitkä-Jussi ja Lusan halli. Nämä paikat Ilmajoella ja kaks viimeistä Kurikassa. Kyllä juhlapaikkoja löytyy.