Tirlittan-79

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Tirlittan-79

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Heips! Täällä oli joskus ketju, joka kertoi, mistä löytäisi kaavan miehen liiviin. Oli jokin Suuri Käsityökerhon numero, mutta se on päässyt minulta unohduksiin. Osaisitteko auttaa?
 2. Osaisiko joku sanoa, mistä julkaisusta löytyisi nuotit tähän kappaleeseen? Tiedän, että kirjastosta löytyy, mutta jos joku osaisi suoraan sanoa, minkä nimisessä julkaisussa.
 3. "Pimeessä hohtavia" hamahelmiä löytyy esim osoitteesta http://kaikkeakivaa.tarjoaa.fi/tuotteet.html?id=125/
 4. Ostettiin sohva ja taulu-TV.
 5. Mulla oli gerberaa ja tosiasia on, että eivät kovin hyvin kestäneet. Illalla olivat jo jonkun verran nuupahtaneita. Gerministä tehty viehe nuupahti vielä nopeammin.
 6. makaronia suolakurkkua herne-maissi-paprikaa (paprikaa) (jonagold) omenaa juustoa (feta, edam) kevytmetwurstia kastikkeeksi taffelin valkosipulidippi kermaviilin kera
 7. Joo, kunhan ei ole koko ajan äänessä, niin kuin viime kesänä eräissä häissä...
 8. Mulla oli Sincerityn korsettimallinen puku. Riippurintani ovat D-kokoa. Pukuni istui päälleni yllätyksekseni parhaiten ilman rintsikoita ja normaalisti tukevia rintsikoita tarvitsevat rintani saivat pelkältä puvulta erinomaisen tuen.
 9. Meillä ostettiin paksuja kahviservettejä, joista käytettiin vain se kuvioitu päällimmäinen kerros. Eli "revittiin" kerrokset irti. Valmiista ohuista serveteistä emme löytäneet mieluisia. Ohuet servetit eivät ehkä ole yhtä käytännöllisiä kuin paksummat servetit, mutta mielestäni ne saa aseteltua paljon kauniimmin.
 10. Meillä oli virsi 514 Anna meille rauhasi sekä lasten virsikirjasta Käsi kädessä. Lisäksi musiikkiesityksenä oli Enkeli rukous. Pappi lauloi vielä omassa osuudessaan Tänä aamuna aurinko nousi.
 11. Oman kokemukseni mukaan sukkikset olivat ehdottomat. Kun kävin pukua sovittamassa, minulla ei ollut sukkiksia jalassa. Puku on aika muhkea helmastaan, tylliä ja vannehame alla. Vesi valui pitkin kinttuja. Ajattelin, että mitenhän hääpäivän pärjään. Hääpäivänä minulla oli kuitenkin sukkikset, eikä ollut ongelmaa. Oli paljon mukavampi olo kuin sovituksessa. Kuivempi, mutta ei todellakaan kuumempi, vaikka hääpäivänämme lämpöäkin riitti hellelukemiin.
 12. Älkää ainakaan laittako sellaista tehtävää, että morsiammen ja sulhasen pitäää kertoa viisi hyvää asiaa anopistaan. Itselläni menisi ainakin sormi suuhun... :-/
 13. Kuopion Sokoksella oli n. 9 €. Ostin tarvikkeet ja maksoin 2,70 €.
 14. Uutta: puku Vanhaa ja lainattua: kummin 25 vuotta sitten käyttämä huntu Sinistä: sukkanauha
 15. Hernepussin kuljettaminen kaulasta kaulaan. Hernepussi ei saa pudota maahan.