EloMorsian07

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä EloMorsian07

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 06/15/81

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Vuosi sitten viimeks näköjään jättänyt sulle viestin :D . Piti lauantaisten häiden takia tulla tänne fiilistelemään hääjuttuja :)

  2. Moi! Käytsä usein täällä? Siis tuleeko täällä enää hirveesti pyörittyä? :)

  3. Sama kuin Bol:lla, hyvin tiivistetty ;D
  4. Naikkareihin on jäänyt koukkuun ja pahasti, kun vieläkin pitää lukea ja kirjoitella tänne : Meidän oli tarkoitus kertoa vanhemmille naimisiin menosta jouluna -06. Kerroin kuitenkin omalle isälleni muutamaa viikkoa aikaisemmin naimiisiin menostamme, koska isäni joutui sairaalaan pahojen rytmihäiriöiden vuoksi. Siinä sairaalapedin äärellä sitten kerroin suunnitelmistamme ja isä kyyneltyi täysin uutisesta. Nyt iskä on onneksi kunnossa, vaikka häissämme oli vielä heikossa kunnossa. Saattoi kuitenkin minut alttarille. Äitini reagoi sanomalla, että mikä kiire teillä on. Tämän vuoden marraskuussa meille tuli 7v. täyteen. Eli on tässä jo seurusteltu Miehen vanhemmille kerroimme jouluaattona, kun olimme heillä syömässä ja miehen äiti kyyneltyi myös. Miehen isän reaktiosta ei oikein saanut selvää. Tyytyväinen taisi olla, kun kirkossakin kyynelehti
  5. Mulla oli kolme valkoista kallaa ja se oli aivan älyttömän hieno ja kestävä kimppu. Hiiteen ajatus siitä, että se on hautajaiskukka. Jos joku niin ajattelee, niin sitten ajattelee. ;D
  6. Me tilasimme erikseen pienen heittokimpun, jossa on valkoisia ruusuja. Itselleni morsiuskimppuun tulee valkoisia kalloja. Ajattelin viedä morsiuskimpun pitkäperjantaina nukkuneen mummini haudalle, jossa pötköttelee myös pappani. Valokuvaamme ensin kimpun monesta kulmasta ja sulhasen äiti maalaa kimpusta taulun. Näin siitä jää kaunis muisto. Minä en myöskään pidä kuivista pölyä keräävistä kukista.
  7. Liinaharja: Aivan mahtava runo!!!
  8. Tuo olis niin mahtava!!! Rakastan tuota biisiä ;D
  9. Akselin ja Elinan häävalssi on aivan mahtava. Meidän molempien mielestä Jo pikkutyttönä ajattelin, että Akselin ja Elinan häävalssi on minun häävalssini sitten isona tyttönä ;D Vaikka se valssi onkin hidas ja paikka paikoin surullinen, niin silti se on niin ihana, että kyyneleet tulee silmiin, kun sitä kuuntelee!