smm

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    lontoo

smm's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me pyysimme rahaa asunnon kalustamista varten. Olemme ostaneet hyvalaatuisen vuodesohvan, lipaston, mittatilauksena tehdyt peilit kylpyhuoneeseen, kolme vaatekaappia, sohvapoydan, kattolampun ja painatimme haakuvan kankaalle isoksi tauluksi. Viela on jaljella jonkun verran rahaa, joten suunnittelemme ostavamme tiskikoneen ja keittion kaappeja seka muutaman taulun.
  2. Minulla on kaksi kaasoa (tai toinen on mies, eli onko han sitten minun bestman?). Toinen kaaso on suomessa, jossa haat pidetaan ja toinen kaaso taalla englannissa. Tuntui etta lapsuudenystavani Suomessa olisi joutunut liian suuren paineen alle jos olisi joutunut yksin 'kaasoilemaan' kahden maan valilla ja kahdella kielella haissa, joten pyysin todella hyvan ystavani englannista toiseksi kaasoksi/bestmaniksi..
  3. Pari tuntia kosinnan jalkeen, 7kk ennen haita.. (paivamaara paatettiin saman tien)
  4. smm

    Sri Lanka/Malediivit

    Onko kukaan ollut Baros Maldives nimisessa paikassa? Varattiin tanaan sielta water villa heinakuuksi.. Tarkoitus oli ensin menna Bora Boralle, mutta 20 tunnin lento alkoi tuntua turhan raskaalta..
  5. smm

    Bora Bora

    Ai jai Bora Bora.. Mina olen jo monta vuotta haaveillut haamatkasta Bora Boralle. Toisaalta pitkat lennot ja kallis hinta saivat minut jo jattamaan sen pois suunnitelmista, mutta tanaan matkatoimistossa kaydessamme virkailija sai minut iloiselle mielelle. Hanen mukaansa esitehinnat ovat ehdottomasti maksimihinnat ja useimmiten haamatkalaiset jotka viipyvat Bora Boralla kauemmin (meilla olisi 10 yota) saavat useita oita ilmaiseksi ja paljon extroja hotellin puolesta. Siispa saatan kuitenkin saada unelma haamatkan kesalla!
  6. smm

    Kihlajaiset?

    Kosinta tuli minulle ihanana yllatyksena, poikaystavani yllatti minut taysin todella romanttisella tavalla. Luulin menevani jouluostoksille kun han yhtakkia ottikin minua kadesta ja juoksutti junaan joka paatyi Cambridgeen (asumme englannissa), siella han vei minut jokiveneeseen, jossa istuimme ihanilla satiinityynyilla ja jota poika tyonteli Venetsian malliin. Lipuessamme joella han kosi minua ja suostumisen kunniaksi joimme shamppanjaa.. Illalla menimme hyvaan ravintolaan syomaan ja soitimme vanhemmille seka kaasolle ja bestmaneille. Kerrassaan ihana romanttinen paiva jota en varmasti unohda..