Jump to content
Naimisiin.info

talvimorsian07

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

talvimorsian07's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä luki kahdessa sydämessä: Koeajo suoritettu Renkaat vaihettu Mies värkkäilee autoja työkseen, joten oli aika osuva..
  2. Tilasin hääkimppuni Invice:n verkkokaupasta, osoitteesta http://www.invice.fi Lähetin sähköpostilla kuvia ja selitystä, millaisen kimpun haluan. Sitten kimppu koottiin ja siitä lähetettiin minulle valokuvia. Ja kun hyväksyin kuvat, kimppu lähetettiin postipakettina minulle. Olin tyytyväinen palveluun ja voin lämpimästi suositella!
  3. Itselläni oli hääkimppu Sian silkkikukista. Halusin ehdottomasti silkkikukkia, koska näin kimppu jää minulle ja tammikuisissa häissäni ei tarvinnut varoa kukkien paleltumista! Olin todella tyytyväinen! Ja kimpun tilasin postimyyntinä Sian jälleenmyyjältä. Muokkasin kimppua sen verran, että kiersin kahvan ympärille satiininauhan.
  4. Meillä oli tämmöinen. "Koeajo suoritettu, renkaat vaihettu"
  5. talvimorsian07

    Kaitaliinat

    Meille tulee kaitaliinoiksi harsopaperia, joka on sellasta läpikuultavaa. Ostimme sitä Sinellistä ja ei maksanut kyllä maltaita.. Tarkkaa hintaa en muista. Värivaihtoehtoja oli paljon. Siinä minkä me valitsimme, on hiukan kimalletta mukana. Leikkasimme paperista sitten sopivan pituisia suikaleita. Paperi on hiukan hassu sana kuvaamaan sitä, koska se tuntuu kyllä ohuelta kankaalta.
  6. talvimorsian07

    Servetit

    Onkohan joku törmännyt servetteihin, jotka ovat paksumpia kuin normaalit paperiservetit ja tuntuvat erehdyttävästi kankaisilta? Marketeissa myytävistä serveteistä löytyy yksi malli hopean ja yksi keltaisen sävyisenä, kuviointi koukeroista. Mutta löytyisiköhän jostakin muualta vastaavanlaisia? Entäs sitten ihan oikeiden kangasservettien käyttö? Kokemuksia? Mistä sait, ostitko vai vuokrasitko? Jotain kangasservettimalleja olen nähnyt esim. Pentikillä, mutta luvattoman kalliiksi tulee ostaa niin monta ja mitä niillä sitten häiden jälkeen tekee?
  7. Mä löysin Stockmannilta kauniit lasit, joissa kullatut reunat ja lasissa valkoista kevyttä raidoitusta. Todella kauniit ja hintakaan ei ollut päätä huimaava, 5,90 klp.
×
×
  • Create New...