Betty1985

Rouva
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

About Betty1985

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Manttaalitalo on hyvin suosittu ja sieltä saa samalla vuokrattua astiatkin. Pihamiljöö (lue: S-Marketin parkkipaikka) nyt ei ole viihtyisämmästä päästä mutta sisätilat saa oikein viihtyisiksi ja tilaa on. Omat ruuat ja juomat on ok. Sijainti kirkkoon nähden erinomainen. Lempäälän Työväentalo on myös kiva paikkana. Siellä on suojaisa pihakin ja hääpaikkana suosittu sekin. Omat juomat ja ruuat ok, myös pitopalvelu talon puolesta mahdollinen. Sijainti kirkkoon nähden erinomainen. Lempäälän Nuorisoseurantalo on nätti rakennuksena mutta keittiötilat on yläkerrassa. Ruoat joutuu joko kantamaan alas tai huonojalkaiset pitää kantaa ylös. Hyvin tilaa ja parkkipaikkaa, sijainti myös ok kirkkoon nähden. Vaihmalan Hovi on tosi kaunis ja viihtyisä paikka mutta tosiaan siellä tarjoilut otetaan talosta. Hintava se varmasti on mutta hyvin suosittu. N. 3 km kirkolta. Jonkun hääohjelman häät muuten vietettiin siellä... Nurmen Lava on hauska hääpaikkana myös. Parkkitilaa reilusti, matkaa vähän enemmän kirkolta. Omat tarjoilut ok, mutta keittiömahdollisuudet rajalliset. Piippokeskus toimii varmasti myös hääpaikkana. Omat ruokatarjoilut ok, mutta käsittääkseni alkoholitarjoilut täytyy ostaa alakerran baarista? Varma en ole kyllä. Sijainti erinomainen, parkkitilaa rajallisesti. Juhlatalo Kiviaho on paikkana upea mutta myös siellä tarjoilut talon puolesta. Jos lähikuntien paikat kiinnostavat niin Vesilahdessa on kivoja paikkoja (NS-talo, Narvan Seurojentalo, Päivärinne...) tai esimerkiksi Valkeakosken suuntaan Metsäkansan Tapiola tai Ilolan Maatilamatkailu. Viialassa Metsälinna.
 2. Näistä sormuksista ei ole mitään omakohtaista kokemusta, mutta pisti silmään eli Timon Kullan sormusesite.
 3. 2 kk häistä ja kaikki häämenot on maksettu. Häämatkaa varten tosin otettiin opintolainaa, mutta se maksellaan myöhemmin...
 4. Meillä oli n. 80 aikuista vierasta. Viinit olivat meillä pöydissä ja punkkua meni 18 pulloa, valkkaria 16 pulloa (0,75l). Kuoharia meni 21 pulloa. (sitä juotiin myös illalla pari pulloa) Vodkaa meni 9 litraa, konjakkia 1,5 pulloa, kermalikööriä 1,5 litraa. Siideriä meni 2 lavaa, olutta 3 lavaa (loppui kesken), lonkeroa 1 lava. Viinaa meni, mutta viimeiset lähtivätkin juhlapaikalta klo 7 aamulla...
 5. Saatiin häälahjaksi valokuvakansio hääkuville. Häistä on nyt siis 2 kk ja kuvat ovat nätisti albumissaan tekstien kera. Tein samalla myös häämatkasta kansion. Tilasin kuvat samalla kun kiitoskortit, juuri sen takia, ettei jää laittamatta. Sitten yksi tylsä perjantai-ilta, pari lasia viiniä ja kuvat kansiossa. Muut häämuistot ovat nätissä laatikossaan, jossa hääpuku pesetettynä silkkipaperiin kiedottuna (aion säästää), huntu, tiara, hääkarkkirasia, menu, ohjelma sekä kutsu. Häiden jälkeen oli niin hää-ähkyinen olo, että halusin hääkrääsät pois silmistäni ja säilöön. Nyt ähky on helpottanut, mutta kiva, että muistot ovat arvoisessaan paikassa. P.S. Nythän on illat pimeitä ja synkkiä, joten mitä otollisin aika värkkäillä albumeita! Tsemppiä!
 6. Me kustannettiin kaasoille x 2 iltapuvut omaksi sekä kampaaja ja meikkaaja. Bestmanin frakki me maksettiin myös. Nämä ihanat ihmiset tekivät kyllä valtavan työn ja annoimme häidemme iltana heille laadukkaat kellot, joihin oli kaiverrettu Kaaso/ Bestman ja pvm. Pitivät lahjoistaan kovasti ja olen hurjan iloinen kun näen, että jopa vielä pitävät kellojaan. Muille apuna olleille annoimme ravintolalahjakortit.
 7. Valitettavasti olen ilmeisesti joutunut vastaavan epämääräisen henkilön "uhriksi". Myin keltaisessa pörssissä hääpukuani ja sain puhelun tuntemattomasta numerosta. Toisessa päässä oli mieshenkilö, joka kysyi onko pukuni vielä myynnissä. Ihmettelin kyllä hieman, kun mies soittaa, mutta olin aikaisemmin saanut tekstiviestin ulkomaalaiselta naiselta, joten ajattelin josko olisi laittanut miehensä asialle. Kysyi, koska pukua voisi tulla sovittamaan. Kyseli myös kuinka pitkälle puku on sopiva ja kuinka rintavalle yläosa sopii. Selitin mittoja parhaani mukaan vaikkakin ihmetellen. Tähän asti oli ihan ookoo, kunnes mies alkoi kyselemään tarvitseeko yläosa korsettia. Sanoin, että sehän riippuu ihan miten puku istuu. Tämän jälkeen mies kysyi, että käytinkö minä korsettia alla?! Olin ihan että parhaiten tuollaiset selviää kun ottaa henkilön mukaan jolle puku tulee että tarvitseeko korsettia. Mies kysyi vielä, että onko yläosa läpinäkyvä, johon vastasin ettei ollenkaan. Tämän jälkeen mies kysyi, että voisinko minä laittaa puvun päälleni näytille, ettei tarvitse henkarissa katsella. Tässä vaiheessa olin jo ihan ihmeissäni ja sanoin, että ihan mielummin kannattaa ottaa morsian mukaan kenelle puku tulee. Olimme aikaisemmin sopineet ajan sovitukselle ja tyhmänä menin sanomaan ajan, jolloin olen yksin kotona. Mies sanoi soittavansa myöhemmin uudelleen ja kysyvänsä ajo-ohjeet. Mies kyllä saa osoitetietoni selville kyselemällä numerotiedustelusta, enkä todellakaan enää halua että mies tulee. Aion sanoa miehelle kun soittaa, että myin jo puvun. Karmivaa, ei tässä uskalla enää mitään myydä...
 8. Me sovimme avioehdossa, että kummallakaan meistä ei ole avio-oikeutta toistemme nykyiseen tai tulevaan omaisuuteen eikä mainitun omaisuuden tuottoon tai sen sijaan tulleeseen omaisuuteen avioliiton päättyessä AVIOEROON. Mikäli avioliitto päättyy toisen kuolemaan, leskeksi jääneellä aviopuolisolla on avio-oikeus kaikkeen toisen omaisuuteen. Eli siis meillä avioehto tehtiin ainoastaan avioeron varalta. On tullut nähtyä likaisiakin eroja, joten päätimme, ettei meillä ainakaan tarvitse tapella rahasta jos ero tulee.
 9. Vink vink kaikille juustokakun ystäville. Meillä oli hääkakkuna aivan perinteinen sitruunalla maustettu juustokakku digestivepohjalla, mutta juttu oli siinä, että juustoseos värjättiin elintarvikevärillä teemavärin mukaisesti. Vieraat olivat ihan haltioissaan kun luulivat syövänsä jotakin todella erikoista. Mutta siis juustokakusta hääkakkuna jäi ainoastaan positiiviset fiilikset.
 10. Sormusvalojen aikana itkin niin, etten meinannut saada puhuttua. Mutta samaan aikaan itki kyllä puoli kirkkoakin... Oli tosi herkkä vihkiminen.
 11. Pussattiin kyllä!
 12. Saatiin hartaasti toivomamme mankeli!
 13. Sain mielettömän tyylikkään sydän-kaulakorun, joka oli paras korulahjani ikinä! Se on juuri sellainen, jota voi pitää aina. Sain myös hauskan pinkin digikameran, joka on ensimmäinen ikioma kamerani. Yllätti kyllä totisesti. Itse teetin miehelleni huomenlahjakuvat ja virallisempana lahjana annoin solmioneulan. Mieheni oli tosi otettu!
 14. Tilasin juuri hääkukat useiden tarjouspyyntöjen jälkeen. Tarjoukset olivat kaikkien kukkiemme osalta 145-350 euroa ja päädyimme edullisimpaan vaihtoehtoon, sillä olen nähnyt heidän aikaisempia hääsidontoja ja asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä. Minun pyöreä morsiuskimppuni, johon tulee noin 30 oranssia Lambada-ruusua ja sellainen jännä heinähäntä tulee maksamaan 65 euroa. Vieheet maksavat 6e/kpl ja rannekukkaset 15e/kpl. Jos olisin halunnut kimppuuni erityisen kahvan, eli sidonta on erilainen, hinta olisi alkanut 120 eurosta. Pöytäasetelmat tulen tekemään itse ja niitä varten ostan ruusuja. Lisäksi käytän kehäkukkaa ja heinää.
 15. Kyllä kukkakaupassa tehdään toiveiden mukaankin edullisempia kimppuja hääkimpuiksi. Älä välitä vaikka alkavat jupista, että kyllä hääkimpun pitää olla runsas ja arvokas. Kukkakauppa, josta itse tilasin kimppuni lähtöhinta sellaiselle morsiuskimpulle, jossa on sellainen kahva oli 120 euroa + kukat. Tavanomaisella sidonnalla, jossa kukkien varresta pidetään kiinni oli 40 euroa + kukat. Hintaero on valtava. Jos sinulla on kesähäät, ruusu on edullista esim. 2 euroa / kpl. Jos vaikka haluat kimppuusi viisi ruusua ja jotain vihreää tai vaikka valkoista harsokukkaa, kimpun hinta pysyttelee noin 20 eurossa. Tässä puhutaan siis ihan perusmallisesta sidonnasta. Suosittelen, että pysyttelet yksinkertaisissa väreissä ja kukissa niin hintakin pysyy kohtuullisena. Ruusuvieheiden hinta alkaa 6 eurosta, joten sellainenkaan ei ole paha satsaus ja sopii hyvin omaan kimppuusi, jolloin kimppukin näyttää harkitulta. Muuten, itse ramppasin noin viisi kukkakauppaa läpi kysyen tarjousta hääkukistamme. (Sisältää siis kaikki kukkamme). Hintahaarukka oli 145-350. Kannattaa kysellä muuten hääkukista puutarhoiltakin, jotka kasvattavat ja myyvät leikkokukkia. Niissä hinnat ovat usein todella paljon edullisempia. Ja jos et erityisemmin välitä kukista tai ole "perinteinen" mikset valitsisi hääkimpuksesi vaikka yhtä tai kahta auringonkukkaa, gerberaa tai muuta mieleistäsi kukkaa. Viis siitä onko kimppuna tai ei, mutta kunhan se olisi sinulle mieluinen. Elä ota ressiä, tee niinkuin tykkäät!